Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
És az miért nem felelt meg? Vagy hova kell jobb? Tényleg kíváncsi vagyok. Egyébként néztem, hogy a GTX680 vs HD7970 esetén szerintem inkább lehet mondani, hogy egál a teljesítményszint, minthogy egyik vagy másik erősebb. Aztán a GCN architekrúra jobb is, persze az egyelőre nagy kérdés hogyan fogják (akarják) majd kihasználni. Ez alapján az új játékok esetén viszont valóban lehet nagy különbség köztük!
Ami elvitathatatlan különbség az a PhysX - csakhogy a tesztek alapján közel sem lett olyan erős mint gondoltam. Legalább is teszt szerint: [link]Az mondjuk pozitív - számunkra legalább is -, hogy 7970 után jön a 7850, mert így összehasonlításhoz is lesz tapasztalat. Persze nem az a fő kérdés melyik erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest