Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10661 üzenetére
Gondoltam mar ra, de meg nem sikerult kiprobalni sehol. Itt nem aruljak egyik boltban sem.
Ujonnan draga, hogy megvegyem latatlanban. Adtam fel egy hirdetest, ha van valakinek, egy hasznaltat olcson megvennek.
Annyibol jo lenne egy kulon eszkoz, hogy otthon, barhova megyunk, a gyerek elveszi a telefonom jatszani. (Mer' az enyemen, apaen, sokkal jobban esik, mint az oven.) Ez ket okbol rossz: nincs min navigalni az autoban; elbol kinyomja az osszes hivast. (Ha 4-6 hetente haza esz a fene, nem fogom az alatt a 3-5 nap alatt neveleni!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest