- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Pandawill
Hmm lehet én kezdek felesleges összeesküvéseket szőni, de egy igen érdekes dologra lettem figyelmes.
Nevezetesen, hogy a reklamálásokra használt internet hozzáférésemről képtelen vagyok bejelentkezni az oldalukra. (eddig ment)
Kipróbáltam Androidos telefonnal, ugyanazon az internet hozzáférésen wifivel szintén nem enged be. (nem kapok hibaüzenetet, simán csak nem enged be)
Ugyanezen a telefonon, ugyanazzal a böngészővel csak mobilnetet használva beenged.....Mondjuk nem tudom ez miért lenne nekik jó, de akkor is felettébb érdekes.
Nem mellesleg ma a 76. voltam a "live chat" listájukon, 4 órán át várakoztam, a 6. voltam mikor is fogták és kikapcsolták az egészet. Szemét szar banda ez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged