- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Habugi #70235 üzenetére
Hello-hello
Siker! (részben...75%)
Erre tökvéletlenül figyeltem fel:
Illesztőprogram frissítésnél a chipset driver egyik almappájában rá is talált a megfelelőre.
Ezzel meg is jött a várt nővekedésAz eredmény is magáért beszél:
1100T
FX9590A videó pedig múltkor nem sikerült,mert állóra kódolta a telefon. Nem sikerült jól elforgatni a vágó/kódoló programommal,ezért újraveszem,amint lesz időm. (mindenképpen kell a videó,mert továbbra is csak az AUTO beállításokkal a leghidegebb)
DE! Már tudom lefele vinni a feszültséget is! Ezt már a videó készítése napján sikerült megoldani.
Később érkezőknek:
- A feszültség csökkentést képtelen voltam kivitelezni a gépemen (Most már kiderült,hogy bios hiba volt) A megoldás nem merült ki annyiban,hogy feltettem újra a legfrisebbet,hanem rátettem egy egyel régebbit,majd újra a legfrisebbet. És voálá!Sajnos egyelőre ezzel a módszerrel sem stabil a lefelé feszelés. Egy fagyást és két lekapcsolást sikerült elérnem az intelburntest V2 progival.
AUTO beállításokkal nincs gond gamer szinten.A sok-sok noszogatást köszönöm Neked is Habugi és Neked is ViZion.
Nagyon sokat számított a keresgélésemben,hogy megingathatatlanul mondtátok,hogy márpedig gond van a gépemmel. Eszembe nem jutott volna,hogy az eszközkezelőbe belenézzek. Egy 5 perces művelettel és egy restarttal megjött az erő a gépembe! Úgy felcsesztem magam ezen most,hogy el sem hiszitek!
Óriási megkönnyebbülés,hogy mégsem gáz ez a processzor és hogy nem nyúltam mellé!Hatalmas respect Srácok!
Valahogy lesörözzükÚgyérzem ez a minimum
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- ÚJ AMD AM5 Processzorok - Ryzen 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!