- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
SzlobiG #13456 üzenetére
Talán még mindig kevésbé szopó, mint NV-nél, ahol BIOS-t kell mókolni kis feszültségemeléses tuningért, ahogy láttam.
Nálam megy folyamat az AB, és még gondot nem okozott. Igaz, nálam csak a ventilátort vezérli, meg az OSD-t, tuning nincs.(#13463) ÁdiBá: Úgyérted, botrányosan rosszul optimalizált, egymagos DX9 game? Igen.
Ez csak Intellel fut jól, de szerintem egy 9590 is elvinné. Azért csak 20%-al erősebb egy FX8350-nél.
"Mind a két gyártó által tervezett processzorban 1 mag dolgozik, még is ég és föld a kettő...
Intel csal? Kétlem..."
Nem csal az Intel, csaképpen más koncepció. Intel-ben 4db erős mag van (HT-s hülyeséget hagyjuk) míg az AMD-ben nyolc gyengébb. Egy szálon nyilván lényegesen erősebb lesz az Intel, míg többszálon akár egy I7-el is pariban lehet az FX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MSI Aero GeForce RTX 2060 6GB OC ITX videokártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest