Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
Néztem egy laza kis OC-t a kártyán.
Kapcsoló átkapcsolása nélkül stabilnak tűnik alapfeszen 900/5000MHz-en.Valamiért nem linkeli be 3D Mark11 Score-t...
10680p volt ott. -
Góliát
őstag
Nálam 11.12 korrekt.
-
-
-Solt-
veterán
válasz
sestertius #584 üzenetére
Most volt időm tesztelni egy kicsit... nálam sem az igazi. Megpróbáltam visszarakni a 11.11-t, erre hatalmas feketeség fogadot... :S
-
szab.tam
nagyúr
válasz
deadwing #593 üzenetére
az átalakító adta kényszerszünet hozott 2 hasznos fabrikálást:
5750-re felgányoltam egy mini ninját, hogy kussban legyen...
és 1 db. gtx480 + 8400gs-sel megoldottam SoftTH-val szoftveresen a 3 kijelzős játékmódot...
ha egyből meglett volna az aktív dp->dvi, erre a módra sosem találok rá...
-
deadwing
addikt
válasz
szab.tam #592 üzenetére
No erre kíváncsi lennék!
Mint ahogy minden tesztre ami érint... én is folyton tesztelgetek, pláne ha új hw érkezik a gépembe, ami mostanság elég gyakori. Igaz csak 2db játékkal szoktam, BF3 illetve elsősorban BFBC2.
Annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem jobban járnál ha vennél még egy 22-es monitort, én a TV-vel nem szenvednék... 30 rugó környékén lehet venni újonnan Fujitsukat DVI-al.
Na de a lényeg, hogy szólj amint lesz publikálni valód! -
szab.tam
nagyúr
válasz
deadwing #590 üzenetére
ez más tészta lesz. ez nem 6990 kategória.
van ugye a nagy gépem.a passzív hűtésű borzalom. annak a hűtőjébe bele van hegesztve a gtx480. azzal nem nem megy a móka. kicserélhetném egy 6950-70-re, (csak 1 gpu-s lehet a hűtőblokk miatt), de meg akarom ízlelni a dolgot, mielőtt szerelek...)
na most: van egy alig használt belépőkonfigom is. zen3000, e6300, ninja copper 8400gs passzív, stb. 1 db. s-flex@400rpm zajong benne.
oda vettem egy 5750-et. azt még rá tudom dugni a zen-re, molex-ekkel.
a hűtőjét majd lekapom, és arra is teszek egy kiló alubordát, és a zajkérdés ott is lerendezve.meg hát azon a gépen van most állandóra win7, telepített játékokkal, ami az az eyefinityhez, ésa próbateszthez elengedhetetlen. (játékgépemen és htpc-men is xp van alapból.)
régebbi, dx9-es játékokat nézek meg főként, pl. simbin gtr2, gtr evo, stb.
3*1680-ban tervezem.
de ebben is lesz egy kanyar: 2 db. 22-es monitorom van + 32" fullhd tv.
a tv-t is 1680-ra rakom. viszont ha az overscan csúszkát nem húzom el, akkor a fekete keret miatt tud akkora lenni a képfelület, mitn a 22"-osé. így kapok 3 db. tök egyforma méretű, azonos felbontású képet. (a tv képe nem lesz ugye így natív.)
ha az aktív eyefinity kilövi az overscan csúszkát, akkor jön az optikai trükközés, kipróbáltam a sötétbe: a tv-t hátrébbtolom, és így optikalilag, a szememet becsapva méretbe hozom.ennek az egésznek az a lényege 2 van
hogy szülessen egy 1 oldalas logoutos cikk, hogyan lehet minimál költségvetéssel 3 monitorzni, és mire elég egy belépőkéártya,
illetve a nagy gépbe egy nagyobb kártya vásárlás és beépítés előtt megízlelni a ficsőrt.mostanság a 32" fullhd tv-n szoktam játszani. 75-90 centire van a szemem. csak autós játékok. ego engine-eseknél, (f1, dirt), ha leesik vaalmiért 50 fps-re, kifolyika szemem. mert anyira közel van, hogy a legkisebb remegés is zavaró. viszont a 22"-oson, a relatív pixel/távolság növekedés miatt még a 30fps is folymatosnak hatott, amikor tegnap dirt2 bench-et futtattam ultra grafikán az 5750-en.
nem lepődnék meg, ha közepes beállításon a dirt is menne eyefinity-ben....érdekes lesz...
a végcél persze a 3*32" és a nagy gépben valami bikább kártya. ha az új gen nvida támogatná 1 gpu-val is a surronudot, akkor az. ha nem, akkor vagy ati, vagy a most bemutatott Force GTX 580 MDT X4 OC. habár az nem tisztán surround kompatibilis, de ezt nem vágom még teljesen..
-
szab.tam
nagyúr
válasz
deadwing #586 üzenetére
"Gyakrabban kéne felnézni "
vasárnap éjjel találtam ki a dolgot, hétfőn vettem a kártyát és a kábeleket, passzív átalakítót....
....
"miniDP - DP "
sajnos nem passzol a képletbe. a kártyán dp van, így lenne 2 átalakítóm, 2 db. kis dp papa. (mármintha veszek egy kis dp-dvi-t...
dugók melegcsatájára jó lenne, de nem jó a lánc.
tehát nekem pont a fordított kéne:
vga-ba dp papa - mini dp mama.
és ebbe bele tudnám dugni a boltban gyakrabban kapható mini dp papa - dvi aktívot.
de egyszerűbb lenne egyből egy dp papa, dvi mama aktív... -
deadwing
addikt
válasz
szab.tam #587 üzenetére
Ezt mondjuk nagyon nem értem, hogy leütöm az entert és már akkor megjelenik egy válasz a hozzászólásomra amit akkor írtam meg. Lehet túl sok dr WHO-t nézek, de ez akkor is durva. És nem is ittam sokat... Na de hogy ON legyek, nekem vagy egy miniDP - DP átalakítóm amit boltban 1500-ért kapsz minimum. 1k-ért elviheted ha esetleg kell.
szerk:
szab.tam: amikor vettem 2db 6970 volt CF-ben. És tévesen vettem a sima dp-s active kábelt. Gondolhatod, nem nagyon örültem, mikor hazajöttem a kocsmából és nem tudtam bedugni a sima DP-t a kariba...Kellett várnom 1 napot amíg megoldottam egy újabb átalakító kábellel a dolgot. Ez működött is, de mint előbb írtam, nincs szükségem 2-re.
-
szab.tam
nagyúr
hi!
tudom, hogy szériatartozéktól senki nem válik meg szívesen, de hátha...
egy belépő szintű eyefinity miniteszthez, (meg amúgy is), vennék egy sapphie dp -> dvi aktív átalakítót.
nem tudom, hogy a 6990-esek mind mini dp-sek, vagy vannak simák is. de nekem a normál dp-s átalakító kéne.
hátha...
-
sestertius
őstag
Üdv!
11.12-es csomaggal 6990-en van valakinek gondja? Vagy csak nálam nem megy úgy, ahogy kellene...?
-
laca000
őstag
Sziasztok, kicsit hülye kérdés de mivel egy DVI csati van a kártyán, így hogy kötöm rá a Plazma TV-re, milyen kábellel?
És mekkora a minimum tápigénye?Köszi!
-
ricshard444
veterán
Nyaron szeretnek egy ilyen kartyat venni. Jelenleg egy HD5970em van 925/4600 orajeleken Gigabyte Odin 720W-s tappal. Elfog menni gond nelkul ez a kartya is meghuzva?
-
válasz
Crossfit007 #579 üzenetére
nem korlátozza le, viszont ettől még GPU-nként ugyanúgy 8x jut, hiszen a komplett kártyára van 16x.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Crossfit007 #577 üzenetére
Nem! ...csak 2db kártya esetében 2szer X8.
-
Crossfit007
senior tag
Kinéztem magamnak egy intel lapot i7-2600k procival.
Asus Maximus Gene-Z, és azt írja SLI és CF módban x8-ba működnek a kártyák.Azt szeretném megtudni tőletek, hogy 2GPU-s karinál is lekorlátozná e a PCI-E x8-ra x16-ról a sávszélt?
Vagy szerencsére nem kell ilyen miatt aggódnom?Előre is köszi!
-
deadwing
addikt
válasz
Whit3Rav3n #575 üzenetére
Értem, köszi! Egyelőre egyébként mindegy, mert jelenleg nincs pénz másik karira, de majd jövőre lehet beszerzek mellé akkor egy 1 magosat
-
deadwing
addikt
válasz
Whit3Rav3n #573 üzenetére
Köszi! Ezt majd holnap megnézem. Csak annyit fűznék hozzá addig is, hogy a 6990 egyedül nem CF, hiába 2 gpu. Teljesen más az elv. Most viszont alszok...
-
deadwing
addikt
válasz
Whit3Rav3n #570 üzenetére
Igen, én is láttam 1 azaz egy darab olyan tesztet, ahol 6990 CFX ment, de annyi fps-el amit szerintem egy szimpla 6970 tudna. Crysis 1, 40 fps-el...
Tiszta vicc volt az egész, a faszi nem is értem miért rakta ki. Pls küldj nekem linkeket ahol az eyefinity cfx mellett megy. 1-2 elég lenne. Egyébként Nakosnál sem ment együtt a 2 kártya tudtommal, de én már kezdek teljesen összezavarodni a kérdést illetően...
-
Crossfit007
senior tag
Lost Planet 2:
CPU: 3700MHz
CPU-NB: 2600MHz
RAM: 1600MHz 7-8-7-24-1T -
nakos
senior tag
válasz
deadwing #566 üzenetére
Eyefinity ment 1 db 6990-nel, kettovel jottek csak a gondok... Dehat 1db 6990 nem volt kepes pl a BF3-at high-ban 5760x1200-ban futtatni... Ilyen teren a GTX590 Quad jobban szerepelt... De maradtam az ATInal, csak az Eyefinity-t szetszedtem, igy 1 monitoron 1 6990 hibatlan.
-
deadwing
addikt
Ez a jelenség nekem 6970CF esetében is fennállt. Írtam is erről a fórumba elég sokat, meg még veled is beszéltünk erről priviben
Akkor az alaplapra gondoltam, hogy amiatt. Megoldás nem született. Ezért vettem a 6990-et. Ezek szerint kijelenthető, hogy eyefinity esetében semmiféle CF nem megy?! Mert nagyon úgy tűnik. Megette a fene akkor
Pont az eyefinity indokolná a CF-et, erre pont az nem jó. Ez azért elég gáz.
Milyen lappal próbáltad egyébként? -
nakos
senior tag
válasz
deadwing #557 üzenetére
A 2x6990 CrossFireX-et felejtsd el, en most adtam el a konfogot, 3 monitornal 5760x1200-es felbontasnal a 2 kartya es 4 mag nem tudott soha jol egyuttmukodni, - 2600K-val es 16GB-tal hajtva, Giga Z68 UD7-es (Nf200) lapban. Tobb hetes teszteim lapjan arra kellett jutnom, hogy a driver nem kezeli jol az eyefinitynel a 2db 6990-est. 1 Monitor OK, 3 monitor szar, szaggat, lassu, akadozik, nem folyamatos, illetve sokszor a tesztprogram is mutatta hogy nem muxik csak 2 mag... jatekok amikkel neztem: BC2, BF3, Dirt3 jellemzoen. Ilyen teren az Nvidia stabilabb volt (2xGTX590)
-
deadwing
addikt
Köszi Urak a válaszokat
Annyit sikerült kiderítenem, hogy max 5% a különbség a 16x javára /1 kártyával/, ami elhanyagolható. 2 kártya esetében meg lehet még ennyi sem lenne a különbség, mert lehet, hogy a szandi nem tudná meghajtani mind a 2db 16x buszt rendesen, hiába az NF200. Igaz, ez csak tipp, és annak ellenére, hogy 2 kártyás tesztet nem találtam, mégis megnyugtattam magam, hogy nem kell kidobálnom a pénzt egy 80 ezres lapra
Jó lesz az a 8x pcie. -
válasz
gombcomp #562 üzenetére
A 3Dmark topikokat szoktam nézni, hogy _aktív_ tag vagy, küldöd be a sokszámjegyű pontokat folyamatosan
De arra totál nem gondoltam, hogy konkrétan erre használod
Te sem a legolcsóbb hobbit választottad kiBár mondjuk melyik olcsó, ha belemerül az ember..... Én most ezekre az almás szarokra vagyok ráállva
-
válasz
deadwing #559 üzenetére
En egyedul Cshavez-t ismerem aki azt mondta h jol jott neki a negyedik gpu. De o 5760x1200ban es 3D ben jatszik (!!!). Oda kell a pover rendesen.
Gombcomp: tenyleg csak erdeklodok: mire hasznalod a PCdben rejlo orbitalis szamitasi teljesitmenyt? Only gaming vagy konkretan szamoltatsz is neha valami izgalmasat a karikkal?
-
válasz
deadwing #559 üzenetére
nem feltétlen pénzkidobás, ugyanis a 4. GPU gyenge kihasználását sokszor CPU-limit okozza - azaz pl. lehet, hogy 1920x1080-ban nem megy gyorsabban egy játék 70fps-nél, ha 2 helyett 4 GPU-t akasztasz rá, viszont esetleg 5760x1080-ban is hozza azt a 70fps-t 4 GPU-val, míg kettővel esetleg kevesebb lenne.
javaslom, nézz körül a hardocp.com-on, ott vannak ilyen elvadult tesztek, és nagy eyefinity-fan az oldal tulajdonosa. -
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #558 üzenetére
Igen, úgy nekem is penge
De hát elköteleztem magam a 3 monitornak, ami bizony ilyen dolgokkal jár, sajnos. A 2*6990 akkor ezek szerint konkrétan pénz kidobás? Próbálok művelődni ezzel kapcsolatban, de ha tud valaki konkrét oldalt ami ezzel kapcsolatos, az kérem ne tartsa magában a linket
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #556 üzenetére
Pl arra, hogy eyefinityben is tudjak low felbontás felett is játszani bármivel
Azért egy BF3, sőt a BC2 is dx11 alatt megeszi a kártyát már mediumon is, ekkora felbontás mellett! -
gombcomp
senior tag
válasz
deadwing #554 üzenetére
Szerintem a 6990 CF-nek nincs igazán értelme (nekem is az van).
A 4. mag haszna néhány százalék a rossz skálázódás miatt.
Jobb kiépítés lenne a 6990/6970 CF. Ebben az esetben a X16-osba mehet a
6990,és az x8 ba a 6970. A veszteség kb 5-8% lehet a sávszél miatt.
A duplamagos kártyánál több is lehet a veszteség. -
deadwing
addikt
Szerintetek ha a későbbiekben 6990 CF-en gondolkodnék, vajon mennyire lenne kisebb a sebessége a kariknak 8x slotokban? Csak mert lehet nem sok "kedvem" lesz 2x16x lapot venni... 6950-nél ez gondolom nem nagy probléma /pár % veszteség/, de a 6990-nek nem lehet, hogy nagyobb sebességű busz dukálna?
-
Na azért, már éppen akartam volna írni, hogy én még triple buffert nem láttam vsync opción kívül...
Ja és: első dolog mindig nálam, hogy kikapcsolom a Vsyncet. Gyűlölöm. Az input lag az őrületbe kerget: megmozdítom az egeret, elmegyek iszok egy kávét, elolvasom az index.hu-t és mire végzek, talán történik is valami -.-
Nyugis autós játékokban szoktam használni (F1, DiRT 2 + 3) ... Ezeknél kellemesen nyalogatja a retinámat a vajsima kép.Persze félreértés ne essék, nem a mostani VGA-mal... Rosszalkodott, szóval most haragban vagyunk, el is koboztam tőle az 5870-et...
-
srácok, ne bolondozzatok már. a tearinget a vertikális szinkronizáció tünteti el, a double és a triple buffering ezt teszi hatékonyabbá / kiszámíthatóbbá.
-
-Solt-
veterán
Ez szerintem megvilágítja az eddigieket is...
-
Góliát
őstag
Én lenni naon újonc.
Valaki árulja el mit állítsak be, hogy jó legyen. Nálam sincs engedélyezve a tripla buff.
Tisztelettel GÓliát. -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #546 üzenetére
Nincs erre időm! Igazatok van, a triple buffering helyettesíti a vertikális szinkront...
-
-Solt-
veterán
Na ne fárasszatok...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #541 üzenetére
És?
-
Crossfit007
senior tag
-
-Solt-
veterán
válasz
Whit3Rav3n #538 üzenetére
Te most azt mondod, hogy a triple buffering helyettesíti a vertikális szinkront?
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #538 üzenetére
Igen ezt én is alá tudom támasztani, hogy igaz.
-
-Solt-
veterán
válasz
Whit3Rav3n #535 üzenetére
Őőő... szerintem valamit keversz valamivel...
-
válasz
Whit3Rav3n #535 üzenetére
wha'?
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #531 üzenetére
Ennyi... hányinger vsync nélkül játszani.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #532 üzenetére
Nálam fordítva van...
Ha nincs bekapcsolva akkor röcög a kép, ha be van akkor full folyamatos. Sőt nincsnek törések se a képen, ha pl gyorsan elfordulok a játéktérben. -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Crossfit007 #531 üzenetére
Sokszor a Vsync input lag-et okoz szóval sokszor jobb ha inkább ki van kapcsolva.
-
válasz
Crossfit007 #529 üzenetére
Lődd ki a V-sync-et, egyből magasabbak lesznek azok a hőfokok
-
Crossfit007
senior tag
Véglegesített venti profillal következő hőfokok születtek 1 óra játék után:
1920x1080/8x AA, Ultra, V-sync ON
Elder Scrolls Skyrim: 64 fok
Saints Row The Third: 65 fok
NFS The Run: 61 fok
BF3: 65 fok
Rage ( hibás textúrák, stuttering ): 60 fokSzerintem ezek nem rossz eredmények egy 6990-től.
-
Crossfit007
senior tag
Ja értem.
Én meg egy frankó is venti profilt kialakítottam MSI Afterburner-el, trükközni kell.
El kell mentened egyik profilba a beállítást, és bejelölni az apply overclocking when start Windows-ot, és utána már nem pörög fel és teljesen jó.NFS Run-ban 3 óra játék alatt 61 fokos volt az egyik, a másik GPU pedig 60 fokos.
BF3-ban se megy feljebb így 73 foktól.Ja és max 55% volt a fan speed.
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #523 üzenetére
A kérdés jó, a választ nem tudom... Abu azt mondta, hogy ez a hivatalos procedúra... amióta figyelek ezekre, semmi anomália nem ér...
@zsoory: Nem, a CAP CF-hez, vagy két GPU-s kártyákhoz van.
-
zsoory
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy ezek a CAP fileok szükségesek 1 kártya és 1 monitor használata esetén is? Pl 5770 vagy 6850-es kariknál is? Tehát várható teljesítmény javulás, vagy bármi plussz jobb futás?
Előre is köszi a választ...még ha hülye is a kérdés
-
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #520 üzenetére
Nálam ugyan ez van, a 11.11-t most eltalálták nagyon.
BF3 szereti. -
deadwing
addikt
Hm. A 11.11-ben benne van a CAP is újabban. Egyéni telepítésnél ki lehet azt is választani...
És az openCL drivert is feltüntetik a release notesben. Persze ugyanúgy nem aktív -
deadwing
addikt
Már csinálom is, köszi nektek
-
deadwing
addikt
És hurrá
Tökéletesen működik az általad felvázolt megoldással
Driver sweepert azért nem is próbáltam mert nekem régebben valamiért nem szedte ki az összes registry bejegyzést nekem. De hálistennek, most jó lett
11.9+CAP4.
Tényleg, a 11.10-hez kell felrakni külön CAP-ot? Csak mert nem találtam hozzá.
Vagy azt tényleg jobb hanyagolni?
Node, köszi a segítségetGombcomp: igen, a gép kikapcsolt állapotában kapcsolok
-
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #514 üzenetére
Semmi baja a kártyádnak... gondolom beraktad a 6970 után, oszt csókolom! Hiába egy és ugyanaz a driver elvileg, a regisztrációs adatbázisban a 6970 adatai vannak benne.
Tehát CAP uninstall, vga driver uninstall, újraindít csökkentett módban, és driver sweeperrel szedj le minden ATI drivert, majd rakd fel a 11.11-t, és a legfrissebb CAP profile-t.
Ezek után a default bios értékeken lesz minden... ( ha mégsem, akkor új win7 )
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #512 üzenetére
Sőt... Azt hittem az evga precision kavart be, de nem.
Leszedtem a francba.
Most a helyzet a következő:
Kapcsoló 1-es állás /kártya tápcsatija felé/: 2*880MHz és 2*1250 a vram. Ez így jó is.
Kapcsoló 2-es állás /kártya kimenetei felé/: 2*880MHZ ??? 1250 és 1375 a 2 vram.
Hol itt a gyári bios a 2*830-al? Meg mi ez a ram eltérés??
Hibás a kártyám?
11.10 csinálhat vajon ilyet? Mert ha igen, akkor azonnal leszedem.Szerk.:
Én amúgy úgy tudtam, hogy openCL már amd-n is elérhető. Sőt, a 6950@70-es kártyákon ott virított a pipa GPU-z alatt. Szal ezért nem értem. -
Crossfit007
senior tag
-
deadwing
addikt
Sziasztok Urak!
Mit gondoltok arról, hogy egy Asus 6990-nél gpuz alatt az openCL nem engedélyezett? Ez normális ennél a kártyánál, vagy valami nem oké nálam szerintetek?
6970CF-ben ott volt a pipa ugyanis. És kicsivel lassabbnak is érzem a kártyát. /nem játékkal tesztelem/
Továbbá az egyik mem clock 1250, a másik meg 1375. Defaultból így indul el...
Ezt se nagyon értem.
Valaki okítson már ki pls, mert nem igazán van tapasztalatom, kb 1 hetes a kártya
11.10 van fent. 64 bit.
Remélem nem az lesz a válasz, hogy downgradeljem 11.9-re -
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #508 üzenetére
Hát a teljesítmény tartalék miatt.
Írok egy példát miért ezt a beállítást találtam a legjobbnak.
BF3 alatt, 70-80 fps van a mostani beállításssal. Amint visszaveszem alapra, akkor a játék alatt néha belassul a folyamat. (Max beállításnál) Akkor következett be, mikor a BF3-ban zomoltam a tankos géppityuval.
Muszály volt kicsit húzni és voala minden folyik, mint a sörike, amit éppen nyeldesek lefelé.
A három monitoros megoldásnál, kötelező a tuning. Tervben van ez is. Eben az esetben már megcibálnám a GPU-k száját. -
Góliát
őstag
válasz
gombcomp #505 üzenetére
Azért ez nem elhanyagolható szempont. Érdemes bepasztázni, nekem MX2 van. Mondjuk vizezve már megint más tészta.
Visszavettem a GPU-kat 930 Mhz-re és a Ramokat 1250-re, mert nem tudom kihasználni a brutális teljesítményt. BF3 ultrán 1920-1080 felbontásnál 70-80 fps-t produkál. -
gombcomp
senior tag
Én is leszedtem,mit ne mondjak katasztrófálisan be volt keményedve.
Valamilyen műanyag cuccal levakarod,és isopropil-alkohollal lemosható
a maradék.( a GPUn nem vakargatni,csak törölni! )
Nehezen leszedtem le én is,de ment a helyére jó kis Noctua paszta.
Az eredmény -6 fok a hőfokon idle-ben. -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #500 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest