Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Sapphire Pulse RX580 8G OC 1Ft -os hirdetés.Azt mondja a hirdető hogy PM -be dobjanak rá ajánlatot! Én dobtam neki egy számomra remek ajánlatot(90.000Ft)
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Habugi
addikt
Az érzés.., amikor egy topicba valaki benyom egy igazán alpári, gyerekes, groteszk, borulat beteg viccet, majd jelzésképpen ott hagy az ember három pontot és egy gondosan kiválasztott clap-clap gif, utalván arra hogy eeeez igen, ehhez gratulálnom kell öcsém..
..majd estére érkezik két msg ugyan abból a topicból, érdeklődvén miszerint ugye mekkora nagy poén volt, egyértelművé téve hogy nem ment át a sarcasm..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
-
-
Televan74
nagyúr
Megjött a kártya amit rendeltem. A nagyker ára 170.000 -ről felszökött 235.000 -re.Hát nem megyek érte. Több smiley nincs ami kifejezné a hangulatomat.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz ViZion #10482 üzenetére
Egyelőre még nagy a csend az új kártyák érkezéséről.De nem sürgeti őket senki.AMD -nek talán nem is lesz idén semmi a processzor frissítésen kívül.Az Nv -nek meg nincs oka a sietségre.Az hogy van 2-3 játék ami jobban fut AMD -n,mert arra az architektúrára lett optimalizálva,nem ad kapkodásra okot.
Ha marad a mostani bányász szitu,lazán lesz a középkat vga kezdő ára 150k körül.És azzal a konzolra áttért játékosokat nehéz lesz visszacsalogatni.A PC -s játékos társadalom komoly sebeket kap a bányászat miatt.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #10481 üzenetére
Csak a 1030-al 5 évesnél fiatalabb játékkal nem fogsz játszani fHD-n...
Mikor jönnek az új szériás AMD/nV VGA-k? Mintha tavasz rémlene...
Meg is van: [link]
Szal. első negyedévben jönne a nagyobb Volta, 700 dodó körül, akkor nyáron jönnek a kicsik, szintén 75k lesz a belépő játékra szerintem, hacsak a bányászok el nem baCCák. Remélem az új ram és a sok változtatás nem lesz jó nekik...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Televan74 #10480 üzenetére
Csak korábban mintha lett volna olyan infó, hogy lesz kisebb vega, pont a kisebb geforce-ok ellen, pl. 1050 és társai.
A kisebbek ellen tényleg felesleg piacra küldeni bármit is, mert minek.. Vagy a fene tudja. Vicces, hogy a 1030 is tud mindent, van gsync, 4k 60hz..
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #10479 üzenetére
Bár ha igaz amit múltkor olvastam,hogy a Vega megmarad a High End -nek és nem lesz kisebb belőle, valahogy megpróbálják a Navi -ig kibekkelni a RX570/580 kártyákkal. Mert a Navi sokkal modulárisabb lesz. Szerintem könnyebb lesz leteríteni vele az ész termékskálát.
-
Televan74
nagyúr
Most merjétek azt mondani hogy nem szép! [link]
Csak már nem ezzel kellene foglalkozni,hanem a kisebb Vega kártyák eljövetelével.Bár mindegy mert azokat sem lehetne kapni.(#10476) hackeeeee Tényleg a TOP ACE -ről megfeledkeztem.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
esti [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #10466 üzenetére
tl,dr Prof. Hab +1
Szépen lassan összelegóztam rokonnak szerkesztés+renderre egy ilyet, csak nincs még monitorom és késő este már nem játszom fotonágyút* a TV-vel a gyerek mellett, és szinte minden egyes alkatrész máshonnan jött a BKV támogatásával, mert így volt olcsóbb. Ez kissé kellemetlen, mert amúgy már értékelnék pár aprós eladót.
Ryzen 5 1600 (itt elvileg én leszek az X vegyszer)
Asus Prime X370 Pro
2x8 GB G.Skill Aegis 3000 CL16
Samsung 850 EVO Basic 250 GB
Asus RX 550 4 GB (remélhetőleg átmeneti)
Seasonic M12II-620 EVO
Zalman Z3 PlusUtóbbit csak szerelni ne kelljen, de valahol spórolni kellett, fémorigami lemezvastagság amit már ismertem/tudtam egy korábbi Zalmanból.
De hogy a 2,5"-os SSD/HDD-hely ferde az azért fáj. Mondták a ház topikban hogy Zalmant ne, de más nem volt 4 ventivel porszűrővel ennyiért.
Szóval ez azért anyagminőségben csókolommal köszönhet az ezer éves Chieftec Dragon DX-01 B-D-nek.
Viszont a hangja nem kifejezetten zavaró (a kék LED-es ventit szerencsére nem nekem kell nézegetni).Egyébiránt köszönöm a Ryzen topiklakóinak infóáradatát is (ha onnan átnéz ide néha valaki).
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #10466 üzenetére
Még írd meg hány ősz hajszála van a reg tulajának, hasonlóan hasznos részlet az erősen feláras kártya poénhoz mint az h alvóreg/scam-e vagy shem..
Btw.., sárkányUrunk fel lett kérve Ryzen config építésre, sztem arról lesz szó.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
Vörösödni mindig lehet, csak akarni kell..
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #10458 üzenetére
Ne vedd fel ez ennyiért nem pálya. Ha csak az kell a pirossághoz van otthon elfekvőben egy memóriahibás Ati 9800 Pro-m vicc, hogy túlélte a Geforce 2 GTS (ami még mindig megy csak az a gép, amiben szolgál, nem nagyon van használatban), pedig előbbin a gyárinál lényegesen nagyobb teljesítményű hűtés is volt RAM-sünikkel.
Az RX 550-et de kipróbálnám már... mennyivel jobb az A10-hez képest, de csak este jutok el a Ryzen konfigig, tegnap egy perifériamentes bekapcsra futotta, akkor konstatáltam hogy egy sima állapotjelzőfény helyett "somewhere over the rainbow" előadást tart az Asus Prime X370 Pro. Pedig milyen szép fekete lap ez, erre nem csillámpónizik? Gyereknek asszonynak tetszene.
Ébresszen fel az Asus ha ezt a tudást megcsinálta egy X470-es ITX-ben (és mérséklődtek a RAM+VGA árak).[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz stratova #10455 üzenetére
Amit vártam azt nem tudják mikor érkezne be, a másik nagykeres meg 200.000 -es nettó nagykerárról számolt be,de rendelni nem lehet.Így egyik sem opció. Alza.hu -n 228.000 felvitték a Sapphire Nitro+ árát,de még ott sem válaszoltak a kérdésre hogy mikor tudnák beszerezni.Feltűnt külföldi oldalon egy Sapphire Pulse 730€ áron,február eleji szállítással,na ennyiért az sem fog kelleni.Sajnos ott tartok hogy duzzogva,de megtartom ami most van.
-
Televan74
nagyúr
Nem lesz Vega a gépembe egyelőre.Marad a ződség.Töröltem a hirdetést is.Jó lett volna az extra pénz,de kártya nélkül meg nem szívesen maradok.Jó lesz ez is fullhd -re.
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Talán valami elkezdődik tényleg: [link]
-
ViZion
félisten
válasz stratova #10447 üzenetére
Jah, amúgy nekem sincs velük bajom, csak azok az egyen-tamagocsi zenék.... Az elmúlt 2-3 évben talán 5 volt, amire azt mondtam, h jó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem rossz ez a 32", de így ~1 méterről azért kicsit nagy..
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #10446 üzenetére
Értékelem, nekem a keleti cicákkal sem volt bajom (az utolsó felhozatalból, küllemre).
De az előbbiek helyett szóljon vmi más is, mára kicsit retró
link
Nekem meg lassan imagine dragonsról kellene lekattannom, de Rag`n`Bone Man-t is annyit játszották mostanában, hogy az embet agyába ivódott pár száma.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz Beretvás #10439 üzenetére
Nem prűd a Prof. csak tudja hol a határ
Profom. Haladjon csak nyugodtan tova azon az ösvényen, amennyiben nem követte nyomon az elmúlt gyermeteg kis eszmecserét. Mindössze ártalmatlan játék vala a két fogalom hangzásbeli és egyéb érzékszervileg esetlegesen tapasztalható összecsengésén. -
-
Habugi
addikt
-
Televan74
nagyúr
válasz stratova #10431 üzenetére
Egyszer volt hol nem volt,volt egyszer régen a messzi ,messzi galaxisban...egy göndör hajú kisfiú,aki diszlexiás volt mint Győzike.Egyszer a birodalmi tejcsárdán túl,nem messze a tejszínhab paradicsomtól, ahol a pudingokat árulták, meglátta ezt a rózsaszín csodát "A puncs pudingot"! Hazafelé folyton azt hajtogatta,hogy anya fog nekem főzni punci pudingot.A anyja először még rászólt, de egy idő után már csak üres tekintettel és kiégett aggyal ment a lakásuk felé.Otthon elkészítette neki a lózsaszín csodát a punci pudingot.Este még lefekvés után is nyalogatta a száját a kisgyerek,miközben az anyja mesélt neki a puncs pudingról! Egyszer volt hol nem volt,volt egyszer régen a messzi ,messzi galaxisban.....
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #10415 üzenetére
hehe, nah, kihúzattad a fogad fehérjét?
Fogfájás nem jó, inkább 1-2 foggal kevesebb, de kerül a fájás. Trollokkal itt meg ne foglalkozz, ezeknek is 20 foguk van...összesen!
Punci puding jöhet, külön is! Amúgy nem új dolog, van suna és popsi alakú szilikon forma, azzal is csinálnak ilyeneket... [link] [link]Persze tök felesleges ennyit mosogatni, én óvom a környezetet és megeszem a lábasból
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #10422 üzenetére
Punci puding, itt dobtam egy exceptiont... Erről egy klasszikus jut eszembe: "csak tiszta forrásból".
De szerintem vagy-vagy, sőt a sorrend is tetszőleges. Ellenben ha egy bevállalós hölgy testéről fogyasztanád a pudingot hidegen keverőset vegyél nehogy ne az örömtől sikítson az érintett.
Bár a tejszínhapos mellpad után nem kellene meglepődnöm.
Jól sejtem, hogy megint kezdünk lemenni egyszerűbe, vagy már meg is érkeztünk?[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
''Az AMD háza tájáról egyelőre nem érkezett hasonló kérésről hír, a cég helyzete ugyanakkor némileg eltér konkurenséétől. A játékosok jelenleg inkább a GeForce kártyákat preferálják, így a Radeonok számára sokkal inkább kapóra jön a bányászláz újbóli fellángolása. Ugyancsak az AMD malmára hajthatja a vizet, ha videokártya hiány esetében a konzolok felé fordul a játékosok egy része, hisz a piacon lévő összes Xbox és PlayStation központi egységét is az AMD szállítja.
Mi lesz a megoldás?
A gyártók a tavaly nyári Ethereum-láz során elmondták, hogy a kriptovaluták volatilitása okán nem tervezik komolyabban megemelni a GPU-kra leadott megrendelésüket. A termelés nagyobb mértékű emeléséhez amúgy hónapok kellenének, eközben pedig akár ki is durranhat a kereslet egyre nagyobbra duzzadó lufija. A rendhagyó helyzetre csak az újabb GPU generációk adhatnak majd megoldást. Korábbi pletykák szerint az Nvidia valamikor tavasszal leplezheti le a következő GeForce szériát, amelynél nem lenne meglepő, ha a cég hardveresen vagy szoftveresen korlátozná a bányászás tempóját. Ez ugyanakkor még nem feltétlenül jelentené azt, hogy az Nvidia nem kínálna majd alternatívát az Ethereumhoz, illetve a többi, GPU-s kriptopénzhez, amelyekhez nagyobb profittal lehet értékesíteni a GPU-kat. A cég akár egy kifejezetten bányászathoz tervezett, drágább kártyával (vagy kártyákkal) is előállhat majd.,, -forrás
AMD Win-Win! Mostoha gyermek neki a PC -s tábor?
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
fogatlan lettem banyek... kivették az eggyik méregfogam...se Sör se kaja most..
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #10409 üzenetére
Parancsolj.
Tiszta tehetség, kreativitás. Azokat a műnőket meg összerakták. Fain. De nem tartom zeneileg élménynek, mondjuk paráználkodásra messze jobbak, mint Dub FX...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #10406 üzenetére
Az utolsó jó volt... majdnem végig néztem...
... ... hang nélkül
Ezt kevertem alá, úgy vállalható.
De legyen vmi Neked is jó: [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború - kizárólag ukrán pártiaknak!
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Microsoft Excel topic
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest