Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Habugi #70235 üzenetére

Hello-hello :)

Siker! (részben...75%) :R

Erre tökvéletlenül figyeltem fel:

Illesztőprogram frissítésnél a chipset driver egyik almappájában rá is talált a megfelelőre.
    Ezzel meg is jött a várt nővekedés :R

Az eredmény is magáért beszél:
    1100T

FX9590

Aida

Geekbench3

A videó pedig múltkor nem sikerült,mert állóra kódolta a telefon. Nem sikerült jól elforgatni a vágó/kódoló programommal,ezért újraveszem,amint lesz időm. (mindenképpen kell a videó,mert továbbra is csak az AUTO beállításokkal a leghidegebb)

DE! Már tudom lefele vinni a feszültséget is! Ezt már a videó készítése napján sikerült megoldani.
    Később érkezőknek:
    - A feszültség csökkentést képtelen voltam kivitelezni a gépemen (Most már kiderült,hogy bios hiba volt) A megoldás nem merült ki annyiban,hogy feltettem újra a legfrisebbet,hanem rátettem egy egyel régebbit,majd újra a legfrisebbet. És voálá! :R Sajnos egyelőre ezzel a módszerrel sem stabil a lefelé feszelés. Egy fagyást és két lekapcsolást sikerült elérnem az intelburntest V2 progival.
    AUTO beállításokkal nincs gond gamer szinten.

A sok-sok noszogatást köszönöm Neked is Habugi és Neked is ViZion.
    Nagyon sokat számított a keresgélésemben,hogy megingathatatlanul mondtátok,hogy márpedig gond van a gépemmel. Eszembe nem jutott volna,hogy az eszközkezelőbe belenézzek. Egy 5 perces művelettel és egy restarttal megjött az erő a gépembe! Úgy felcsesztem magam ezen most,hogy el sem hiszitek!
    Óriási megkönnyebbülés,hogy mégsem gáz ez a processzor és hogy nem nyúltam mellé!

Hatalmas respect Srácok!
    Valahogy lesörözzük :K Úgyérzem ez a minimum :R

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák