- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze hogy nem, ezt írtam én is, hogy egy cég bejelntése vagy minimális növekedése ehhez kevés, innen indultunk ki. Itt egy sokkal nagyobb gátló tényező van most a jegybank személyében.
+ igen az AI is.. Én is bizalmatlan lennék ezzel az AI lufi dologgal kapcsolatban mert ez egy bartellezés jelenleg aminek nincs kifutása,jrlrnlrg drnki nem fizet senkinek semmiért,( persze túlzással) de ezt már írtam egyszer régebben is, [link] Ez is biztos amúgy közrejátszik a dolgoban a jegybank mellett. De azt gondolom,ha általánosan jó lenne a részvénypiaci hangulat, akkor jobban fogadták volna az Nvidia rekord bevételeit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest