- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
Beni2360 #83763 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Még egy kérdés, lehet nem jó helyen teszem fel (ezt se..
) de mivel használtok kodit talán van benne tapasztalatotok..
Ezeket a 2,5"-os külső HDD-ket szabad 24/7 rákötve hagyni akár a media playeren, akár mondjuk egy olyan routeren aminek van USB bemenete..? Külföldi fórumokon is kerestem erre választ, sokan mondják hogy persze semmi baja nem lesz, de azért egyértelmű válasz nincs.
Szerintem egy "passport" vinyót nem feltétlenül arra terveztek hogy állandóan be legyen kötve.. arra se találtam leírást hogy pl egy router / media player lekapcsolja-e ezeket, vagy a vinyó saját maga leáll-e egy idő után ha nem olvasunk róla adatot..? Szóval erre van tapasztalatotok..? Inkább ki/be dugdossam amikor használom, vagy kössem rá haddszóljon..
(mondjuk a linkelt Gembird hubbal le is lehet kapcsolni egyesével ha jól látom, de ettől még él a kérdés, érdekelne ha van róla vélemény tapaszttalat..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest