Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihay
tag
Köszi a tanácsot, csak hát diákpénz..
Most ez olyan kategória, hogy vennék egy RX 570-et vagy RX 560-at én el lennék vele 900p-ben tuti csak bennem lenne a félsz hogy nah ez már kevés..
Előbb cserélnék CPU-t mint GPU-t, ezt már írtam korábban is.. Meg hát 3-4 évre tervezném a kártyát.. Arra kevés lenne a 570 mi? Ha most venném?Nah és ugye már nagyon játszanék, konkrétan minden évből van lemaradásom: Doom,dying light,NFS,FIFA amit akarsz.. Ideje lenne játszani csak a R7 240 kevés. Most meg tanácstalan vagyok. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- BESZÁMÍTÁS! ÁRGARANCIA! ÚJ GIGABYTE GAMING OC RX 7800 XT 16GB GDDR6 videokártya 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire rx470 4gb GDDR5 256 bit 1x DVI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest