Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RPZ

tag

válasz raubisoda #54658 üzenetére

Hú, gyorsan jött a válaszod, láttam, h itt lassabban pörögnek a hsz-ek, így el is felejtettem ide visszanézni.

Igen, unlockos. Tetszik az ötleted, én is ebben reménykedtem még, h esetleg vmi cpu, v ram összeférhetetlenségről van szó. Persze nem értek hozzá, csak fantáziálok :).
    Érdekes módon kb. egy hete raktam fel először az amd overdriveot, és akkor meg is próbáltam kicsit húzogatni (pedig már kb 5 éve megvan a proci :), aztán az első fagyás után visszaállítottam mindent eredetire. A biosban is tettem egy próbát, és emlékszem, h 110-re nőtt a pcie, de nem tudtam, h az most jó, vagy rossz. Viszont akkor mindent vissza is lőttem eredetire:
    [link]

Tehát elvileg ez most nem okozhatta a gondot. VISZONT: most eszembe jutott, hogy van ez az "Enhanced Halt State" feature (ami ugye mindig a terhelésnek megfelelően változtatja a szorzót és a feszültséget) a biosban, és ez be van kapcsolva. Emellé az is oda van írva, h stabilitási és kompatibilitási problémákat is okozhat. Persze 5 évig nem okozott problémát, bár ez most új hardverelem.
    Lehet esetleg ez a ludas?? Most kikapcsolom, és tesztelgetem.

Új hozzászólás Aktív témák