- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Baryka007
üzenetére
4770K-nak mekkora volt a hőátadó felülete? Segitek, 177mm² egeszen pontosan. Jelenleg amit használsz procit annak 74mm².
Remelem innentől egy alap matekkal megoldod végre miert ennyi a homerseklet és ez miért üzemi mert 4726-odjára irom le.. Ugyanakkor ne adj neki ennyi feszt, 1,325V körüli maximumot javaslok maximum...
-
Baryka007
addikt
válasz
Darth11
üzenetére
CPU fesz.: 1,393 V
CPU Freq.: 4,5 Ghz
Így stabil a 4,5... És itt vannak a hőmérsékletek... Én kicsit sokallom. Előző procim egy 4770K volt 4,6 ghz-n ami ott 136w körül zabált a Core Temp szerint... Itt terhelés alatt 94-95w ból megvan a proci és ugyan az a hűtő nem tudja lehűteni annyira ( a 4770k 60-65 fok volt delid-relid után )
-
scream
veterán
válasz
Darth11
üzenetére
Nálam szintén sima 3600, SoC 1.05V, CPU 1.2V-on all core 4.25GHz + DarkRock 4 + MinusPad 8 és Cinebench alatt 75 fok körül tetőzik. Előtte MX4 volt a kettő között, amivel rosszabb értékeket produkált, mint a pad-dal. Viszont ma jött meg a Carbonaut pad, ha lesz időm, akkor berakom, hátha javít legalább valamennyit és megközelíti a nálad lévő értékeket.
-
weri
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
En ugy tapasztaltam hogy ha a soc 1.1 volt korul van akkor eleg sokat dob a homersekleten.

-
Géjza
őstag
válasz
CJ4567
üzenetére
Persze, mert valszeg nincs engedélyezve a PBO nálad. 3600-nál 90A a default max EDC érték.
Amúgy tesztek alapján tök felesleges PBO-val játszani, ha hoz is valamit, az kb mérési hiba kategóriába is belefér (1-2%). Kikapcsoltam a piccsbe, CPU default határaival megy most, így EDC is max 90A-ig megy el. CB20-ban semmi hatása ennek, ugyanazt a pontot hozza, mintha 160A-ig elmenne. CPU watt fogyasztása meg marad ugyanannyi (80-85W CB aatt).
A többi PBO-s default határértéket nem érte el a proci, de az EDC-t röhögve túl lehet szárnyalni. 140A-t CB20 is átlépi, abban 160A körül tetőzött. P95 azonnal felment 160A-ra. Nem próbáltam ki meddig menne el, ha EDC-t maxra raknám.
Mindegy, úgy néz ki PBO off-fal és allcore tuninggal megyek. 4.4GHz@1.22V elég nekem és nem is annyira forrófejű itt még.
Most a memóriákon van a sor, azokat kezdtem el finomítani. Gyors tweakeléssel 3940 körülre ment fel 3900-ról CB20 (default task prioval), viszont P95 memnyúzója kb azonnal kiakad, leáll. Még messze vagyok a stabil, végleges membeállításoktól.
-
Televan74
nagyúr
Nálam a 3600 el van 4GHz .en 1.2V -on. 4.2GHz -hez már 1.2825 de inkább 1,3V kell. 4GHz/59C° Aida stabilitás teszt (6 órás). 4,2GHz/65C°. Majd 4,2GHZ -en akarok majd egy prime -ot futtatni. Kíváncsi vagyok ott milyen hőmérsékletek kapok. Nem valami jó példányt fogtam ki. De legtöbb esetben 4GHz -en fogom járatni.
-
Darth11
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
De, elado lesz.

En ezeket nem tartom meg. 1db meg biztosan jon ezen kivul, de az meg uton van kifele.

Devid_81: Nem vettem... Legalabbis nem ebben az allapotban. £30 -ert volt felrakva doboz nelkul facebook apron, nem mukodo. En elhoztam £15 -ert 2,5 hete. Ez mar az, amit az AMD vissza kuldott, mert legariztattam. Ki kell termelni a Zen 3 arat.

3700X van uton kifele egyebkent, XT -t meg nem lattam hirdetve.mod: Persze, ez mar a 2. 3800X a heten.
Nem, nem volt szamla, csak a CPU a kis tokjaban.
Nevetseges, mert az emberek ha vennek a faradtsagot, es utana jarnanak, nem kellene kidobniuk sok -sok lovet az ablakon.Most keresek rossz Corsair tapokat is, mert abban is latok fantaziat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ugy latom akkor van 2 oldal az internyeten ami "megfelelően" választott jatekokat a teszthez.
Nézd meg ott ahol nem cherry pick volt intelnek és normalisabb memóriával teszteltek, nem 3200-as DDR4-gyel. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
South Velen
üzenetére
Annyi nekem is a SOC. En PBO -t belottem neki, sokat nen vacakolok vele, 11. -re irjak a kiszallitast a Zen 3 -ra, szal addig marad, hogy legalabb a ramokkal tudjak vacakolni.
Egyebkent ez is warranty back proci, szinten alkalmi vetelbol.
-
Qtya123
őstag
Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Én a Bf5 miatt fejlesztettem a gépemet. A 3770+RX480-at cseréltem le 3600x és 5700xt-re, és vettem egy 1440p144 Hz monitort is. A Battlefield sorozat az egyetlen játék, amivel multizok. Ezek a manapság felkapott Warzone és Pubg típusú játékok nem kötnek le.
Na most ott tartok, hogy többet játszom a Battlefield1942 Desert Combat moddal multiban, mint a Bf5-el. Az meg egy számológépen is elfutna lassan... A Bf5 nálam kisebb részben a csalók miatt kuka, nagyobb részben inkább a hangulat és amiatt kuka, hogy úgy beleállította a gyártó a földbe, mint az állat. Egy darabig jött néhány új pálya, aztán leállították az egészet hivatalosan is és annyi azóta az új tartalom, hogy jönnek csodás új skinek. Én meg szépen meguntam, amúgy sem volt meg a klasszikus II. VH hangulat.Single játékokra meg tökéletesen elég a 3600X is, főleg 1440p-ben. (nem beszélve róla, hogy nekem személy szerint egy RDR2 single pár órányi játékidő alatt több élményt adott, mint az egész Bf5-ben eltöltött időm összesen). Szóval, ha most választanom kéne, gondolkodás nélkül VGA upgrade lenne elsődleges.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Es igen, az ujonnan kapott 3600 -as IMC -je volt annyira gatya, csak hogy megerositsem a probat haver CPU -javal.
Hozza kell tennem, probalgatva, a lap is egybol helyrejott, nincs hosszas training, bug es no POST egy-egy timing modositasanal...
Szoval nem user error.
De a lap is rendben van ezen a teren, valszeg a CPU volt az, ami szenne fagyasztotta.Amig nem jon meg az uj szerzemeny, szerintem ezt benne is hagyom. Addig vegre dolgozhatok a memorian, es probalgathatom legalabb 3800 -on. Aztan ki tudja, a masikkal hol lesz a vege?!
-
weri
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Nem tudom, nekem ilyen problemam nincs. Miota asus x570 van azota pbo-val 70C volt eddig max homerseklet. Nem tudom mi lehet az oka. Talan lehet befolyassal hogy pont jo helyen vannak a hocsovek.
-
Bib
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
-
Lendova
őstag

-
Baryka007
addikt
Ki mivel hűti a Ryzenjét ? Esetleg ha tuningolja is, akkor főleg érdekel a kérdés... Mert, 4,5 ghz -n használom jelenleg a 3600X -t... De Cinebenchel felugrik hirtelen 87 fokra is... Be Quiet Dark rock 4 el a tetején MX4 el megkenve... De nem érzem, a Ryzen alatt, hogy megérte volna a bq dr4 ... Szóval a proci bírja stabilan a 4,6 ot is... De ott már olyan meleg mint az istennyila ... 94 fokot is láttam vele... Szóval, az első kérdésem Ki mivel hűti, és milyen meleg milyen OC mellett?
Aztán mivel érdemes hűteni ha akarok is rajta fixen 4,6 ot használni ? -
_t0Mi_
aktív tag
Na megjött az plusz 2x8 giga ram.
Hátha valakinek hasznos infó lesz a jövőben:
Eredetileg 2x8Gb Crucial Ballistix CL16 3600-at vettem, de hosszú távon ez kevés lesz, és mivel a Crucial elkezdett variálni a single és dual rank között, félő volt, hogy a később megvásárolt kit nem lesz kompatibilis az elsővel, vagy hogy a lap nem komálja majd a 4 modult. Szerencsére az új páros is single rank a CPU-Z szerint, és teljesen jól mennek az XMP-vel.Minden egyéb beállítás teljesen megegyezik, nem volt se driver se windows update.
Ha valakit még érdekel más infó is, szívesen megnézem!Szerk.: A típusszám eltérés abból adódik, hogy az első kit fekete, míg a második piros..

-
Yany
addikt
válasz
MZsoltee
üzenetére
Szvsz pont nem játékban lesz érdekes, de nekem pl. Unity alatt vagy videóvágáskor, vagy akármit kicsomagolok/betömörítek a ram sebesség is fontos. Még olyan pici alkalmazásnál is nagy a build idő, mint az aláírásomban letölthető Dark Maze, pedig kevés egyszerűbb játékot fejlesztettek a világon.

-
CJ4567
nagyúr
Lehet akár 8-10% is, ilyen teljesítmény mellett meg +5% se kevés. Pl. 165FPS-nél 5% az már 173FPS... igen, itt már hatalmas számokról beszélünk, viszont 1440p240, 1080p240-es monitorokhoz nem csak proci, de VGA is kell. (Igen, réteg dolgok ezek, viszont általában aki 1080p240, esetleg 1440p240-hez épít gépet, az nem fog visszariadni egy kis RAM állítgatástól, szerintem.)
-
Yany
addikt
Ne felejtsétek, hogy a review-k többsége 3200-as RAM kittel megy. 3600-on, vagy méginkább 4000-esen fog domborodni a tuti, ha jól figyeltem az FCLK értékeket.
-
Gyuri27
félisten
Ja és az 185k. A gyerekkel is le tudsz ülni. Ok akkor 200k.
Ebből egy vga nem jön ki manapság. A többiről nem is beszélve.
És ehhez még veheted a használt lemezes gamét.
De ha újat veszel is. Ha most az ac valhallát nézzük konzolra még egy ezressel olcsóbb is mint pc-re. És ps-re (talán boxra is) van magyar felirat. Pc-re meg nem szokott lenni. -
fanti
addikt
Olyan érdekes ez az egész.
Győzködjük itt egymást hogy 10-15% vélt vagy valós előnyért érdemes-e elkótyavetyélni a meglévő pocikat és venni újat, egyesek a min fps-ekkel dobálóznak, hogy így meg úgy, mások meg a netes játékok miatt kardoskodnak amellett, hogy igenis van értelme...vagy épp nincs.
Nos, netes játékok közül is kiemelném a BF V-öt, ami HEMZSEG A CSALÓKTÓL.
Na most kérdem én, ha én szeretnék gyorsan és tisztán és szórakoztatót játszani, arra van formula?
Mert a BF V a legjobb példa arra, hogy ha valakinek az a kedvence, akkor hiába vesz másfél millás gépet, még is csak mérgelődni fog, azaz amire vette, azaz a játék nem hogy szórakoztató nem lesz, hanem inkább kimondottan bosszantó...
Tehát baromira mindegy, hogy egy RX 580-al és egy Razen 3 1200-al játszok vele, vagy egy 6800XT és egy Ryzen 7 5800X-el...ugyanaz a bosszankodás a vége...pedig ugye fröcsögjük itt, hogy ez netes game, azaz kell a sok mag és a brutál VGA...minimum fps ide, frémdropp oda, lagg meg amoda...mindennel élvezhetetlen a multi az emberi tényező, azaz a csalók miatt... -
zolee1984
senior tag
Üdv urak! [ez a kit] jó lenne ryzenhez?
Lehet tudni milyen chipes lehet esetleg? -
Chaser
legenda
válasz
arnoldito
üzenetére
hagyjuk már az ilyen röhejes szólásokat

az hogy itt a ph-n sokan ész nélkül vagy ésszel vesznek mindent, az mióta ér fel bármilyen következtetéssel a mo-i lakosságra?
rengeteg ember van aki máról holnapra él, és annak is örül hogy van luk' a hátsóján, és ezekből az emberekből van több, nem akik a százezres vga-kat veszik -
Mumee
őstag
válasz
Create.
üzenetére
Volt valahol ilyesmi teszt, megnézem hátha megtalálom neked.
Tessék.
3070 és van magasabb felbontás is, még 4K is.
Viszont csak 5900X és 10900K, de nagyjából le lehet vonni a következtetést belőle.
Gaming-ben annyival lassabb az 5600X amennyivel alacsonyabb az órajele kb. -
Mumee
őstag
válasz
Create.
üzenetére
Egy kicsit az is csalóka, legalábbis az is a negatív oldalhoz van közelebb, van pár játék ami nagyon lehúzza a végeredményt.
3dcenter majd csinál egy összesítő grafikont a nagyobb oldalak tesztjeiről az lesz a legközelebb az igazsághoz szerintem.
Én megnéztem 10 tesztet és több mint a felében az AMD mindegyik procija veri/~azonos a 10900K-val gaming-ben. -
hokuszpk
nagyúr
szvsz az a 160A tdc picit magas, bar mas limit ugyis megfogja.
65W -s procinal 88W a PPT limit, szvsz jobban jarsz, ha azt tolod fel 100-120W koze, ha a 105W -s procik elbirjak a 140W -t, akkor fog tudni mondjuk 110 -et siman.
az alacsony feszt valahol asszem ALPI elmeselte, ha megtalalom belinkelem. -
Create.
addikt
Hát engem nem győzött meg most ez a cseréről, lehet új játékokban más lesz. Azért sokaknak nem lesz 3080 szintű kártyája, illetve azzal már nem is fhd-ban fog bohóckodni valószínűleg. Azért a pár %-ért középkategóriában, középkategóriás vga mellett ez elhanyagolható, inkább vga-ba kell tolni a pénzt. Persze én csak singleplayert játszok, de akik multiznak annak még mindig jó alternatíva egy 10600k/10700k allcore 5ghz-n. Munkára viszont egyértelműen az új ryzen.
-
arnoldito
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Nem úgy néz ki mintha M.O.-on mindenki máról holnapra élne, nem igazán ezt látni, mikor minden üzlet roskadásig tele, és úgy veszik a használt 100k+ VGA meg procikat aprón, mintha ingyen volna. De biztos vannak szegények is. Tudod minden ember maga szerencséjének a kovácsa...
-
Yany
addikt
Csak nekem bökte ki a szemem a HUB review-ban, hogy bemutatták a világ második passzív X570-es lapját? Asus Crosshair Dark Hero.
szerk.: arn, sszem neked is szempont volt, ha jól emlékszem, csak gondolom te sem szívesen gombolsz le egy Aorus Xtreme árat. Kíváncsi vagyok, ez mennyiért és mikor lesz piacon.
-
-
warcat
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
Baryka007
üzenetére
a cpu-k biztos belemennek, de ha nincs a cpu-ban ddr5 ready imc, akkor működni nehezen fognak
2xxx-eket már lehet nem is gyártják, megmaradt készletek
ddr5 nagyon drága lesz, és a "beérett" ddr4-hez képest lassú is
persze majd kidobnak pl 4,5ghz-es ddr5-öt, csak cl25-tel, az nagy karrierszerk:
fanti
7nm-es gyártják a konzol soc-okat, 3xxx-eket, 5xxx-eket, rdna
2-ket - rdna1-et már elvileg lelőtték -
csak soc-okból össz. 20m megrendelés van első körre
persze ez nem vígasz annak aki venni akar most 5xxx-et
mért nem szóltál? lőttem volna, +10-20e-ért átadom, ha van pénz rá, akkor a felárra is
( : -
-
Baryka007
addikt
válasz
MZsoltee
üzenetére
Szerintem a Ryzen 5xxx fogja támogatni a DDR5 öt... Mert Lisa Su, talán még másfél éve mondta, hogy az ötös szám nagy szerepet fog játszani az AMD nél mert DDR5, 5nm meg kutya**a ... De arra akarok kitérni, sajnos idézni nem tudok, hogy szerintem kifognak dobni egy új Chipsetet AMD 6XX szériával, ami DDR5 kompatibilis lesz, és abba belefognak menni a Ryzen 5xxx es procik... Szerintem ezek túl jól sikerült CPU-k lesznek ahhoz, hogy hagyják 1 év után már berozsdásodni őket... Ha belegondolsz, a mai napig árulnak Ryzen 2xxx szériás CPU-kat... Inkább menjen bele az újabb lapba is, de még mindig árulják.
Szóval szerintem a DDR5 nem fogja betenni a kaput a Ryzen 5xxx nek. -
fanti
addikt
De érdekes ez a "nagy szegénység"....
Elemegyek a lányomért az oviba 15:30...minden Ryzen 5XXX-ből van az Alzán több mint 5db...még az 5950X-ből is (312K)...megjövünk 16:00-kor, teljesen elfogyott az összes 5-ös Ryzen. MINDEGYIK!!!
-
Géjza
őstag
válasz
CJ4567
üzenetére
Oks, köszi!
EDC: akkor a 160A-es beállítással nem fogom én sem tönkrevágni

Még egy alapkérdés: win alól történő baszkurálással elkerülhető a bios reset, jól gondolom? Vagy win alól is valami úton-módon beíródik az esetlegesen fals beállítás biosba és itt is kellhet a manuális bios reset?
-
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ezzel már anno is meggyanusította őket, konkrétan Abu is, hogy biztos nem tesztelnek újra, meg nem friss windowssal, meg nem friss driverrel. De a szerkesztőjük akkor is cáfolta, azt mondta mindig mindent újratesztelnek.
De én is majd Tech Jesus-nak elhiszem, a többiek azt mondanak amit akarnak

-
-FreaK-
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Másik topicban már írta Mumee (és már itt is), hogy ez egyedül a TPU-nak jött ki, senki másnak, szóval valamit elcsesztek de nagyon.
Nekem már régóta böki a csőrömet az oldal, mert 2020-ban még mindig csak átlag fps-t néznek, ami kb. semmit nem jelent (csak ha nagy a különbség).
Viszont a táblázataikban rengeteg cpu szerepel, nem tudom a tesztkörülményeiket, de gyanúsak, az biztos, hogy nem teszteltek le újra mindent. Akkor viszont kérdéses, hogy azonosak-e a feltételek. Mondom, nem néztem utána, de nekem gyanúsak.
GN, CB, HWunboxed, stb. a mérvadó oldalak szerintem.
-
Mumee
őstag
TPU tesztben valami félrement, mert 10ből 8 oldalon AMD nyer, 1-nél döntetlen és TPU az egyetlen ahol kikap...
Pedig ezek a tesztek még 3200mhz RAM-al mentek, és AMD többet gyorsul a jobb RAM-tól. -
CJ4567
nagyúr
-
Yany
addikt
Csak szólok, ph elemzés
-
scream
veterán
Alzán 118e Ft-ért került ki az 5600x és már a többi is rendelhető.
-
Biga123
addikt
#28702MZsoltee :
"jön-e az +50% teljesítmény" hogy jutottunk 20%+ ról 50 re
Eddig 20 % os + teljesítményről volt szó, és már az is bebizonyosodott , hogy azonos órajel mellett csak 11 % az előnye
az 5600X nek a 3600 al szemben . [link]
De már csak 4 perc![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CJ4567
nagyúr
Előfordulhat olyan, ha túl alacsony a feszültség, hogy hiába látod, hogy 4,4GHz-et ír minden, attól nem ad annyit, mint kellene, mert clock stretching fordulhat elő. Viszont ha 1,2, és 1,25V-on is ugyan annyit ad, akkor valószínűleg nincs ilyen gondod, nem szóltam.

Nem tudom, hogy fix freki mellett a limitek mennyire működnek rendesen, nálam így néz ki 1,275V beállított(1,237-1,244 között ugrál P95 alatt, kisebb terhelésen 1,25-1,26V), 4,3GHz AC mellett a P95 small fft:
Nálam amikor 4300/4325-öt teszteltem, akkor fordult elő, hogy 8 percig futott tökéletesen, majd a második CCX-ből az egyik mag eldobta magát, 4300/4300-on már stabil volt. (Kis feszültség emeléssel ment volna, viszont így is kicsit magas az idle feszültség, mert 1,275V van beállítva, LLC1-el, fentebb nem szívesen mennék ezzel a lappal.)
Chaser: Mindjárt mérek egy FH4-et, a húzott, finomhangolt 3600-al.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MZsoltee
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Ha jól tudom az AM4 és a LGA1200 tavasszal lesz ugyanakkora zsákutca, utána már ddr5 jön. PCI-E 4.0 meg keveseknek fontos, az átlag felhasználókról beszélek.
Szóval az én véleményem szerint ha az intel ugyanúgy járna el a B460-al, hogy mindent lehet benne, csak OC nem és 25k körül rendes lapot lehetne kapni sokat javítana a versenyképességén.B450-es Mortarba meg most marad a 2700-as, ha lesz 3700X-et kiszóró akció, akkor beszerzem azt és ez lesz valszeg a DDR4-es korszakom csúcsa.
6/12-re nem váltanék vissza, mert szvsz az új konzolok miatt alap lesz a 8/16 szál. Ezért nem váltanék 3600-asra. 1440p 75hz, így nagyon magas fps-ek nem kellenek.
Az 5800X (5.gen 8/16) annyival drágább lesz és annyival jobban fogja tartani az árát, hogy valószínüleg nem lesz érdemes cserélnem rá később sem. De ezt majd a ma délutáni tesztek megmutatják, hogy a valós alkalmazásokban is jön-e az +50% teljesítmény. -
Chaser
legenda
akkor kell 5xxx-re váltani játéknál ha számít a +10fps ( :
mint ahogy eddig ez volt az ellenérv 3xxx ellen, amiért sz@r volt a 3xx
lassan tesztek, kiderül mit virít az 5600x, de esélyesen min és átlag fps-eket is megdobja 3600-hoz képest
addig in hogy on legyen
ryzen 3100@4,2g-rtx 3070 default/forza 1440p_manual max
- belehúztam az egérrel, mert két percre voolt állítva a monitor kikapcsolása, de a hülye win akkor is kikapcsolja ha fut valami, ezért nyivákol az alján -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert most 1,1V -on van.

Szoval nem user error.
De a lap is rendben van ezen a teren, valszeg a CPU volt az, ami szenne fagyasztotta.