- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Én azoknak a táborához tartozom akik szeretik a CF-et.Most két Asus 7870 V2-m van,előtte két Vapor-X 5870 kártyám volt.Kezdeti nehézségek mindenhol vannak szóval itt is voltak.Amúgy én is sokat érdeklődtem ilyen téren ebben a topicban és ugyanez volt a kérdésem.CF vagy mondjuk egy 7950/7970?Az első mellett döntöttem és nem bántam meg.Most egyébként voltak gondjaim mert már régóta nem játszottam komolyabban és előszedtem néhány címet amit már ki akartam tolni de anno nem sikerült.És találkoztam pl. most először microstutter problémával is.A múltkor postoltam ide egy kis írást a RadeonPro nevű programról ami minden problémát megold szerintem CF-et és nem CF-et használó usereknek egyaránt.A progi tulajdonképpen olyan mint a CCC csak rengeteg mindent be lehet állítani.Azóta semmi FPS drop,microstutter problémám nincs,mindent azzal a progival indítok el.Egyébként pedig zárszóként csak annyit írnék amit akkor is írtak nekem mielőtt eldöntöttem hogy akkor veszek egy 7970-et vagy 7870 CF lesz: azt kell eldöntened a rendelkezéseidre álló eszközök alapján hogy mennyire akarsz kompromisszumot kötni.Aki nem full HD-n akar játszani annak eleve nem ajánlanám a CF-et.De én akkor tudtam hogy full HD-n akarok játszani és hogy egy kicsit szeretnék előre gondolkodni,egy kicsit előre vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest