- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Albigator #18894 üzenetére
Sok variáns után találtam ezt a működő változatot, a legtöbb el sem indult, hibával kiállt, vagy elindult de csak látszólag mért.
Tuti, hogy nem alkalmas rendes mérésre, ezért használom inkább a Linpack Extreme-t, ebből is csak ez a variáns megy rendesen, a sima 0.6.5-ös semmit se csinál.
Poén, de az E5-1650v2-es XEON-om is dob 130 GFlops körül, 3,9-en, all-core. HT nélkül 150 GFlops-ot.
Ettől függetlenül azért az R5 3600X minden téren porbadöngöli.(#18892) Kaci84: Feltettem a kezem, jelen !
és igen, nem fogok X470-es lapot venni, mert:
-még az X370-es CH VI Extreme előtt X470-es elit lapom volt (Gigabyte X470 Gaming 7 Wifi), de megdöglött, pedig jó kis lap volt, kár érte, a mostani CH6 E-t 58k-ért vettem vadi újan, és semmiféle kommersz B450/X570-re nem cserélném le (nem látom értelmét, előrébb nem volnák egyikkel sem, ennél a lapnál nem kell kompromisszumot kötnöm, mindent is rá lehet kötni, van bőven mindennek csati).
A következő szerintem VGA upgrade lesz, valami combos kell majd az RX 480 helyett.
Tegnap megkínáltam a GTA V-el, 4K-ban, magas grafikával.Küldetés játszható, 28-45 FPS között mozgott a számláló, igazából rosszabbra számítottam. Dacára a "kevés" FPS-nek, nem volt drop, lag, semmi, azaz ez nekem így az elmegy kategória.
Ha lesz időm és kedvem vacakolni vele, visszább csipek a grafikából, hogy ki tudom e kalapálni a látvány minimális rovására a 40-60 FPS-t (a 4K-s TV-m amúgy is 60HZ-es).
Az R5 3600X nem erőlködött semmit, pedig 2,2 GHZ-en hagytam - direkt.
Szegény RX viszont padlón tekert, 4K felbontásnál a GPU kitartotta a 70 fokot. -
GFerr56
aktív tag
válasz
Kaci84 #18892 üzenetére
,,,a francba, most adtam el az X570-es lapomat (meg procit, pár cuccot), felezendő árban a gépet, és én hülye vettem földönkívülieknél <38 eFt ért X470 MAX lapot. Zen+-t tervezek bele, most megint agyalhatok, hogy, hogy szabaduljak majd meg tőle, nehogy elcsábuljak majd a ZEN3-ra...
Üdv
-
Albigator
őstag
válasz
jokeph #18865 üzenetére
Látom neked is megy az IBT rendesen...(Nálam nem)
De ez nem az "AMD-hez készült változat" mert kevés a GFlopsod. Szintén 6 magos 2600X-nél 148-165-öt adott körönként (attól függ, hogy volt belőve a proci/RAM). Nálad még a memóriák is 3600 MHz-en ketyegnek, az is bőven dobna rajta.
-
chopin42
őstag
Talán mégsem intel? Sajna az x370-nek itt a vége
-asus külön bekaphatja, pert a prime x370 pro-ra szeptemberi a legutolsó bios (csak béta van az új agesa-val).
-
Kaci84
őstag
válasz
#32839680 #18891 üzenetére
Tegye fel a kezét aki X370-el használja a 3700X-et és társait? És az is aki X470-570-el?
Nem fogsz venni X470-es lapot, mert:
1. Nem fogsz 4000-res Ryzent se venni, mert a mostani 3000-res széria mident is tud és még annál is tovább elég.
2. Amire 4000-res prockót veszel addigra kihal az X470 legtöbbje újonnan is kicsi választék és rossz ár/érték arány. Használtan dettó
3. Ha mégis veszel 4-es procit akkor az meg azt jelenti, hogy mindenből szereted az újabbat venni még ha gyengébb is az ár/érték aránya, vagyis akkor már úgy leszel vele, hogy lapból is egy hozzá való újabbat választasz...
+1 ha mégis veszel 4000-res procit és lesz is x470lap akkor is mások is és Te is meggyőződ magad, hogy akkor már érdemesebb újabb lapot venni, mert a jővőre is gondolni kell és a X470 nem fogja támogatni majd az 5000-res szériát -
-
jokeph
nagyúr
Olvastam a közleményt, pontosítok.
BIOS_Flashback funkcióval bír a lapom, azt meg nem érdekli hogy mi van a pendriveon, felírja azt kész.
Év vége felé letisztul minden, addig is figyelek.(#18887) worxland: nem sürgős, ráérek, megy az még lejjebb is.
Ha mégse, akkor meglesem, mit mutat majd a következő cuccos, a ZEN3 utáni. -
válasz
hokuszpk #18885 üzenetére
Oké, én csak azt írtam, ami hivatalos!
Jó ég tudja, hogy oldják meg technikailag.
"The select beta BIOSes will enable a one-way upgrade path for AMD Ryzen Processors with “Zen 3,” coming later this year. Flashing back to an older BIOS version will not be supported.
To reduce the potential for confusion, our intent is to offer BIOS download only to verified customers of 400 Series motherboards who have purchased a new desktop processor with “Zen 3” inside. This will help us ensure that customers have a bootable processor on-hand after the BIOS flash, minimizing the risk a user could get caught in a no-boot situation."
LINK itt! -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
nyul105 #18875 üzenetére
ha visszaolvasod a threadet, akkor en azt az allaspontot kepviseltem, hogy siman mehet a prime.
-
jokeph
nagyúr
Jelen.
CH VI Extreme.
ha lesz occsó' R9 3900X, nem leszek nagyon megsértődve.
Nem mintha a jelenlegi R5 3600X bármire is kevés lenne (játékokról lévén szó).
Ha csak a CPU microcode a kérdés, akkor az nem lesz kérdés.
Bármi balul sül el, visszarakom az utolsó jó BIOS-t, van Flashback a lapomon. -
Valamint nem szabad elfelejteni, hogy az intel cpukat verni fogja a zen3, mivel a zen2 is veri mar azonos orajelen, es az ipc is gyorsabb lesz, meg orajelben is, elmeletileg...
Viszont igy nem kell valtani, mig intelnel minden mehet a levesbe az lga1200 miatt. Ezert is nagy tisztelet az amdnek, hogy igy ki mernek allni ezert
-
R3laX
addikt
válasz
Kaci84 #18873 üzenetére
Egy réteg, de van aki normálisan fogja fel, mint te
. Én sem szakadtam volna meg, ha kiesik, de fog az menni. Nőjjön csak az a 1 szálas teljesítmény, kell a 240Hz-re
.
Szerk.: Én is csak azért cseréltem X370 Killer-ről, mert a 3. RAM kit-et fogyasztottam. Sehogy sem ment 3066 fölé. Sem a Vengeance LPX White v5.39 3200, sem a Ripjaws, sem ez a B-Die 3600-as Predator. Pedig szerettem azt a lapot, jól nézett ki a fekete/fehér dizájnnal, csak nagyon korai volt, az első X370-esekkel jelent meg. -
Azért ez jó hír, azt kell mondjam. Ha még a négyezres széria is menni fog a B450-ben, azt hiszem, egy szavunk nem lehet. No offense, de szép kis fricska lenne az Intelnek, és jó kis hátszél az AMD reputációjának. Nem baj, majd az ipon fórumon megmagyarázzák a törzsgárda tagjai, hogy ez is mennyire sz@r már! :-D
-
Kaci84
őstag
Csak azt nem értem miért szopna? ÉN meg csak mosolygok az olyan embereken akik örülnek, hogy az új procit támogatja a lapja aztán megjelenés után nem sokkal szalad venni az új lapot, mert hát gondol a jővőbeni fejlesztésre, mert az az azutáni procit is támogattja majd.. aztán így tovább.
Szerinted meddig elég akármire is egy X370+3800X? Ha meg már nem lesz elég akkor ugyanúgy el lehet adni olyan embernek aki akkor pont egy ilyen kombot enged meg a tárcája. -
R3laX
addikt
válasz
GIORGIONE76 #18870 üzenetére
Lehet, mondjuk gondol egyet, aztán inkább 10-ik gen intelre vált, ha már új lap is kell... Fő a változatosság. Így nagyobb az esélye, hogy tovább vásárol a Ryzen nép
.
-
gabro0
őstag
válasz
Qtya123 #18705 üzenetére
Na úgy tűnik mégis lesz B450 és X470 támogatás 4xxx alatt [videó]
hokuszpk & Timer: végre, kicsit sok már az FPS hajsza. Nálam 3x-osan gyorsult a munkamenet a Ryzennek köszönhetően, 3770k-hoz képest. VM, programozás, fordítás. Már én vagyok a szűk keresztmetszet, nem a gép
Renderelésben (C4D) még nem volt időm megnézni mit tud, de gondolom ott is hasonló mértékű a javulás.
-
jokeph
nagyúr
Volna itt pár mérésem.
R5 3600X PBO+XFR+EDC1+Wraith Prism hűtő, offset Vcore -0,0375Volt.
Ramok D.O.C.P. 3600 CL17-en, CR1.
SMT OFF:Az a gyanúm, ha a hűtőt visszacserélném a CM NEPTON 140 XL AIO-ra, dobna még egy kis plussz teljesítményt.
De még mindenek előtt, visszadobom a BIOS-t alapra, nézek pár mérést vele, majd csak a ramot lövöm be és az IF-et, és úgy is mérek, majd nézek pár fix all-core setupot, mondjuk kezdve a 3,8-as base CLK-val. -
snecy20
nagyúr
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
Chalez #18852 üzenetére
Mert stabilitást továbbra is csak azokkal tudsz kitesztelni. AVX-et használó játékok meg tudják fricskázni a gépet.
hackeeeee
Ja, ha nagy(obb) terhelésre csökkenti a feszültséget, akkor az úgy oké.
Mármint a 70 fok játékok alatt annyira nem, de legalább tudni hogy miért annyi. -
jokeph
nagyúr
válasz
GIORGIONE76 #18847 üzenetére
Ehhez képest nekem CB20R alatt az a 71 fok semmiség Wraith Prism hűtővel.
Szintén R5 3600X, PBO+XFR+EDC1. -
Locutus
veterán
válasz
hackeeeee #18851 üzenetére
Próbálj egy foldingot
Nekem minap az is eltolta 85-re, lestem is, ennyire még az Aida cpu+fpu stress test se fűti meg
Amúgy játékok közül sincs két egyforma, mindegyik máshogyan terheli. Csak ugyanabban a programban, ugyanolyan körülmények között érdemes összehasonlitani. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76 #18853 üzenetére
Játékfüggő..
Doom alatt 50-70 között hintázik.. Allcore 4.2-n 60-nál megáll.
-
Chalez
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peak-ben néha beugrik 70 körülre.. Nem nagyon értem miért mondjuk..
Most 110W-t kap, így R20 alatt kb 60 fok.
-
Locutus
veterán
válasz
Talán nem almát kéne körtével megint összehasonlítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nu, akkor, PBO-val a játékok közbeni 70 fok körüli temp az itt oké?
-
Brekkk
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #18842 üzenetére
Lemértem 2000 körül van. Marad így.
Majd kicserélem a PROCI által adott NVME portra, ha legközelebb WIN-t telepítek.
Most csak használom.VG: nem tudom mi lenne a vége a GEN 4 PCI-e NVME drive-nak ebben a lapban.
Még nagyon drágák, és ahogy néztem melegszenek is. Gyakran kapcsol be rajtuk a hővédelem. Emiatt belassulnak.
Ennek még kell min 1 év, hogy kiforrja magát a technológia. -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
Brekkk #18840 üzenetére
Személy szerint én is előbb szoktam eladni mint hogy behaljon egy hdd, de amikor belefutottam pár hibás darabba (1-6 hónapon belül pusztult, rossz széria volt gyárótól) akkor utána olvastam aztán tartósan (idle értem, nem időnkénti terhelési maxon) nem ajánlott 40C felett.
Nézd meg amúgy AIDA64-ben buffered read-et, nekem 2900 körül mozog mondjuk (Sabrent 1Tb Gen3)
-
Brekkk
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #18839 üzenetére
Köszi az infót. Hagyom így ahogy van. Már belőttem a rendszert, megy. Nem szórakozok vele.
Majd a következő NVME SSD oda megy
Nekem eddig hűtés nélkül 51 fok volt a maximum amit elért az NVME ssd.
Ennyit a 860 EVO is elért már.Azért vettem HP-t mert erre azt írták, hogy a hűvösebbek közül való, illetve a random 4K olvasási tempója igen magas a többi NVME ssd-hez viszonyítva.
A HDD nálam 5-9 éve tökéletesen megy úgy, hogy 37 és 45 fok között tanyázik folyamatosan.
De lehet szerencsém voltm meg igazából napi 1 max 2 ki-bekapcs volt bennükST4000DM000 5 éve
ST3000DM000 7 éve
Hitachi 5K3000 2 Tb 9 éve
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
Brekkk #18836 üzenetére
Nekem is elég közel / kb fedésben van nvme felső slotban, de mivel zero rpm-et kilőttem (jobban hűti chipsetet is gpu venti) így az ezt is hűti meg pár óra játék alatt sem megy fel abnormális hőmérsékletre. Szerintem nincs mint aggodni, tekintve hogy normál hőmérsékletük jóval magasabb lehet mint egy normal hdd (ami ugye tartósan 40C felett már nem annyira okés
)
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Alig egy hete van 3700x-em és érdekel ez a manual Pbo
Scalart probaltam +2 majd 10, clock +200mhz. Eddig nem tudtam rájönni miért nem csinál semmit.
MSI bios OC lapon Voltage-nel beállítottam az AMD overlockingot is , úgyis megnéztem.
Mi ennek a trükkjeA lap egy msi b450 gaming plus max
-
Brekkk
senior tag
válasz
RECSKA #18834 üzenetére
Lehet az alsó foglalat lassabb. Ott a chipsetből jön a PCI-e sávszél. A felső a prociból.
A felsőt nem próbáltam, mert annak egy darabját lefogja a VGA, a lentiben jobban tud szellőzni.
Mindegy így marad. Úgyis a 4K olvasási sebesség miatt vettem, abban meg az elméleti maximumot hozza.wwenigma:
Ugyanannyit hoz a fill teszt mint a random. 2400 Mb/sIgen tudom, hogy nem érzem majd a sebességet, csak nehogy a drive legyen rossz, és netán elpatkol meló közben.
Az nagyon fájna. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Brekkk #18831 üzenetére
Crystaldiskmarkban úgy mérd hogy fill teszt legyen és ne random adat illetve a queue size nem tudom mennyi kéne hogy azt kitolja magából. De valós felhasználásban nem fogod tapasztalni az elméleti maximumot. Tényleg gyakorlatilag csak a helykihasznalas miatt jó ha van a gépben....
-
Locutus
veterán
-
Brekkk
senior tag
Már majdnem minden jó a rendszeren. Egy dolgot kivéve.
Az NVME SSD amit vettem elvileg 3400 Mb/s sebességgel olvas, nálam Prime X570 p lapban 2400 mb/s fölé még sohasem ment. 1,3-as NVME PCI-e 3.0 4x működik.
driver hivatalos nincs. (HP gyártmány).
Most Intel van fent, azzal is ugyanannyit megy.Bezavarhat, az X570 chipsetre van kötve, amin egy PCI-e LAN kártyá is csücsül?
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy ASRock alaplapban hogyan erem el offsettel, hogy kisebb feszultsegeket kapjon a proci? Negativ vagy pozitiv offset kell? Mert a pozitiv a piros, megis, ha negativ offszetet adok, emelkedik a fesz. Mit baszok el?
-
-
Nagytoll
senior tag
Minden stock (auto) msi tomahawk max + ryzen 9 3900x
VCore 1.480V kicsit sok, nem? JayzTwoCents ryzen overclocking videója alapján próbálok elindulni. Mik az ajánlott beállítások 3900x-hez? -
penene
őstag
válasz
hackeeeee #18814 üzenetére
Nem rossz teszt, ha az átlag FPSt arányosítjuk a karik árával (FPS/Ft
), akkor azért elég jól látszik a 3700X ereje.
Gondolom a 3600 FPS/Ft aránya még jobb!Persze ebben a szegmensben már egyre kevésbé kell nézni ezt az arányt.
Én erősen fölé lőttem a korábbi terveimnek a 3700X vétellel (3600 is már komoly árnak számított kezdésnek), de ez még mindig sehol nincs a 9900K árához képest. Meg persze a 3700X felettiekhez képest.
Ár/érték arányban talán 3600 fölött kezd kicsit szétcsúszni a mezőny, gaming szempontból legalábbis. -
chopin42
őstag
Szerintem a jelen generációról, legyen intel vagy amd, max a ddr5-re érdemes váltani. Az amd amúgy is érdekesen megkavarta a saját tócsáját a ryzen 4000 b550/x570 dologgal. Kb 2021 végére szerintem már mindenki a ddr5-re fog készülni, elviekben tehát a ryzen 4000 után még egy generáció jöhet, de megkockáztatom, hogy a ryzen 5000 már ddr5 lapba jön, ami evidensé tenné az új socketet. Ezért lett volna jó, ha az am4-et kihúzza az amd ezzel a sockettel chipset megkötés nélkül (főleg, hogy a proci chipset nélkül is képes működni), és megoldani szelektív biosokkal (ryzen 1-2, ryzen 3-4). De ugye az üzlet az üzlet, minden cég profitra hajt, nem beszélve a lapgyártókról.
De a 9900k és piros oldalon 3900x mire nem elég? Az új gennel úgy is gpu limit lesz, ha megint ugrik egyet az általános gépigény (nem grafikai szint!!) a ps5/xbox mittoménnel. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Locutus #18812 üzenetére
Nekem csak a "veri az AMD-ket" szúrta ki a szemem.
És, elnézve a videókat, a legtöbb helyen hasonló eredmények vannak.
-
Locutus
veterán
válasz
hackeeeee #18811 üzenetére
Ez a kérdés irreleváns, mert ha 3700x vagy 9900k-ban gondolkozol, akkor az már van.
Akiknek 9900K van, az nem fog váltani, meg akinek 3700X van az sem.
(A 9900K meg gyorsabb gamingben, mindegy mennyivel, akkor is az.)
Itt most arról volt szó, hogy kinek milyen meglévőről lehet érdemes az újonnan érkezőkre váltania. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Locutus #18809 üzenetére
Ő, mennyivel veri meg mondjuk a 3700X-et? Van ~90% különbség? Csak mert ekkora különbség van felárban a 9900K javára. (100k körül kapható 3700x, 190k körül mozog a 9900K(F))
Irónia, hogy egy 3700x-et, és egy B450-es lapot kaphatsz most a 9900K áráért.
Nem kötözködés, csak kérdezem.. Szóval, oké, hogy néhol lehet, hogy jobb.. de mennyivel..
-
Locutus
veterán
válasz
snecy20 #18807 üzenetére
Hát ez lehet, hogy igy lesz, de azért sok egyéb más szempont is felmerül.
El kell dönteni mire kell az a 8/12 mag. Ha játékra, akkor a 9900K is veri még az AMD-ket, és felesleges a 8nál több fizikai mag. Szóval akkor onnan se lesz értelme váltani, másrészt játékban valszeg továbbra is tudja majd verni az AMD-ket az új Intel is, ha másban nem is. Ha meg tényleg melóra kell (és nem tingli-tangli videó streamelésre gondolok), akkor úgyis a Threadripper a nyerő továbbra is (otthonra is, céges ecosystem döntésekben meg továbbra sem fog senki asztali ryzenben gondolkodni).
Nem csoda, hogy egyik cég se kapkodott az új asztali procikkal, főleg az AMD nem. Nem épp ideális piaci környezetbe jelennek meg mostanában. Aligha számíthat bármelyikük nagy érdeklődésre. Legalábbis akkorára biztosan nem, mint mondjuk az AMD 3000-es széria. -
Locutus
veterán
válasz
Pro!Petya #18805 üzenetére
Mármint miről mire upgradet?
AMD 3000 szériáról aligha vált bárki, aki meg régebbiről, annak úgyis muszáj új lapot vennie. AMD 4000 szériához is muszáj lesz, hacsak nem X570 van már a 1 vagy 2 ezres szériájú meglévője alatt, de miért lenne.
Szóval krumpli burgonya, az új socket itt sokat nem nyom a latba bármivel is hasonlitod össze. Intelnél is váltani kell, AMD-nél is. Sőt, AMD-nél biztosan kell a zen4-nél si majd váltani, mert onnan AM5 jön már. Aki most vált, annak az intel akár kedvezőbb irány is lehet. Már ha az árak, és a teljesítmény rendben lesz. -
jokeph
nagyúr
Nitro/Nitro+ VGA-nak igen, a Trixx progiból lehet a fényeit állogatni, illetve ha van a kártyádon hardveres kapcsoló (nekem az RX 480 Nitro-n van), azzal is lehet az alap effekteket váltani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gaben88 #18802 üzenetére
Fogalmam sincs.. Végigpróbáltam minden, ha mindent auto-n hagyok, 4600-4700 pont körül van a teteje.. Ha kitolom a PPT-t, onnantól el tudok menni ~5000 pontig.
Megnéztem, hogy bios reset után, csak a ramot beállítottam, és teszt, akkor sem ment feljebb. Akkor 3900 körül megáll az allcore terhelés, ha auton van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest