Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Kíváncsian várom Temetőőr beszámolóját az olcsó pennys omega tablettel kapcsolatban. Én ugyanis tegnap vettem egyet, és ma vittem vissza...
Hozzáteszem, én nem beszéltem le előre az eladókkal, ennek ellenére szinte azonnal kezembe nyomták a pénzt, ahogy visszavittem, tehát nem volt gond (ezért bárkinek ajánlom kipróbálásra, semmi kockázat nincs benne...
Nekem ez volt az első tablet a kezemben, ezért az árért elfogadhatónak találtam (pl.a kivitele igényesebb volt, mint sok más drágább tableté) viszont a wifi nagyon gyengén teljesített, emiatt nem tartottam meg. Szóval már alig várom, hogy olvashassak egy másik véleményt is...
Viszont ki mit ajánl, ha már itt tartunk, mert arra rájöttem, hogy jó egy ilyen tablet a háznál...Ezeket néztem ki:
Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Google Nexus 7
Az a baj, hogy mindnek van előnye és hátránya, ezért nehéz a döntés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Lenovo Tab 7 Essential
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest