- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
zaskar #29352 üzenetére
Még elgondolkodtató lehet neked a WayteQ xTAB-70dci, januárban jelenik meg a boltokban. Ennek mondjuk kicsi lesz az akksija(3000 mAh), és nincs rajt Hdmi csatlakozó, de ez is kb. 35000 Ft körül lesz kapható.
Én is így vagyok vele, hogy jól jön itthon egy ilyen Tablet, van mikor 2-en neteznénk, de egy géppel ez nem megy, viszont így, és akkor ha csak 1-2 dolog érdekel, akkor nagyon hasznos.
Amiket felsoroltál, a 3 közül 2 árkategória van, az első kérdés, hogy mennyire lesz kihasználva, és érdemes-e 70000 Ft így kiadni érte, mert minőségben jobb a Nexus és a Galaxy Tab, de mindent egybe véve(Hardver, szolgáltatások) már nekem például nem éri meg a dupla felárat. A Prestigio-nak messze nincs annyi hátránya a másik kettővel szemben, mint amit az áraik tükröznek.
Napi 1-2 óra netezés/kis játékra nekem bőven elég a Prestigio Pro Duo is, és ez sem zsákbamacska 2 év garanciával. Wifi-ről talán pont Sztrego írta, hogy erősebb mint az Xperia Mini-é(nekem is ez van), ami nekem épp hogy elég, 2-3 ajtó és kb. 10 méterre van a router, ha ennél jobb, akkor már elég lesz nekem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Lenovo Tab 7 Essential
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest