Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Akkor valahol félreértettelek, de nekem akkor hogyan működne? Virtu nélkül nem volt, még igp üzemmódban is pörgött a venti a kártyán, és azt mondtad, úgysem lesz. Most VGA-n van a monitor, és így sincs, leszámítva persze a PC en. tak. állapotát.
DVI-D kábel kell az új moncsimhoz, nekem meg csak sima DVI van. Ha már kábel, inkább HDMI, de olvastam, hogy azokkal sok a gond. Milyen HDMI kábelt kell venni, hogy rendben menjen a kép és a hang? Illetve egyéb hangokat is küldhetek ki HDMI-n (pl. zenelejátszó), vagy csak a VGA-n keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest