Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
angyalpc2
üzenetére
SeriousSam1 1280x1024 High Metropolis1 Demo FPS : Fraps telepítése, belövése 60sec timedemo mérésre. Game indítása, felbontás beállítása, majd minden set fullra. Metropolis1 Demo indítása, az elindulás pillanatában F11, majd 1 perc várakozás. A Fraps menti a mérési eredményt, def a könyvtárába, vagy ahova a kimenetet állítottuk.
GLQuake1 1280x720/32 Timedemo Demo3 : game indítása - GLQuake -width 1280 -bpp 32 paranccsal, majd a konzolból a Timedemo Demo3 parancs után kapott FPS érték.
Quake2 Full 1280x960 OGL Map demo1.dm2 : game indítása, felbontás belövése, majd minden set fullra, utána a konzolból a Timedemo1-->map demo1.dm2 parancsok után kapott FPS érték
Fenti három kisebb felbontás/mediumra - nálam egy erősebb gép tesztsorában futottak.
Turok1-2, HalfLife1, RogueSquadron, RTCW, DeusEx...
...amik hirtelen eszembe jutnak. -
petakpa1
őstag
válasz
angyalpc2
üzenetére
Én egy Asus TX97-E lapban ami szintén PCI V2.1-es egy Sil 3114 vezérlős sata kártyát használok erre Samsung SSD840 vagy Kingston V100 SSD-kel rendszermeghajtóként.
Ezek a Sil kártyák alapból Raid kártyák, de én találtam olyan BIOS-t az enyémhez, amivel át tudtam flashelni sima SataLink kártyává.
Az én tapasztalatom az minél több átalakító, fordító chip/kártya van annál több az esély az inkompatibilitásra, nem megfelelő működésre. Ezért javaslom a PCI slotos sata kártyát ha régi gépbe SSD-t akarsz tenni.
-
Fücsök007
őstag
válasz
angyalpc2
üzenetére
PCI-os ATA 100 raid kártya kell neked, onnan átalakíthatod az ATA csatit. (133-as változatot nem tudnád kihasználni!) Ezzel a megoldással olyan háttértárak is elindulnak, amit a rendszer nem ismerne fel alapból, jellemzően max. 80 vagy 120GB-os háttértárakat ismernek a PII rendszerek. Win98 mellé én win2000-et raknék, mert minden fontos elindul rajta mint korai XP-n, de gyorsabb marad a rendszer a kisebb CPU/RAM igénye miatt.
-
Pikari
veterán
válasz
angyalpc2
üzenetére
Az SSD előnye ilyen gépekben nem az átviteli sebesség növekedésétől, hanem a véletlenszerű adatelérés idejének csökkenésétől következik be. Tehát amit te akarsz, az egy ata-sata átalakító. De nem mindegyik fog működni pentium2-ben, szóval lehet, hogy venned kell egy pár különféle típusút.
-
válasz
angyalpc2
üzenetére
Minden TUSL2 tamogatja a Tualatint (Azert TUSL es nem CUSL, mindegyik TUSL B steppinges). A 'C' azt jelenti, hogy P-s chipsetje van, azaz, nincs rajta VGA. Hangkartyas es hangkartyatlan verzio is letezett, mind a kettobol. A bolti, kereskedelmi forgalomban nem letezett Tualatin magos P3 (hiszen, ekkorra itt, mar a P4 volt nyomva), ezeket csak OEM-ek kaptak meg. A 815 'B' stepping sem a Tualatin P3-ak miatt szuletett, hanem a Celeronok miatt. Tehat, mivel, nem letezett a CPU, igy nem kellett az alaplap tamogatasa koze sem felirni. A Tualatin magos Celeront tamogato BIOS verzio tamogatja a P3-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun