- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.rudolf
tag
Szia !
A HD 69xx szériát előszőr 2010 Decemberre tették de később találtam egy olyan oldalt ahol Január vagy mondhatni a 2011es éve elejére tehető a megjelenési dátum.Pontosan ott sem tudták megmondani hogy kb mikorra várható :/
Egy apró tesztet is találtam miszerint veri majd a HD 5870es karikat de sztem a többit is mindehogy ebből én azt következtetem hogy biztosan nem valami olcsón lehet majd hozzájutni hisz a HD 5870is már 250-300 eurótól kezdődik ha azt veri akkor biztosan 300illetve a feletti árakat kap majd de ezt mi sem tudjuk
aztan lehet hogy nagy megkepetés lesz mitn a HD 6850 és a HD 6870 ami 200-230euróért már vásárolható
-
Dj Dekko!
őstag
Nem éretted félre... egy mind technológia tényezője...
a két új típusú mag jobban megérti magát, jobban tovább lett fejlesztve CrossFireX képességekben... nincs mese... érdemes megnézni hogy tesztek többségében a hd 6850 cf a gtx 470 sli is alázza.
CrossFireXben verhetetlenek az új kártyák...
Gyorsabbak mint az elődjei...
Parancsolj -
Dj Dekko!
őstag
Új sorozat, új típusok.
Az árukat nézd meg... és mindjárt rá jössz. Hoppá 65 ezeré / 6870?
Akkor kinek kell 95 é 5870?!...
Ez a fő ok... az árverseny az nvidia ellen...
GTX 460-465 ellen készültek ezek... és baromi jól teljesítenek mert CrossfireX ben 2 darab 6870 / 6850 szarrá veri az 5870 / 5850 CrossFireX amit én is csak ámultam... és ezek közép kategóriás kártyák....(már mint az árfekvésben, tudásban már igazán ütik a felső kategóriát)
69xx pusztítani fog...
Érdemes megnézni teszteken...(Guru3d)
2 darab 6870-es kombo = 130 Ropi... és tudásban az 5870 Cf fölött és a gtx 480 Sli alatt helyezkedik el amik árai bőven 200 ropit megütik ... Ez a lényeg... -
TomiLi
addikt
Nehéz ezt megjósolni, hogy érdemes várni, vagy sem. Én megvárom a 6-os szériát, még akkor is, ha az az 5-ös fölé lesz árazva. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az amit tud, milyen árban lesznek a vga-k, lesz-e hatása az 5-ös sorozat kártyáinak árára. Nem lehet ezt még tudni. Már csak két hét a hivatalos bejelentés. (Azt viszont nem tudom, hogy az egész 6-os szériáé, vagy csak a középmezőnybe érkező 67xx-é???)
Mindenesetre én még azt a két hetet megvárom....Az 5870 ára már egész jól alakul (mihez képest). Hardverapróban már lehet kapni 80k körül. Újonnan pedig nekem ez lenne a kedvencem, ami egy hónapja még sehol nem volt 120k alatt....
-
Giot
addikt
Mindkét kártya egyedi tervezésű PCB-vel rendelkezik. Az MSi-é jobb ezen a téren a Vapor-X pedig nagyon jó hűtéssel rendelkezik, viszont szoftveresen nem lehet feszt emelni neki eléggé bele kell mászni legalábbis, bár volt rá példa az ugyanerre a PCB-re épülő 5830-on megcsinálták. Ellentétben a Villámossal ahol az Afterburnerrel simán mehet a móka.
-
Gerisz
addikt
Ezt nem mondod már meg sajnos. Az MSI full egyedi tervezésű elvileg jobb cuccokból mint a Sapphire. De ez úgy van, hogy láttam 600.000km-t futott swift-et bármi motorhiba nélkül, meg tized ennyi kilométeres Mercit ami a hengerfejbe beleépítette a szelepeket.( de nem vagyok autószerelő
)
-
TeeBee73
veterán
Nézd meg az adatlapom. Húzott C2D-vel, Furmark+Prime alatt ~270W körül evett a gép a konnektor felől. Ha szűkös a keret, egy minőségi 450-es is elég, és még hangja sem lesz. Ha tele vagy vinyókkal, neonnal, sz@rrá feszelt 4 magos 65nm-es procival, oda már kell egy 500W-os táp is.
-
ffodi
veterán
Azért váltottam 220-ról 240-re mert kb 3k-ba került nekem. Teljesítményre pedig javult a helyzet.
Amúgy a Physx-es játékok közül pár: Batman AA, UT3, Dark Void, Mafia 2, Metro 2033, Crazy Machines 2, stb....
Nem kell a fosni attól, hogy az ati+nv physx nem hivatalos. Kit érdekel? A lényeg hogy működik(csakúgy mint crossfire lapban az SLI)
Ha GTX480-at veszel, amellé is kell egy dedikált vga, mert az is meghal komolyabb grafika+physxnél.
Lehet kapni használtan Ageia Physx vga-t, de annyit sem tud teljesítményre, mint egy 8600gt, ráadásul azt hiszem 128 megás a legkomolyabb modell. És azt se felejtsük el, hogy itt is kell egy bizonyos "hack", mert az nvidia hivatalosan már nem támogatja ezeket a "régi" gyorsítókártyákat(egyébként menne win7-en).
Ha szimpatikus az 5870, akkor nyugodtan vedd meg, nem fogsz benne csalódni, de mivel lassan jön a 6000-es széria, én inkább megvárnám azokat a Te esetedben.
Torma1981:
Én most rendeltem a Sapphire-ra egy Zalman vf3000a-t, lassan meg kell érkeznie. Elvileg nagyon jó hűtő, és 11k körül van az ára. Az automata ventivezérlés hiányától meg nem kell besz@rni, mert simán rá lehet gányolni a gyári csatira a dolgot szerintem. Majd ha meglesz ki is próbálom.
TeeBee73:
Azért ekkora a különbség, mert nálam Apex=High, de mindjárt csinálok egy tesztet Apex=Off-al és kiderül a dolog.
-
-
Szerintem nézd meg a Benchmarkot Psyhx-el és annélkül, látszodik a különbség ,ha ugy gondolod számodra megéri akkor tarsd meg a 8800gts-t és kész ,ha meg nem akkor kikapcsolod, sima ageia kártya sincs a támogatott cuccok küzt az nv-nél....,s a teljesitménye sem lehet már tul meggyözö....
-
Giot
addikt
A megfelelő szellőzésről annyit hogy legnagyobb részt a jó helyen elhelyezett ventiktől függ. Nekem egy ilyen 1xerű házikóm van: [link] De jó helyen vannak benne a ventilátor helyek. Az alsó kifejezetten sokat dob a hűtésben. Azt pedig ugyancsak jónak tartom hogy a táp alsó szellőzésű, így nem a meleg levegőt szívja magára. Azóta nem is zajong hogy ezt a házat használom. A ventilátor kérdésben meg nekem ezek jöttek be: [link] az 1200-as fordulatú. Csak ne lenne ilyen banánzöld színe. De ez van előtte próbáltam olyan CM ventiket mint ami a te házadban van, és nekem nagyon halkan de biza kattogott.Így vittem vissza és lettek ezek a banánzöld csodák. Igaz ezek közül az egyik nem szeretett fejjel lefele lenni de megcseréltem egy másikkal és most nincs gond. És én a hangjára sem panaszkodok.
Szóval szerintem megfelelő hűtést kapna abban a CM házban.(#13731) Gerisz: Látom nem hagyod magad meggyőzni!
-
Az 5870-es széria nem melegszik, szóval vehetsz pl. Sapphire-t is. Játék alatt sem durva hőmérséklete, alig pörög fel a hűtőventi.
ATI-nál az előző széria volt parás melegedés szempontjából, ott indokolt volt a vapor-x vagy toxic hűtés, itt szerintem felesleges pénzkidobás. Persze, későbbi tuningra jólehet, de most még hülyeség egy ilyen kártyát tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest