Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Looserke #24695 üzenetére
akkó' gari. levan a gond...
nekem nem volt rá gari
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Looserke #24698 üzenetére
én ipon párti vagyok.. nekem semmi bajom velük.
ismerek pár emberkét személyesen is... korrektek. úgy kell velük beszélni, és... hiátlan (Y)
szvsz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Turbolada II
őstag
-
Turbolada II
őstag
válasz Looserke #24926 üzenetére
A tuning mindig elég nagy lutri, bár szerintem a 2 gigás változatra az értelmesebbre sikerült GPU-kat rakják.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
RMZ250
senior tag
válasz Looserke #25110 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nehéz a téma. ASUS azt kész.
Nem értem mit kell ezen rágódni folyamatosan. Egyszerűen nem is értem hogyan fordulhat meg valakinek a fejében ennyi idő után, hogy Shapit kéne venni. Ez már el van baszva és pont. Majd a kövi generáció jó lesz.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
mmdms
addikt
válasz Looserke #25110 üzenetére
Nekem azért annyira nem, megrendeltem azt kész. NEM fog zörögni a venti, NEM lesz bs, NEM lesz gond.
Ha minden vackon ennyire aggódsz, bevonzod a bajt.
Már csak pár hét és ki is próbálhatom az új masinát, alig várom. =)ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Looserke #25143 üzenetére
nekem ilyen a második kártyám CFben (ha ez is egy PCS+ ahogy nézem).
1000/1225 gyárilag (ez a legmagasabb OCjű 7850 elvileg), stabil, némi MSIs bütykölés után elvileg halk és hűvös (nekem a hangkártya miatt nem igazán van helye szellőzni, azért csak elvileg). rövid nyák.
memóriák nincsenek ezen se hűtve, egyébként korrekt darab. ja és az összes csatiján van műanyag védőborítás.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Peti1978
csendes tag
válasz Looserke #25168 üzenetére
Szia!
Típus: SAPPHIRE HD7850 2G GDDR5 PCI-E DVI-I/DVI-D/HDMI/DP OC VERSION
PN: 299-1E221-201SA
SKU: 11200-14-20G
SN: A125100031296Ezekből lehet tudni, hogy mikor gyártották?
[ Szerkesztve ]
ASUS P8Z77 Thunderbolt, INTEL CORE i5 2320 3.0Ghz Quad PROCESSZOR, SAPPHIRE HD7850 2GB OC VGA KÁRTYA, 2*4GB CORSAIR VENGEANCE 1600Mhz DDR3 memória
-
PandaMonium
őstag
válasz Looserke #26223 üzenetére
Hello!
Én másodszor vittem vissza az iPon-ba az EVGA GTX660 SC kártyámat és személy szerint nagyon elégedetlen vagyok velük, baromi hanyagok. Első alkalommal, úgy hogy 3 hétig náluk volt a kártyám visszaküldték úgy, hogy "semmi baja", leteszteltem 2 különböző konfigban és minden hibajelenség ugyan úgy megvolt. Emellett okoztak pár karcot a kártya oldalán, foltot az alján, nem vészes, alig látható de azért nem kellemes..
Írtam nekik egy meglehetősen hosszú emailt amiben kitárgyaltam, hogy elégedetlen vagyok a garanciális szolgáltatásukkal, valamint leírtam, hogy konkrétan mi a hiba a kártyánál (ha esetleg szervizeseik ennyire szellemileg szegények, hogy egy egyértelmű hibát nem fedeznek föl). Itt megjegyezném, hogy ezt a szerényke emailt közel (ha nem több) 1 órán át fogalmaztam, na és mi volt a válasz rá? Egy sablon Ctrl+C és Ctrl+V szöveg miszerint rendeljem meg a garanciafutár szolgáltatásukat, vagy vigyem be nekik személyesen a terméket. Hogy őszinte legyek szerintem még végigolvasni is lusták voltak...
Hihetetlen. Azóta visszavittem hozzájuk ismét a kártyát mert az előző hibajelenségből következőleg teljesen megdöglött és nem ad képet a hozzávaló NVidia driver-el, náluk van több mint 2 hete, várok.
Egyébként itt azt is leszögezném, hogy mikor bevittem a kártyát a srác megkérdezte mi a baja, közöltem vele, hogy a hozzá való driver-el nem ad képet és coil whine-os a kártya, mire ő nagyokat pislogott. Láttam, hogy nagyon bambul szegény, fogalma sincs mi van, vagy egyáltalán hogy kell írni, úgyhogy lefordítottam neki nemes egyszerűséggel arra, hogy "zörög". Miután hazajöttem elolvastam a papírt amit adott. Na mit írt be hibajelenségnek?! "Nem ad képet driverrel. Zörög."
Komolyan, mostmár azon gondolkodom, hogyha megint kics*sznek velem "komolyabb szervekhez" fordulok, hátha nekik is lesz egy olyan szép napjuk mint amilyet ők okoznak nekem már lassan másfél hónapja.What I cannot create, I do not understand
-
-
Anaren91
senior tag
válasz Looserke #27116 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a Powercolor kártyámmal. Lehet a gyerek hitte azt valami hibára h bs... lehet hogy az új driverrel nem bírja neki se alap feszen a gyári tuningot. Nekem is rá kellett adni a 20% power limitet.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
csucsbicep
nagyúr
-
Anaren91
senior tag
válasz Looserke #27306 üzenetére
Nem tudom mennyire laksz Budapesttől de ha nem olyan messze akkor szerintem menny be személyesen és mondd meg nekik hogy addig te onnan el nem mész amíg nem adnak neked egy olyan kártyát amilyet anno vettél mert ez így nem kóser. ha ez nem hatja meg őket akkor mondd meg nekik hogy a következő utad a fogyasztóvédelemhez vezet.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
HSM
félisten
válasz Looserke #27321 üzenetére
Persze, akkor vissza kell juttatni nekik, hogy bokszolják le a nagykerrel, mivel ez nem olyan, ami volt, és így nem felel meg neked. Csak azt mondtam, nem őket kell emiatt szidni, én úgy látom, hogy ők amit lehet, azért megteszik.
Sajnos viszont a saját bőrömön tapasztaltam anno, milyen bizonyos nagykerek hozzáállása, és bizony sokszor nem kicsit nézik hülyének az embert (vagyis ilyen esetben céget), és tagadják meg akár a nyilvánvalóan hibás kártya normális tesztelését, és garanciális rendezését... -
do3om
addikt
válasz Looserke #27297 üzenetére
Légy szíves mondanál egy boltot ahol ez így megy?
Ahol egy bontatlan dobozos terméket kapsz, de nem a bolt cseréli ott helyben hanem a gyártói garizás után.
Biztos csak én hallatom még ilyenről.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz Looserke #27325 üzenetére
ok
Ha csak nem a bolt cseréli ak OEM terméket kapnak a gariból.
Biztos nem gonlták a cserélők hogy kel az a kimenet, de valóban küldhettek volna egy másikat abból a szériából hátha az is bs-es.sssskull
Ha az árkülönbség nem vészes ak a 7850 egyértelműen, szerintem gyorsabb lesz a pociddal.
Am nem tuningolod a CPU-t?[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
PandaMonium
őstag
válasz Looserke #27297 üzenetére
Én ahogy már korábban említettem egy GTX660 -at vittem be hozzájuk kb. 2 hónapja, 3 hét múlva visszaküldték, hogy semmi bajt nem találtak a kártyánál és érdekes módon utána nekem is jó volt (pont mint valakinek itt a fórumon, már nem tudom ki írta, hogy ő is pont így járt), ez után kb. másfél héttel megint elkezdődtek a bajok a kártyánál. Ismét visszavittem hozzájuk és ma, egészen pontosan kicsit több mint egy hónap után képesek voltak visszaadni a kártya árát mert legnagyobb szerencsémre nem voltak képesek se megjavítani a kártyát, se kicserélni (amit amúgy nem értek mert forgalmaznak ugyan olyat a webshopjukban).
De mindegy, személy szerint én így "szerencsésen" megúsztam, visszakaptam a pénzt, de ettől függetlenül nem változik a tény, hogy röhej ez az iPon...
(#27319) HSM: Korrekt gesztus lett volna a csak névre való utalás (én azért ennyire nem tisztelem őket) de egy helyen kiírtad és így bukta az egész.[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
Anaren91
senior tag
válasz Looserke #27809 üzenetére
Hát nem tudom kinek mi...számomra akkor is annyira elenyészőnek tűnik ez a fogyasztás, hogy nem éri meg belefektetni az energiát abba, hogy most tesztelgessem,hogy még meddig stabil...Mondjuk a lustaság is beszél belőlem de inkább mással ütöm el azt az időt amit a tesztelgetésre fordítanék. Mennyi lehet 1 hóra kivetítve az ezzel nyert megtakarítás? 300 ft?
Gratula a kártyához, használd egészséggel Nekem is Powercolor van és nem bántam meg Bár nekem sima 7870.
[ Szerkesztve ]
-
-
ittakary
nagyúr
válasz Looserke #27891 üzenetére
Nem tartom elképzelhetetlennek, de szerintem nem ez lesz a baj. Mondjuk nem árt az ilyen bányászat előtt kitesztelni egy feszcsökkentést :S alapfeszen Tahitire ráküldtem a GUIminert, megfőttek a VRM-ek. Ameddig nem jöttem rá, hogy hogyan kell picit visszavenni, nem is bányásztam :S
(#27893) Edenyke: ha csak firefox, akkor egyértelműen valami szoftveres gebasz.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Looserke #27918 üzenetére
S megnézted gpuz-vel, hogy tényleg a belőtt feszültségen megy-e?
Csak azért kérdem, mert az enyémet állíthatom ahová akarom Afterburnerben, de marad a gyári orbitális volton. Csak a Trixx-szel működik együtt.Ezenkívül nem tudom mit k*rhttam el, a friss gépemre telepített Afterburner nem megy OSD-re az istennek se.
Illetve jelenleg csak egy Heaven van fent de ott nem láccik"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Anaren91
senior tag
válasz Looserke #27923 üzenetére
Lefuttattam én is olyan felbontáson amin te. Ezek az eredmények születtek:
Viszont észrevettem, hogy csak 3 magot használ/érzékel a program a 6 ból...(mármint ha a bekarikázott szám azt jelenti). Ez miért lehet? Valaki valami ötlet?MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Looserke #28015 üzenetére
a power limit csak egy modszer a boost megkerulesere, nem a teljesitmenyt lovi tul a kartya. A force constant voltage ki van pipalva?
( #28014 ) Anaren91 : csak arra akartam ezzel utalni, hogy minden tort szoftver instabilitasi problemakat rejthet magaban a crackbol kifolyolag. Nem gondolnam, hogy eger kihuzastol osszedol egy oprendszer.
lasd meg tort Aida es tarsai: "há mėr irja nekem a cėpėúmra, hogy 13 fok?"[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest