- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjoe
tag
Annak szeretnék szolgálni egy kis saját infóval, aki még kínai vásárláson gondolkodik, Karácsony előtti kézhezvétellel.
Dec. 4-én rendeltem az Aliexpress-en egy Ainol Novo 10 Hero-t (DHL-es szállítással). Megbízható céges eladótól, direkt DHL gyorspostát kerestem. A szűkös határidő miatt vállaltam a plusz fuvar és VÁM-költséget.
5-én fizettem ki.
Nyomkövetés szerint:
8-án délben adták fel Hong-Kong-ban
9-én este már Lipcsében landolt
10-én hajnalban gurult le Pestre. VÁM elé állítva
11-én VÁM-olva
12-én, azaz ma délben vettem át (vidéki megyeszékhelyen)Remélem valakinek hasznos voltam.
ui.: Mielőtt LámaZ rám szólna, a topikjába is jegyeztem, ide OFF-ként jelöltem hogy, akit nem érint könnyen átléphesse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest