- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Hát nekem is megjött a 7850 sapphire már a hét elején(szerencsére ki tudtam gazdálkodni valahogy, úgy volt hogy nem sikerül de összejött), hát mit mondjak, erre vártam már nagyon rég. Egy olyan középkategóriás kártyára ami hűvös, csendes terhelve is, kellő teljesítménnyel bír még a legnagyobb felbontásban is.
A jó memória szervezésnek hála még 30fps környékén is gördül a játék nem akad. Shogun 2, és Wargame European Escalation-ben is megy mint a vaj húzás nélkül(ezek a játékok keményen megdolgoztatják a kártyákat sok egység magas részletességű térképek). Pedig csak egy 2.9-en ketyegő i7 870-em van, tudom lehet húzni majd 3.6-ra felteszem, de igazán full hd teljes szűrővel nem a proci fog szenvedni. Nálam alapon mivel a házventik 450-en járnak 37 fok terhelve 55 bődület.
Vizemet is eladom okafogyott lett, egy Corsair 600t mesh házban hangtalanul, hűvösen teszi a dolgát eszméletlen teljesítménnyel.
A víz árából meg jön mellé a párja majd, és illa berek, nádak, erek.
Driver eddig tökéletes, majd crossfire-nél leszek kiváncsi mit domborít, mint nvidia-s eddig le vagyok nyűgözve. Ára szerintem elég jól be lett lőve 66-ezer, még ez 60-alá beficcen, és olyan népkártya lesz hogy csuda. Nálam nagyon ajánlott minősítést kapott, de csakis a sapphire, tökéletes a hűtése. Lehet hogy az msi is jó lesz de drágább az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós kamerák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest