- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
"Csak tesztekben szoktam feltolni egyébként alap órajeleken szalad a kártya ez a Toxic-nál 765/1125. "
Hohohohohóóóó, tedd csak fel 850/1200-ra szeretni fogja, az enyém minden gond nélkül viszi!
"Megnéztem milyen felbontásban játszol, szép a tévéd
bittos élmény 81cm-ben játszani. De gondolom nem 50cm-ről nézed."
Köszi!
Sokáig egy 17 colos TFT-vel 1280x1024-ben nyomtam, de aztán gondoltam újítsunk és az 1680x1050-es felbontás nem tűnt olyan hűdenagy ugrásnak, akkor már Full HD, de ne 23-24 col mer' az olyan kicsi, legyen jó nagy, de jó lenne rajta Blueray-eket is nézni, ígyhát lett belőle egy 32"-os FullHD TV.
Netuddmeg: Lefostam a bokám amikor megpillantottam a Crysis-t Full HD-ben Ultrahigh felbontáson, játszható fps-el.
A Dirt2 se semmi élmény nagyképernyőn kormánnyal!"Egy kérdés neked még a referencia Sapphire van vagy pedig ez?"
A referencia, de ez is halkabb mint gondoltam, hűvösebb mint amire számítottam, és jobban szalad mint reméltem!
#10878 Sárpac:
"Meg kell várni a catalyst 10.5-öt mert abban új shader fordító van, nálam 10.5-el semmi sem akadozik még a furmark 1.8 sem viszont még vannak bugjai sajnos."
Nagyon remélem hogy azzal már a TDU sem fog akadozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Bittorrent topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 5
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest