- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
-
válasz
szente80 #897 üzenetére
Azzal semmi gond 115fokig is elmegy....
Szobatársnak volt olyanja. 3 gép volt egy 20m3.es szobában. 5770 4870X2 és 4850. Egész télen egyszer sem kellett bekapcsolni a fűtést
Mondjuk azt kemény volt hogy 2D ben is 85 fokon ment a kártya és leégette a kezedről a bőrt ha odatetted a kezed a szellőztető elég.........
-
-Solt-
veterán
Nem kap elég friss levegőt. A két gpu miatt középen van a mókuskerék, így a meleg levegő jó része sajnos a házban marad. Egy rosszul szellőző házat pillanatok alatt extrém módon befűt, és onnantól már képtelen normális hőfokon tartani magát...
Jól szellőző házban 70-75 fok fölé nem megy a gyári hűtéssel...
-
stev65
tag
Sziasztok!
Szerintetek a BF3 alatt a 90-95 fokos gpu hőmérséklet soknak számít? A venti úgy szól mint egy rakéta porszívó. Amúgy én a legfrissebb drivert használom, megy vele szépen csak ez a magas hőfok zavar kissé.
Üdv
-
Jani18
aktív tag
Kaptam battlefiel.hu-n egy olyan tippet,hogy kapcsoljam ki a proci HT funkcióját.Ki is kapcsoltam.Igaz elég sok fps eltünt így,de nem megy így se 70 alá.megnéztem 3 map-on.Eddig még jól ment.De nézem még hátha kiújulna a betegsége
De ez elég cink,hogy nem megy HT val.
-
deadwing
addikt
Nekem csinált olyat régen a BC2, hogy punkbuster frissítésnél röcögtette be a képet, mikor az screenshotolt éppen. Lassú netkapcsolat tehet errről esetleg. Ha nincs hőfok problémád, akkor próbáld ki úgy, hogy letakarítod a gépedről az AB-t, érdekes dolgokat tud néha művelni. Ezt mindenképp kipróbálnám a helyedben.
-
Jani18
aktív tag
Hőfokokkal nincs probléma.Mind a 2 gpu-t használja normálisan.Afterburner-el néztem játék közbe.
-
szente80
aktív tag
-
Jani18
aktív tag
Hali Lenne egy kis gondom a Power Color 6990-es karimmal.Még pedig Battlefield 3 alatt rosszalkodik egy kicsit.Single-be semmi gond nincs vele.Gyönyörűen fut a játék.De a multi az siralmas.Nagyon sokszor előjön egy hiba.A hiba pedig,hogy megy normálisan a játék,utána pedig valahogy mintha nagyon le esne az fps.Nézem végig fraps-al az fps-t.Hiába írja,hogy 70-80 fps van,de mégis mintha 35-40-el menne.Nagyon sok driver-el kipróbáltam már a 12-es közül mind rosz.Most a 11.12-es van fent.Ezzel egyik pályán jó,másikon megint csinálja.Fogalmam sincs,hogy mi lehet a probléma.Ha tudtok megoldást írjatok légyszi.
A játék amúgy a High beállításokkal menne AA nélkül. -
deadwing
addikt
Igen. A nagy gubanc a fotókon is látható amiket pár napja felraktam. Miszerint a gpu-ból pár mm feküdt fel rendesen a rézre. Konkrétan csak a sarkai... A nagy része NEM. Kifogtam egy ilyen rosszul sikerült darabot, ennyi. Vagy szerinted ilyen nem lehetséges?
Nekem viszont megérte az árát. Egyszeri befektetés, és soha többet nem kell izgulnom a hőfokok miatt. Én így nézem a dolgot. -
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #875 üzenetére
A gyári hűtéssel semmi gond, ha normális mennyiségű levegőt kap. Ha már lekapcsol a kártya, ott már valami nagy gubanc van... normál körülmények közt idáig nem lenne szabad eljutni... maximum irtó hangosnak kéne lennie, de akkor is bírnia kéne még a gyárinak is...
Én biztos nem adtam volna ennyi pénzt egy vga specifikus hűtőért...
-
Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok.
DVI és minidisplay porton van rákötve két monitor a 6900esemre. A minidisplay porton van HDMI átalakító és HDMIvel van rajta a monitor.Az a bajom hogy ha kikapcsolom a HDMI monitort akkor visszaméretezi az asztalt 1 képernyős módba, majd ismét extendálja ha bekapcsolom.
Ez így nem egészen jó.Tud erre valaki valami megoldást ?
-
dingo-htc se
tag
Sziasztok.van egy kis problémám és remélem vki tud vmi okossat mondani rá.egy sima szoftveres restart után nem jött be a windows.csak a fekete kép a windows logoval.eddig jutott és semmi több.raktam új win7 et.aztán drivereket.szépen sorban.amikor a hd 6990 nek a driverét feltettem,kér egy újrainditást.uténa pedig azt csinálja amit leirtam.nem lép be a windowsba.2 vinyóval kipróbáltam.másik tápkábelekkel.régebbi catalyst driverrel.ugyanez mindegyiknél.aztán visszaraktam a gt9600at azzal megy rendesen minden.tehát gondolom a videokártya a ludas.le tudom valahogy ellenörizni h müködik-e vagy ennyiből már kiderült h meghibásodott?elöre is köszi.
-
deadwing
addikt
Nem tudtam mit tenni. Játék közben már volt hogy lekapcsolgatott a kártya, annyira túlmelegedett. A házam nem túl nagy, egy thermaltake swing, de sosincs rajta az oldala. Most még. Szóval a lényeg, hogy nálam a gyári hűtés katasztrofális volt, még a réz szintbe csiszolása után is. Így legalább nyugodt vagyok, hogy semmi extrém esetben sem sütöm meg a gput.
-
-Solt-
veterán
válasz
ricshard444 #873 üzenetére
Nekem csak egy gyenge 14-s FD ventilátor van a ház oldalán, és még így is azok a hőfokok vannak, amit lentebb írtam... ha kicserélném őket valami normálisra, plusz az üres helyeket még feltölteném... deres lenne!
-
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #871 üzenetére
Azt a hűtő vásárlást szerintem elkapkodtad... én biztos nem adtam volna érte annyi pénzt... nem tudom milyen házad van, de egy nagy, jól szellőző ház lehet, hogy jobb befektetés lett volna.
Nekem gyári hűtéssel, gyári ventilátor vezérléssel, több óra játék után sem megy 70-75 fok fölé... és mindezt úgy, hogy a ház szellőzésén még bőven lehetne javítani...
-
-
deadwing
addikt
válasz
szente80 #863 üzenetére
És van valami amivel monitorozod a gpu-t? Jah és tudom furmark így meg úgy, de megkérnélek, csinálnál nekem egy screenshotot furmark burning közben? Mivel az nem eszi bele magát sehova, nem kavarja meg a gépet, max csak akkor amikor használod, így bajt nem okozhat. THX!
De más is csinálhat -
_DiEGO_
őstag
Giga se sok vizet zavar drivere esetén [GV-R699D5-4GD-B]
Az egyetlen letölthető drivere : AMD Driver 8.82 106.62 MB 2011/03/10
Talán ezekre mehet az alap AMD driver ... nem specifikus
-
szente80
aktív tag
Nekem 12.3+Cap1-el szépen megy,persze lehet hogy csak azt hiszem
-
_DiEGO_
őstag
válasz
deadwing #857 üzenetére
Na hali itt is
azért volna Dual BIOS a kártyán , hogy 1. van az ""alapórajel ... ezzel annyit megy amennyit tud - ezt nem húzni ... azért van az BIOS 2. --> OC , azalatt megyen magasabb órajelen ... Az utolsó optimalizált driver a 6990-re a 11.12 - ezt kell használni .
Amúgy érdemes megnézni más gyártók oldalát , melyik gyártó mit ügyködött - Pl Sapphire kiadta a saját 12.4 -esét [link]
-
deadwing
addikt
Semmi az égvilágon.
Amint ráér haverom, átviszem hozzá aztán leteszteljük másik lappal.
Egyebet nem tudok kitalálni, mert a lapomba másik slotba meg nem fér be a hűtő miatt.
Ha ott se megy, akkor leszarom és használom a decemberi drivert.
Most is felraktam mert elegem lett, és játszani meg kell
Köszi a segítséget -
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #851 üzenetére
Olyan hw hiba, ami csak x verziójú driver felett jön elő? Na ilyet se hallottam még... és nem is akarom elhinni se
Akinek esetleg még van tippje, kérem ossza meg velem, mert kihullik a hajam lassan... Köszi mindenkinek!
-
deadwing
addikt
válasz
deadwing #849 üzenetére
Megnéztem a másik biossal, semmi változás. Így legalább ezt tudom. Viszont mióta ez a 12.4 van fent, 2-szer is úgy bootolt be a gép, hogy kép ugyan volt, de annyira sötét, hogy alig lehetett látni valamit a monitoron. Ez egyre gázabb dolgokat művel nekem... Ha valaki ilyet mondott volna nekem 1 hete, hogy van 1 olyan kártyája ami úgy romlott el, hogy új driverekkel nem megy, azt kiröhögöm... Én még ilyet nem láttam. Ez lehet hw hiba vajon?
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #848 üzenetére
Nincs tiltva... az órajelet is megemeli, mintha használni akarná. Csak mégse... van hogy meg is szólítja és ilyen 1-2 %-ot mozdul fel.
Eszembe jutott valami, kipróbálom átkapcsolt biossal, akkor kizárhatjuk az esetleges bios hibát. Jövök azonnal. -
deadwing
addikt
Nos, úgy tettem ahogy mondtad.
Sajnos játék alatt is ugyanúgy viselkedik. Kipróbáltam 32 bites winnel is, a helyzet ott is ugyanaz. 11.12 feletti catalysttal nem hajlandó terhelni a 2. magot. CAP nélkül is kipróbáltam persze, meg azzal is. Alt+tab után ez fogad, jah és ennek megfelelően az fps is kevés. 11.12-vel 160, így pedig 90-100. Mit mondasz erre? Kiemelném, hogy új winnel ugyanez a helyzet, így szerintem az oprendszer hibát kizárhatjuk. Tökéletesen tanácstalan vagyok a továbbiakban... -
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #845 üzenetére
Van amivel jól megy, van amivel nem. Én csak azt mondom, hogy nem mérvadó a furmark...
Nem mondtam, hogy nem szabad használni, csak azt mondom, hogy soha nem tudod melyik okozhat galibát. Egyelőre ne használj semmi külsős cuccot... majd, ha működik rendesen, akkor monitorozhatod...
Mindent hagyj alapértelmezett beállításon, és próbálgasd játékok alatt... hagyd nyitva a CCC ablakot, alt+tab, és látod a hőfokot, és azt, hogy működik-e a második mag. Eltelik pár másodperc mire alt+tab után leesik az órajel... ha közvetlenül az alt+tab után megfelelő órajelen van a második mag, akkor jól működik...
-
deadwing
addikt
Köszi, hogy próbálsz segíteni, de ez azért érdekes, mert 11.12-vel jól megy a furmark. Az egy dolog, hogy +20% powerrel beszarik az egész, ezt sem értem, mivel másoknak meg pont úgy jó, de ez a kisebbik baj. A nagyobb az, hogy újabb driverekkel nem hajlandó menni a 2. mag. Egyébként nem használok már ilyen progikat, de ha mondjuk hőmérséklet grafikonra vagyok kíváncsi vagy csak egyszerűen a gpu kihasználtságra, akkor azt mivel nézzem meg, ha a külső progikat nem szabad használni? Vagy az amd csinált ilyen szoftvert ami valóban használható is? Gpu-z használható esetleg?
Nézek nemsoká fps-t game alatt. -
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #843 üzenetére
"az AMD a Radeon HD 5000 és 6000 szériát már úgy tervezte, hogy a VGA – a drivertől függetlenül – monitorozza a saját működését, és ha túlterhelést észlel, akkor beavatkozik, így megóvva a terméket a károsodástól. Ez gyakorlatilag hibátlanul működik, így a Furmark fejlesztője le is állította az AMD-ra való optimalizálásokat, hiszen a hardveres védelmet lehetetlen megkerülni, vagyis képtelenség úgy terhelni a GPU-t, ahogy azt korábban a HD 4000-es sorozattal meg lehetett tenni."
Próbáld ki játékkal, jobban jársz. Ha pedig rámhallgatsz, kerülsz minden ilyen-olyan külsős programot... nálam az AB kavarta a szart hónapokig, aztán az AIDA... elegem volt ezekből.
-
deadwing
addikt
válasz
HUfantom #842 üzenetére
Miért kell ilyeneket manuálisan kikapcsolgatni? Miért nem megy úgy ahogy kell?
Elegem van.
Felraktam kíváncsiságképp egy szűz vinyóra egy új win7-et. Sorrend: alaplapi driverek, win frissítések, majd catalyst 12.4 + 12.3 CAP1. Szerintetek mi lett az eredmény?! Elárulom, NEM MEGY a 2. gpu. A tesztprogramok kiírják, hogy 830MHz mindkét mag, de terhelés csak az elsőre jut, a második áll. Furmarkkal néztem és kombustorral, játékkal nem, mert ezek után nem tartom értelmét. Szóval most már nagyon kíváncsi lennék, hogy másoknál ez hogy is működhet egyáltalán, meg arra, hogy nálam mi a fene van. 1 biztos, kezdek idegileg kikészülni lassan... -
deadwing
addikt
válasz
deadwing #840 üzenetére
Ah, megőrülök már megint. Ha az a +20% rá van tolva, még 900MHz-en is fagyás a vége furmarkkal. Elkezd szőrösödni a grafikon, a gpu kihasználtság és az fps is elkezd ugrálni, majd jön a fagyi. Valaki postoljon már nekem egy tuningos screenshotot, kata/performance + furmark screennel, pls, mert ezt már nem hiszem el... 2D-ben nálatok hogy állnak az órajelek? Nálam 450/1250 és 250/150...
-
deadwing
addikt
Na újfent csomó kérdésem/problémán van.
Az új driver nálam változatlanul nem megy. Illetve megy, de a 2. gpu nem.
De ez most mindegy is.
Amit pár napja felraktam képeket az úgy készült, hogy a katában nem volt az overdrive bekapcsolva, csak AB-vel húztam, így gondolom, hogy nem nyúlt a power csúszkához. Jelen esetben nincs AB telepítve, és ha azt a csúszkát feltolom +20-ra, pár perc furmark után lefagy a gép 930/1500-on. Ha normál helyzetben hagyom, akkor nem. Egy CM GX750-es tápom van, így kizárt, hogy nem bírná el... így viszont a kérdés adott. Miért fagy meg? A +20% a fogyasztási limit eltörlését jelentené, vagyis ebben az állásban az OC jobban igénybe veszi a GPU-t ezért fagy meg? -
válasz
ricshard444 #837 üzenetére
Corsair TX850
Nekem pont olyanom van
A 6990est beleraktuk kolléga gépébe Corsair 600as és nem indult el a gép -
deadwing
addikt
válasz
ricshard444 #832 üzenetére
Milyen tápért mész? Milyen van most? Kapcsoljad kifele a vsyncet, lesz az több is mint 60
Egyébként saját tapasztalat, 930-940 felé nem érdemes már menni a kártyával, fps-t alig nyersz, viszont stabilitást veszítesz. Nálam most 930-on van default fesszel, és álom -
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #832 üzenetére
Az átakakító kábelt meg 3 hete visszaküldtem gariztatni,1x írtak rá 2 napra,hogy aznap kapják vissza. Azóta semmi hír, hiába írok nekik le se sz@rnak,rohadt szemét banda
-
Had legyen még egy kérdésem:
Két monitorom van. Egy 22es Fuji és egy 27-es Acer. Fujin csak DVI és Dsub míg az Aceren, DVI, Dsub mellett HDMI is van. Eddig két DVI-ra volt kötve a két monitor teljesen jól működött.
Viszont mióta az Acert átkötöttem HDMI-re a következő jelenséget tapasztalom.
Mikor otthagyom a gépet és hosszabb időre és kikapcsolom a monitort, Összekuszálja az ablakokat. Mintha visszaváltana a win 7em 1 monitorra a Fujira. Ha munkából távolról bejelentkeztem Teamviewerrel, csak a Fuji monitor aktív az Acerren lévő ablakok átméretezte és átdobta őket. Mikor azonban hazaérek és bekapcsolom a Acer monitort akkor meg az összes ablakot átrakja csak az Acer monitoromra.Erre valami megoldás hogy a monitorok állapotától függetlenül küldjön képet mindkettőre ?
Bekötés:
Fuji monitor -><- DVI ---DVI -><- 6990 DVI portja
Acer monitor -><-HDMI --- HDMI -><- HDMI --- Minidisplay -><- 6990 DVIhoz legközelebb eső minidisplay portja.Előre is köszönöm a segítséget
-
ricshard444
veterán
Jövőhét vasárnap megyek az új tápért. Azzal végre tudok tuningolni,mert nem kell alulfeszelni a cuccost. Így is 900/1450-n megy,de mégis jobban szeretem ha nincs kicentizve a táp + mehet 960-970-t
Mellesleg az X6 1100T után a Lynnfield eszméletlen erőt nyom ki a kártyából. Többet soha AMD...,már tudom miért volt az a sok fps esés,ezzel olyan stabil,hogy az eszméletlen
2 játék így kapásból: TDU 100 alá nemmegy i7-el X6-al beesett 55re városban
Battleforge sok egységnél beesett 25-30fps-re ezzel megse mozdul 60ról -
1000X Köszönet most pont úgy működik minden ahogy szeretném
A második káryta vissza van tekerva 250mag/150mem sebességre de nem kapcsol ki
Viszont amint nekiláttam Assassin's Creed nek máris mindkettő felkapcsolt és 50-50%ban elosztották a terhelést.
Capot is felraktam ami most elérhető az oldalon.
Kipróbáltam az AMD system monitort tök fasza kis program bár a még a megjelenítésén van mit faragni. -
-Solt-
veterán
válasz
HUfantom #822 üzenetére
A második mag 830mhz-n maradása a 12.3-s driver hibája volt, nálam is jelentkezett. A 12.4-l már nincs ilyen gond.
Driver eltávolításnál az alábbiakra figyelj,
- Először CAP eltávolítás, majd restart.
- Driver eltávolítás, restart
- Ezek után driver telepítés...Ha már külső pucoló programot kell használni, akkor gond van...
-
deadwing
addikt
-
Helló mindenkinek!
Az elmúlt héten boldog tulajdonosa lettem egy Powercolor 6990esnek. És szeretnélek benneteket egy-két kérdéssel terhelni.
6970esről upgradeltem így a biztonság kedvéért egy catalyst újratelepítés voltDe mikor az AIDA64est / extrem edition legfrissebb / indítom.... 1..2..3..és megfagy a gép. Legutóbb az érzékelők fülön hagytam az adiat, odáig jutott, hogy érzékelők lekérdezése ablak feljött, aztán akad a hang laggzik a kurzor és egyszer csak megáll nem történik semmi. Billentyűzetre sem reagál. Hard-reset.
Az AIDA64es topicban azt mondták teljesen helyesen hogy az AMD ULPS a ludas, mert lekapcsolja az egyik kártyát ha nem kell és ezért fagy meg a gép.
Gondoltam kikapcsolom: ebben az esetben meg 830MHZ en van járatva a második kártya miközben az elsőt 2D-s üzemmódban letekeri 250ig akár.
Ezzel az a bajom, hogy ha otthon sem vagyok és csak meg a gép jó lenne a másikat is letekerné de nem kapcsolná ki.
Hogy ne fagyjanak ki a hőmérséklet nézegetése közben a gép.
Registrybe beletúrtam és EnableUlps és EnableUlps_NA -t állítottam 0 ra. És ettől most a 2. kártya 100%os órajelen ketyeg 0% os terheléssel minden percben.Van erre valami megoldás ?
vagy csak EnableUlps=1 és EnableUlps=0 létezik ??? -
deadwing
addikt
válasz
ViiiiktorOC #815 üzenetére
Sajnos csak felszerelt állapotban van 1-2 kép, a folyamatról nem csináltam, tele van vele a tyúb. Hangja? Nos igen... nem is hallottam hogy megy, ezért az egyik ujjam bánta, 1 centis vágást csinált rajta a venti, ahogy alányúltam megnézni megy-e...
Szal hang zéró. Meg ugye fel sem pörög rendesen, max terhelésen is 30%-on jár.
Szente80: ha abból indulok ki, hogy a régebbi i5-öm után az SB i5 majdnem kétszeres fps-t hozott kb azonos órajelen, akkor lehet nem elég. De sajnos amd proccal nincs tapasztalatom.
-
szente80
aktív tag
Sziasztok!Én abban kérném a segítségeteket hogy szerintetek egy Fx-8120 4.2Ghz-re húzva elég a 6990-en kihajtásához vagy szerezzek be helyette egy Fx-8150-et?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
deadwing #809 üzenetére
Hát nem tudom mihez lenne kedved.
Akkor nem szoktál ilyenekkel szenvedni.
Esetleg 3D mark vagy olyan játék ami beépített mérést tud csinálni?
50-55 fok az igen,igen komoly. De gondolom sokkal kisebb a hangja is mint a gyárinak.
esetleg még az összeszerelésről néhány képecske? -
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #813 üzenetére
óóóó értem. Akkor én hittem rosszul. Bocsi
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #810 üzenetére
Illetve nem értem a kérdést... Ez idáig benne voltál a témában
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #810 üzenetére
hűtő az Arctictól a 6990-hez.
-
deadwing
addikt
válasz
ViiiiktorOC #807 üzenetére
Nem szokásom bencselni. Mivel kell és hogyan?
Jah, game alatt ilyen 50-55 fok
Apone, prokxy: köszi! -
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = - #799 üzenetére
Hát elmondom. Nem ma jött meg, hanem csütörtökön. Hétfőre vártam, akkor kellett volna elutaznom, szerdáig vártam a megérkezésre, ami nem történt meg. Emiatt elhalasztottam az utazásom csütörtök reggelre, és akkor este meg is érkezett. Nade, mivel nem voltam pesten, meg kellett bíznom egy barátomat, hogy vegye már át a cuccot, mert hétfőn 24 órázom és kurvára nem bírom ki, ha kedden kell beszerelnem... Ezért Ma a melóhelyemen felmarkoltam a cuccot és be is szereltem. Kb ennyi a történet. Kb 1-2 óra múlva rakok fel képeket meg furmarkos eredményeket. Az én gyári hűtésemhez képest 30 fok-. Ennyit mondhatok most, de haverok várnak, szal most gém.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest