Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gabipaci #33622 üzenetére
Igen. Általában a hatékony, magas hatásfokú, jóminőségű VRM-ek hajlamosak a leginkább cincogni. Feltételezem azért, mivel durvábban követik a terhelésváltásokat.
Csináltam anno egy leírást alulfeszelésre, nekem főleg az csökkenti a cincogást: [link].
CF esetén ez annyiban más, hogy vagy bepipálod a settings ablakban, hogy szinkronban kezelje a GPU-kat, vagy külön-külön be kell állítani mindkét GPU-ra. (Bal felül lehet kiválasztani, melyiket állítod éppen.) Ezenkívül be kell pipálni az ULPS mód kikapcsolását, különben a második GPU-n nem fog menni a feszültség állítása, azaz a beállítás talán, de minden alkalommal mikor pihenni menne (windóz asztal pl.), visszaállítaná magát alapra, ami nem lenne túl szerencsés.Mondjuk egy 7990-el én egy fix 20% poweres, 925/1375Mhz-es órajel és fix 1,05V kombinációval próbálkoznék először.
Feszültségből lehet kicsit több kell, de lehet kicsit kevesebb is elég lesz, ezt ki kell tapasztalni/próbálni.
Azért nem a gyári 1000/1500Mhz órajelek, mert ahhoz magasabb fesz kell, és CF esetén a sebességkülönbség szerintem észrevehetetlen.
Amúgy is most itt a fő cél a tücskök elűzése volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest