- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy ti milyen tokot használtok a tabletetekhez? 7"os tulajokat kérdezném, szeretnék venni egy tokot ami hát úgymond nem csak tok hanem menet közben is használható...ezt úgy értem hogy nem belerakom meg kiveszem és táska pl. hanem kitudom nyitni a tokot és akár így metron stb is tudom használni a tabletet....nem kell mindig ki be rakosgatni csak becsukom a fedlapot és puff.
Nézegettem de olyan horribilis árakon van, hogy húúú. Találtam olyat is amihez billentyű is van 4000Ft ami nem is vészes még tekintve van billentyűje....csak én olyat szeretnék, ha megoldható amit ha kinyitok hátratudom hajtani a fedlapot ez meg szerintem ami billentyűs túl vastag ehhez és vagy menne vagy idővel szétszakadna. Azért meg kár lenne.
Szóval valami jó kis tok kellene amit előveszek felnyitok és hátratudom hajtani a fedlapra és úgy tudom tartani a kezemben.Sokat kérek vagy rossz helyen keresgélek? Tudtok ebben segíteni? Megköszönném!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest