Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pengwin

addikt

Sziasztok!
    Böngészés közben (Firefox-szal és próbaképpen IE-rel) a héten folyamatosan ezt a hibaüzenetet kaptam: "AMD display driver stopped responding and has recovered"
    Ilyenkor black screen, majd visszajött a kép, semmit se zárt be, csak a Firefox felülete bolondult meg grafikailag (Átlátszottak rajta az asztal elemei és/vagy Win7 aero-s kinézete lett a címsornak...). Ez a hiba általában ismétlődött fél-egy percenként. Semmi más (Irfanview, VLC, LibreOffice, játékok) nem okozott problémát.
    Az egyetlen dolog, ami változott az utóbbi időben, hogy hagytam az Adobe Flash-t, hogy frissítse magát. Okozhatta ez aFlash frissítés a galibát?
    A GPU-Z logja szerint a GPU és a memória órajele is maximumra (1050 és 1200MHz, ez a gyári beállítás) ugrott az ilyen összeomlásokkor, minden hőmérséklet normális volt, majd miután visszaállt a driver minden órajel visszaesett minimumra (300 és 150MHz).
    A legfrissebb Radeon Software volt fent, és az a szerinti legfrissebb driver.
    Most visszaraktam az utolsó CCC-t, úgy néz ki ezzel minden rendben.
    Tapasztalt valaki hasonlót?

(#55844) Nagya21
    Isten hozott a klubban!
    Úgy látom leginkább új használtkártya-tulajokkal bővül ez a topik... :D
    Nekem se újonnan vett kártyám van, de legalább így örülhettem valamiért az R7 370-nek, gyakorlatilag garantálja a folyamatos driver supportot 7850/7870-hez. Épp elegen siránkoznak miatta, hogy egy 2012-es GPU-t újra kiadott az AMD, legalább valaki örülhet neki.

Új hozzászólás Aktív témák