- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
#02119936 #17005 üzenetére
Valahogy úgy. Szépen kiírta, hogy sikerült a flashelés, akarom-e újraindítani. Hát már hogyne akartam volna. Restart, majd a lap megállt 97-es kóddal... (97 - Console Output devices connect)
Na mondom, ez fasza. Clear CMOS, minden játszik, továbbra is ez. Kerítettem egy PCI-os Rage3D-t, azzal próbáltam indítani. Úgy megáll 0D kóddal a lap (0D - Reserved for future AMI SEC error codes). Ha utólag dugom rá a tápot a 7870-re, azzal sem vagyok előrébb, mert nem látja az atiflash. Ma még teszek egy próbát egy másik PCIE kártyával, hátha úgy beindul, és meg tudom flashelni valahogy. Ha nem, akkor holnap gariztatás lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest