- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Ha alap feszen megy emelt orajelekkel a kari akkor is 375W a tdp igaz?
-
MontyCrew
senior tag
Ötlete valakinek, hogy BF3 alatt miért fagy ki folyamat a játék? Alap helyzetben a bioskapcosló,(830) mhz játékot elindítom, multi, 1-2 lövés után fogad a képernyő, hogy a Battlefield3 hibát észlelt ezért leáll... Friss a win és a driver 12.1 12.2 vel is ugyan ezt csinálta.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #693 üzenetére
nabaszki....
én is filózóm. teszteket bújok orrba-szájba 6990 vs 7970/50-ről....annyiért számítank be a kártyámat egy 6990-be, mintha vennék egy második 6950-et.... szal nem semmi eddig
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #695 üzenetére
Az igaz hogy kevesebbet fogyaszt a 7xxx.széria,de a 6990,valami brutál cucc.Én nem cserélném,már csak az FPS-ek miatt sem.
Egy ilyen-en még nem gondolkodtál?
Ez tutira besegít a plussz amper felvételre. -
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #695 üzenetére
Adok neki egy esélyt, alulfeszelem meglátjuk
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #693 üzenetére
Szerintem simán táp csere,a kártya az brutál.Sajnos kell az amper ezeknek a vasak-nak.
Minimum egy 750-es minőségi tápocska. -
ricshard444
veterán
válasz
- = Zk = - #692 üzenetére
Natessék...az enyém se bírja el, Metro alatt 10 perc után lekapcsolt,mint a huzat. Most nemtudom mit adjak el...a vga-t cseréljem le,vagy tápot vegyek
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #691 üzenetére
akkor mit olvastam én 375W-ot?
szerk. és tényleg. ez csak 20-22A-t tud
.... fck...
-
ricshard444
veterán
válasz
- = Zk = - #690 üzenetére
408W, csak a kártya eszik ennyit
-
- = Zk = -
félisten
válasz
deadwing #688 üzenetére
elméletileg ez lenne az
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #683 üzenetére
Még az is lehet, hogy elviszi, feltéve ha a tápod 30-35 ampert le tud adni 12V-on. De ezt kétlem. Szal ha csak a wattokat nézzük, akkor elméletileg működhetne, de a gyakorlatban nem valószínű. Viszont egy próbát megér. Max lekapcsol.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #686 üzenetére
nézek teszteket gyorsba....
mert a táp+6990 már sok... így is lapot+ramot kell még cserélnem -
ricshard444
veterán
válasz
- = Zk = - #685 üzenetére
7970 se rosszabb sokkal és jelentősen kevesebb a fogyasztása
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #684 üzenetére
qrrrva élet -.-
akkor "7ezres" széria....
-
ricshard444
veterán
válasz
- = Zk = - #683 üzenetére
375W-t 1s bios állásban, 2sben amikor 880n megy már 450 a TDP
De nem,sajnos nemelég a tápod -
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
lessetek már egy pillanást pls az adatlapomra, és mondjátok meg, elég lenne a jelenlegi 535-ös Enermaxom a 6990 alá?
minden más maradna értelem szerűen... jah, a 6990-et nem szándékozom tuningolni. elég lenne az alaphangja isbár ha belegondolok, hülyeséget kérdezek. 6970CF = 6990... tehát a két 6970-hez nem lenne elég ez a táp...hm
de ha jól láttam ca 370W-opt eszik a 6990, nem?... -
ricshard444
veterán
BF3 CF problémára valami? Fenntvan a cap is
-
ricshard444
veterán
A BF3ban nem akar menni a Crossfire, 10ből 9x úgy indul el,hogy csak 1 gpu dolgozik
-
ricshard444
veterán
Visszakellett vennem a karit 935/1450-re ,mert nembírta a táp
Remélem ez full stabil így már,mert az órajelek se voltak stabilak
-
MontyCrew
senior tag
Azt hiszem sikerült megoldanom, a 6990 két nagy hátrányát: [link]
-
ricshard444
veterán
Ha valaki tudna nekem adni egy mini displayport--->vga vagy hdmi kábelt az írjon. Természetesen pénzért
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #670 üzenetére
Megvan a 6990
950/1450-re belőttem,heaven alatt stabil volt, meglátjuk más alatt is az lesz e -
ricshard444
veterán
Na srácok úgy néz ki összejön egy 6990 7végén. Remélem a Giga 720s tápom elég lesz egy kis tuninggal mellé,ha nem akkor vagy eladom a karit és veszek egy 7970/gtx 680t vagy cserélek egy erőssebb tápra,de inkább az elöbbi valószínűbb.Drukkoljatok
-
deadwing
addikt
válasz
ricshard444 #667 üzenetére
A 6990 mellé. Hogy ne low-ban kelljen multizni végre már.
-
deadwing
addikt
válasz
ricshard444 #665 üzenetére
Ó nem, sosenem...
De ha lesz eladó 2G 6950-ed, dobj egy üzit!
-
ricshard444
veterán
Ha valaki eladná nekem a 6990t 6970+50ért írjon
-
MontyCrew
senior tag
ha bioskapcoslót 1es "fokozatban" hagyjuk, akkor ugye nem lehet feszültséget változtatni, csak az órajellel lehet játszani, amennyit bír a vga. esetleg valaki próbálta alulfeszelni 2es állásban?
másik kérdés, ha egy 6pin to 8 pin átalakítót használok a kártyához az úgy elég lesz? a tápom 6+8at ad alapból.
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, egy CoolerMaster SilentProM 700W táp elég lesz 6990 és 2500K mellé? Tuning is lenne, bár vga-nál inkább csak alapfeszes, a proci lenne rángatva.
-
deadwing
addikt
-
dudzsi
tag
Sziasztok!
Létezik az hogy egy darab 6990 és egy 6970, i7 procis gépet nem bir el egy 1200W táp? Terhelés tesztnél azonnal lekapcsol. -
Góliát
őstag
Hali.
Most vizeztem be az alaplapot és a procit is.
A baj az, hogy megemelem a kártya órajelét 950-re, akkor megint leál a 11.12catalyst és újraindul. Ezt ismételgeti 15 másodpercenként.
Eddig nem volt semmi baj. A procit felhúztam 4 Ghz-re és a RAM-o 1600 Mhz, csak ennyi változott.
Power csuszka is +20% on. Most ezzel kinlódok és nem vágom, hogy mi lehet. -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #654 üzenetére
Igen, kezdem én is így gondolni...
A bosszantó csak az, hogy másnál meg jól működik... vagy a szemük nem jó, nem tudom már...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #652 üzenetére
TrackIr-l forgolódva nagyon zavaró tud lenni.... :S
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #650 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #648 üzenetére
Most majd kiderül...
Töltsd
EZT le, telepítsd, frissítsd, állíts mindent minimumra, indítsd el, lépj be egy mission-be, és a repülőben forgolódj körbe az egérrel... nézd meg, hogy akad-e a kép... valami olyan középpontot nézzél ki magadnak, ami függőlegesen van... -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #646 üzenetére
Fixálja az fpst, de ugyanúgy akadozik így is...
Gőzöm sincs mi lehet az oka... ha van kedved egy kis teszthez, segíthetnél!!
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #644 üzenetére
Köszi, közben rátaláltam már...
-
Crossfit007
senior tag
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #642 üzenetére
Hát ezzel mindent lehet, csak fps-t fixálni nem...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #633 üzenetére
-
gombcomp
senior tag
válasz
deadwing #634 üzenetére
Ha úgy szeded ki a csavarokat,hogy nem sérülnek meg akkor a büdös
életben nem jönnek rá .Mellesleg hibás 6990-ről még nem hallottam.
Crossfit007: Ez csak elmélet,nyilván amikor leadod nem fogod közölni,
hogy bocsi szétszedtem.A szerviz meg nem szedi szét,a gyártó meg lesz@rja! -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #631 üzenetére
Négyféle vga-val próbáltam már... mind ugyanezt csinálta... szerintem a lap lesz a ludas.
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #609 üzenetére
Az az érdekes, hogy eyefinity módban mutatja mindkét magot, de amint átváltok 1 monitoros módba, a 2. mag eltűnik. Továbbá az első mag 15 fokkal melegebb, ezt is furcsállom eléggé. Igaz nem a legújabb kata van fent, 11.11 asszem, most nem tudom megnézni, meg az AB-t is lehet frissítenem kéne... Mindenesetre furcsa egy kicsit.
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #626 üzenetére
Úgy-úgy... plusz foci...
60Hz-s a monitor, de tudja a 72-t, és a 75-t is... Válaszidő 8ms, de IPS panelnál ez olyan, mint a TN panelen a 2ms
-
Crossfit007
senior tag
Edzőterem?
Én pl edzem 2 éve, most pl szálkásító diétás időszakban vagyok.
Nagyon leköt és szép eredményt ad, ha kitartóan csinálod. -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #624 üzenetére
Bazzeg... 36 éves vagyok... csajom állandó, munkám állandó, nem iszom, nem dohányzom, sport is kellő mennyiségben jelen van, valami hobbim hadd legyen már!
Egyetlen hobbim a szimulátorozás...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #622 üzenetére
Kizárt... inkább eladom az egészet a francba, és eliszom a pénzt...
Húzás, meg az ilyen egyéb dolgokon már túl vagyok...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #620 üzenetére
No, de nálam már minden ki lett cserélve, még az egér is... csak a monitor, és a monitor kábel a régi... ugyanúgy akadt a Q9550 + GTX460, HD6950, HD6990-n, és most az i7k + GTX580, HD6990-n is... egyszerűen már nincs ötletem. Driver kérdésbe bele sem megyek, mert az elmúlt pár hétben mást sem csináltam, csak szoftveresen buheráltam a winfost, meg a biost...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #613 üzenetére
A GTX topikban láttam, hogy te is mit össze szenvedtél a microlaggal... ha jól emlékszem azt írtad, hogy monitor csere után jött elő!?
-
-Solt-
veterán
válasz
Ez az 5500MHz CCC alatt mennyi pontosan?
-
-Solt-
veterán
válasz
A hangár tetejének az "élét" nézd meg...
A Vsync-t már próbáltam... nálam alapból mindig bekapcsolva van, mert hányingerem van a szétfolyó képtől... de sajna az sem segített, ha kikapcsoltam.
Húzva is van a kártya, és több drivert is próbáltam már... :S Nem tudom mi lehet a gáz...
-
deadwing
addikt
válasz
Vsync? Olyan egér latency keletkezik vele mint egy ház. Mindig és mindenhol. Engem rohadtul zavar, ezért sosem kapcsolom be.
És ezzel nem vagyok egyedül...
-
Crossfit007
senior tag
Esküszöm nem veszem észre a videón, nekem is volt anno microlagom még GTX580-al, na ott jobban röcögött azért...
Amúgy megoldás, kapcsold be játékok alatt a Vsync-et, és rakd fel a 12.1-es preview drivert:
Vagy alapfeszen, amin van kicsit húzd meg a kártyát, nekem pl. 900/5500-on van már hetek óta alapfeszen és betonstabil a kártya.
Kapcsolót a kártyán nehogy átkapcsold OC-be, mert akkor lelövi a kártya védelmi mechanizmusait!!
Szerintem nálad is elmenne alapfeszen egy 880-900/5300-5500MHz környékén.
VRAM húzása 2 GPU-s kártyáknál sokszor segíthet microlagnál. -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #611 üzenetére
Ne genyózz... szétcsesz már az ideg...
-
-Solt-
veterán
Urak!
Nálatok nincs microlag? Jó pár játékban tapasztalom EZT Grafika teljesen butítva, és mégis folyamatosan akadozik a kép...
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #607 üzenetére
Remélem...
2 kérdésem lenne.
A 2. mag jellemzőit is mutatja neked az AB? Nekem csak 1 mag hőfokát jelzi ki...
Továbbá azt a profilt át tudnád nekem küldeni?
Megköszönném -
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #605 üzenetére
Akutyafáját.
No akkor ha lesz időm bepróbálom én is a dolgot -
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #603 üzenetére
Már el is felejtettem. A kapcsoló ezek szerint feszt is emel? Máskülönben nem értem.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
deadwing #602 üzenetére
Épp az a lényeg, hogy nem kell átkapcsolni a kapcsolót. Nekem kapcsoló átkapcsolás nélkül alapfeszen tudja stabilan 900/5500MHz-et. MSI Afterburnerben kreáltam hozzá egy venti profilt, és játékban max. 65-70 fokig melegszik így fel. Legmelegebb pillanatában eddig 74 fok a kártya 900/5500MHz-en!!
És a venti 55-60%-on megy!
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #600 üzenetére
Hát nemtom... Ha meg van rendesen támogatva procival a kártya, átkapcsolva game alatt simán felmegy 90 fok fölé. Én így inkább hagyom a tuningot és maradok a 6950 órajeleken... Az a 4-5 fps nem ér meg nekem +10 fokot.
-
Crossfit007
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest