- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
rovtiv3 #70180 üzenetére
Szerintem Ő még nem látta,hogy a 8-as szériát kellett volna vennie a 9-es helyett. Én kb ettől a tudatosodástól fogva letojom ezt a 9-est. Egy hulladék. Vak szerencse kérdése egy jót kifogni,de ettől függetlenül nem nagy előrelépés. Amit kigoogléztam, aszerint én egy jócskán xart fogtam ki,amit gyárilag meg is feszeltek 1,488-ra,hogy tartani tudja legalább a ráírt frekvenciát.
Tudom lógok még a videóval,meglesz az,de ahhoz másfél órát a gépem előtt kell üljek és az hétköznap összesen nincs meg annyi az 5 hétköznapAz 5Ghz meg egyértelmű
Nem tud teljesítményt ez a széria. De most már megtartom ezt és eladom az 1100T-t.
27 papírért szerintem elviszik.mester1102
Én is minél többet olvasok vissza,annál jobban látom,hogy mekkorát hibáztam ezzel a vétellel
ViZion Minden tiszteletem,de nem tudom pozitívként reklámozni azt a terméket,amit defaultként nem lehet használni. Értem én,hogy ez a megjelölt csúcs,de illik megcsillagozni,hogy mik a feltételek a használatához és mik a buktatók a gyártástechnológia miatt. Ezeket időben nem találtam (jöttem rá Veletek és máshol) elég korán,ezért csakis magamat okolhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android dual SIM okostelefonok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Goddess of Victory:Nikke
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest