- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
most tettem szert egy Huawei Ideos S7 Slim-re.
már a "v6-os rom" volt benne (valami pirate dolog...)a problémám az, hogy az aktuális böngésző nagyon gyakran elszáll. pl: a gmail.com-on nem tudom megnézni egyáltalán a leveleimet.
sőt, most hirdették valamelyik oldalon az új James Bond filmet, gondoltam megnézem, hogy a készülék hogyan játszik le video-t itt. azt írta ki, hogy ezt a video-t nem tudja lejátszani.aztán: a gépet egyszer újra kellett indítani, hogy az alkalmazások (mint a pl: a böngésző) elinduljanak, ha rájuk bökök.
sokszor kiírja azt is, hogy nincs internet kapcsolat, pedig van (igaz, ez csak azért idegesítő, mert 2 másodperc múlva megy is tovább)
továbbá normális, hogy a HDSPA 0,5Mb-et hoz, a HSUPA pedig 1,4Mb-et ezen a készüléken?
szerintetek mitől lehet ez? valami jobb szoftver kell (esetleg az eredeti)? vagy a hardver sérül? esetleg mind a kettő?
kösz előre is a válaszokat.p.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest