- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Üdv
Kérdés a következő lenne 12.6-os drivert installáltam föl a vga-hoz.Viszont fölraktam egy gammát (rage) és leszedtem hozzá a 12.4.0-át vagy hasonlót.Az a lényeg,hogy régebbit mint amit használok/tam eddig.Mivel rohadtúl szaggatott a gépen (Phenom II x4,8Gb ram,HD7850 2Gb.) amin szerintem nem kellene .Valószínű,hogy találkoztatok olyannal a játék kapcsán (feltéve ha játszott vele valaki) hogy a kamera forgását követően tölti be a textúrákat.
Nos meguntam az update,directx,visualc telepítgetést,próbálkozást és törlöm a f@szba.A vga driver-t hagyhatom ahogy van vagy teljes uninstall és újra a 12.6-ot/újabbat rakjak föl?Másik/nagyon idegesítő dolog,hogy akármelyik drivert szedem le a catalystban a teljesítmény per overdrive menübe nem tudok belépni.Katt és nem nyitja meg a venti/órajel szabályzás ablakot
Viszont leszedtem az msi aftert és ott meg a 12.6-os drivert ir állandóan.Hiába uninstalláltam/raktam föl másikat
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest