Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  HUfantom

üzenetére HUfantom

üzenetéreKi lehet, de ha ennyi pénzt költesz VGA-ra én cserélnék alatta egy platformot is. 60ból már simán lenne egy p67 + i7 2600 4GHz-ed (nem a K-s!)... Na én erre mondanám azt, hogy kihajtja. Vagy ha HT ellenes vagy, akkor 2500k ugyanebben az árkategóriában (sőt talán kicsit olcsóbban) mozog. 55kból lenne egy atomzorall procid  Ezeket a Phenom 6 magosok nem igazán játékra lettek tervezve. Idáig mindenkitől azt olvastam / hallottam hogy miután i5/i7-re cseréltek megtáltosodtak a játékok.  És természetesen nem feltétlenül lenne ez 55pénzedbe, el lehet adni azt ami most van  Én tuti belevágnék. Megéri Én tuti belevágnék. Megéri Amúgy milyen felbontáson játszol? 
- 

válasz  gombcomp

üzenetére gombcomp

üzenetéreA 3Dmark topikokat szoktam nézni, hogy _aktív_ tag vagy, küldöd be a sokszámjegyű pontokat folyamatosan  De arra totál nem gondoltam, hogy konkrétan erre használod De arra totál nem gondoltam, hogy konkrétan erre használod 
 Te sem a legolcsóbb hobbit választottad ki Bár mondjuk melyik olcsó, ha belemerül az ember..... Én most ezekre az almás szarokra vagyok ráállva Bár mondjuk melyik olcsó, ha belemerül az ember..... Én most ezekre az almás szarokra vagyok ráállva 
- 

válasz  deadwing

üzenetére deadwing

üzenetéreEn egyedul Cshavez-t ismerem aki azt mondta h jol jott neki a negyedik gpu. De o 5760x1200ban es 3D ben jatszik (!!!). Oda kell a pover rendesen. Gombcomp: tenyleg csak erdeklodok: mire hasznalod a PCdben rejlo orbitalis szamitasi teljesitmenyt? Only gaming vagy konkretan szamoltatsz is neha valami izgalmasat a karikkal?  
- 

Na azért, már éppen akartam volna írni, hogy én még triple buffert nem láttam vsync opción kívül... Ja és: első dolog mindig nálam, hogy kikapcsolom a Vsyncet. Gyűlölöm. Az input lag az őrületbe kerget: megmozdítom az egeret, elmegyek iszok egy kávét, elolvasom az index.hu-t és mire végzek, talán történik is valami -.- 
 Nyugis autós játékokban szoktam használni (F1, DiRT 2 + 3) ... Ezeknél kellemesen nyalogatja a retinámat a vajsima kép.Persze félreértés ne essék, nem a mostani VGA-mal... Rosszalkodott, szóval most haragban vagyunk, el is koboztam tőle az 5870-et... 
- 

Bocsánat az offért, csak látom, neked is 760-ad van. Miért nem kerek 4GHzen tolod? Szerintem 3.6 kevés, a 4.2-höz pedig indokolatlanul sok fesz kell. Kellemesen 1.265Val mehet 4GHzen  Szerintem ez a logikus. Persze ha fogyasztás egyáltalán nem számít akkor csendben maradtam. Szerintem ez a logikus. Persze ha fogyasztás egyáltalán nem számít akkor csendben maradtam.
- 

Rendben akkor jól gondoltam, hogy jó lesz ez így  Illetve még egy kérdés: ugye nekem is AMD 6xxx-em van, de a multi gpu skálázódásról ezeknél a kártyáknál semmit nem tudok. Hogy állunk ezen a téren? 
 Mert én arra gondoltam, hogy ha esetleg nem működik a CF valamelyik játékban, akkor még mindig nem kell elszomorodni, hiszen akkor ott van egy 6970-el felérő GPU, ami még mindig igen szépen teljesít Ha meg működik akkor... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Sziasztok! 2560*1440-re mennyire elég ez a kártya? Egyik ismerősöm rábeszéltem egy Dell UltraSharp U2711-re illetve egy 6990-re és kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatunk  Előre is köszi 
- 

Engem is érdekelt volna de így már inkább mégsem... Apám komolyan mondom, hogy erről kéne írnom a szakdogámat, hogy a 100k HUF feletti vidókártyák topikjában az árral együtt exponenciálisan nő az orrotok vízszintessel bezárt szöge  GTX580 topikban is 10 ember egyszerre hurrogott le, hogy a kis 6850-emmel mit írok oda, pedig csak az egyik benchmarkkal kapcsolatban érdeklődtem...  
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Belinkeli a saját hirdetését és _szerinted_ ez nem minősül hirdetésnek. Ügyvéd vagy, van mi van veled?
 Belinkeli a saját hirdetését és _szerinted_ ez nem minősül hirdetésnek. Ügyvéd vagy, van mi van veled?  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)