- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zsole84 #30125 üzenetére
Én gigás, OC 4850-ről váltottam 4890-re, ami ugye tökugyanaz a GPU, csak a nagyobbikon GDDR5-el. Igencsak érezhető differencia volt köztük, ami azt illeti, pedig közel azonos (700 vs 725mhz) órajelen használtam őket.
A kisebb kártyából sokszor kifogyott a szufla, amikor a nagyobbikon egyáltalán nem, ez sokkal kiegyensúlyozottabb FPS-eket jelentett, a 4890 nem tudott sokkal többet, de azt sokkal jobban tartotta, történt is bármi a monitoron.Ez főleg a GTA4-ben, amivel akkoriban sokat játszottam, nagyon kijött.
Az 5770 meg ugyanaz, mint a 4850, csak magasabb órajelekkel, az csak próbálni járt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia T1000
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest