Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Ez nagyjából korrekten összefoglalja szerintem :
[AMD RX 490 - release date, specs, price and rumours]Nem lesz idén szerintem sem semmilyen Vega.
+ 1 érv
A hivatalos slideokon a VEGA egyértelműen HBM2-vel van feltüntetve ahogy a Fiji érkezését is egyértelműen HBM-el jelölték és azzal is jött. Ha nem azzal jönne elsőre akkor wtf lenne a slide és azt kérdeznék tőlük miért nem HBM2 az ígéreteknek megfelelően.Esetleg a 2 gpu-s polaris de szerintem az is tévedés. Tartom ,hogy idén nem lesz meg az 1070 szint pedig évek óta mellettük állok. Megértem ha most nem hoznak hülye döntést.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest