Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
tomisanzero #87976 üzenetére
Igazából ami biztos, hogy mielőtt elkezded állítgatni, érdemes az ugoos honlapjáról a legújabb teljes firmware-t letölteni és feltenni, gyári beállítások visszaállításával. Sok fórumban lehet olvasni, hogy ilyen olyan problémák felmerülnek amin a firmware teljesen újrarakása segít.
Így ezt elkerülendően szerintem érdemes ezzel kezdeni.Ami még fontos lehet, hogy ha nem a narancssárga gombos távirányítóval, hanem az újabb feketével kaptad már te is, akkor az már Bluetooth-os is, így érdemes párosítani, mint egy Bluetooth eszközt, mert légegérként is fog utána működni. Ráadásul két Power gombja van mert az egyikre betanítható a TV távirányítód bekapcsoló gombjának az IR kódja. Leírás hozzá itt található: [link]
A beállításhoz próbálj youtube-on keresni valami jó kis videót. Sajnos ilyet én nem tudok, mert én végig lépkedem a beállítási menüt és a jelentése alapján "logikusan" beállítom, egyszer a legelején aztán el is felejtem. Így közel sem biztos hogy számodra is ez az optimális beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest