Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Pandawill
Hmm lehet én kezdek felesleges összeesküvéseket szőni, de egy igen érdekes dologra lettem figyelmes.
Nevezetesen, hogy a reklamálásokra használt internet hozzáférésemről képtelen vagyok bejelentkezni az oldalukra. (eddig ment)
Kipróbáltam Androidos telefonnal, ugyanazon az internet hozzáférésen wifivel szintén nem enged be. (nem kapok hibaüzenetet, simán csak nem enged be)
Ugyanezen a telefonon, ugyanazzal a böngészővel csak mobilnetet használva beenged.....Mondjuk nem tudom ez miért lenne nekik jó, de akkor is felettébb érdekes.
Nem mellesleg ma a 76. voltam a "live chat" listájukon, 4 órán át várakoztam, a 6. voltam mikor is fogták és kikapcsolták az egészet. Szemét szar banda ez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX