Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
na ma az történt, hogy megnézem catalystban mennyi is az annyi.
a gyári 860/1200 Mhz értéket
1050/1450 Mhz a max húzás szintig kitoltam mert hát szinte majdnem mindenki írta itt fórumon tudja a kártya.
beállítottam!
heaven bech indít, F9 induljon a teszt... na igen de ahogy megnyomta függőleges barna sárga csíkok borították el a képernyőt
(csak restart oldotta meg nem reagált semmit a gép) gondoltam, nem bír ekkora +húzást a kártya.restart után visszaállítottam 1000/1200Mhz.... na így már szépen le is futott a teszt. cirka 200 pontot és plusz 8 fps dobott a végeredményen, tehát ezt elkönyveltem biztos pontnak, marad így.
aztán sima böngészés közben egyszer csak jött a függőleges csíkozódás
.. na nem tudtam mit csinálni.. ismét restart és most szépen visszatettem alapórajelre mindent.ez vga vagy driver problémára utalhat? mert ezt addig nem produkálta ameddig hozzá nem nyúltam a catalystban a csuszkákhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(csak restart oldotta meg nem reagált semmit a gép) gondoltam, nem bír ekkora +húzást a kártya.
.. na nem tudtam mit csinálni.. ismét restart és most szépen visszatettem alapórajelre mindent.