- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
szab.tam #587 üzenetére
Ezt mondjuk nagyon nem értem, hogy leütöm az entert és már akkor megjelenik egy válasz a hozzászólásomra amit akkor írtam meg. Lehet túl sok dr WHO-t nézek, de ez akkor is durva. És nem is ittam sokat... Na de hogy ON legyek, nekem vagy egy miniDP - DP átalakítóm amit boltban 1500-ért kapsz minimum. 1k-ért elviheted ha esetleg kell.
szerk:
szab.tam: amikor vettem 2db 6970 volt CF-ben. És tévesen vettem a sima dp-s active kábelt. Gondolhatod, nem nagyon örültem, mikor hazajöttem a kocsmából és nem tudtam bedugni a sima DP-t a kariba...Kellett várnom 1 napot amíg megoldottam egy újabb átalakító kábellel a dolgot. Ez működött is, de mint előbb írtam, nincs szükségem 2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
- LED világítás a lakásban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest