Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

válasz Giot #10877 üzenetére

"Csak tesztekben szoktam feltolni egyébként alap órajeleken szalad a kártya ez a Toxic-nál 765/1125. "

Hohohohohóóóó, tedd csak fel 850/1200-ra szeretni fogja, az enyém minden gond nélkül viszi! :K

"Megnéztem milyen felbontásban játszol, szép a tévéd :D bittos élmény 81cm-ben játszani. De gondolom nem 50cm-ről nézed."

Köszi! :DDD
    Sokáig egy 17 colos TFT-vel 1280x1024-ben nyomtam, de aztán gondoltam újítsunk és az 1680x1050-es felbontás nem tűnt olyan hűdenagy ugrásnak, akkor már Full HD, de ne 23-24 col mer' az olyan kicsi, legyen jó nagy, de jó lenne rajta Blueray-eket is nézni, ígyhát lett belőle egy 32"-os FullHD TV.
    Netuddmeg: Lefostam a bokám amikor megpillantottam a Crysis-t Full HD-ben Ultrahigh felbontáson, játszható fps-el.
    A Dirt2 se semmi élmény nagyképernyőn kormánnyal! :))

"Egy kérdés neked még a referencia Sapphire van vagy pedig ez?"

A referencia, de ez is halkabb mint gondoltam, hűvösebb mint amire számítottam, és jobban szalad mint reméltem! :DD

#10878 Sárpac:

"Meg kell várni a catalyst 10.5-öt mert abban új shader fordító van, nálam 10.5-el semmi sem akadozik még a furmark 1.8 sem viszont még vannak bugjai sajnos."

Nagyon remélem hogy azzal már a TDU sem fog akadozni! :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés