Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
No erre kíváncsi lennék!

Mint ahogy minden tesztre ami érint... én is folyton tesztelgetek, pláne ha új hw érkezik a gépembe, ami mostanság elég gyakori. Igaz csak 2db játékkal szoktam, BF3 illetve elsősorban BFBC2.
Annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem jobban járnál ha vennél még egy 22-es monitort, én a TV-vel nem szenvednék... 30 rugó környékén lehet venni újonnan Fujitsukat DVI-al.
Na de a lényeg, hogy szólj amint lesz publikálni valód!
-
deadwing
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ezt mondjuk nagyon nem értem, hogy leütöm az entert és már akkor megjelenik egy válasz a hozzászólásomra amit akkor írtam meg. Lehet túl sok dr WHO-t nézek, de ez akkor is durva. És nem is ittam sokat... Na de hogy ON legyek, nekem vagy egy miniDP - DP átalakítóm amit boltban 1500-ért kapsz minimum. 1k-ért elviheted ha esetleg kell.
szerk:
szab.tam: amikor vettem 2db 6970 volt CF-ben. És tévesen vettem a sima dp-s active kábelt. Gondolhatod, nem nagyon örültem, mikor hazajöttem a kocsmából és nem tudtam bedugni a sima DP-t a kariba...
Kellett várnom 1 napot amíg megoldottam egy újabb átalakító kábellel a dolgot. Ez működött is, de mint előbb írtam, nincs szükségem 2-re. 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest