- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Na most olyat fogok itt kérdezni, hogy páran biztos a fejemet veszik, ha elolvassák a kérdésemet
Nos az a helyzet, hogy novemberben vettem ugye az FX 6300-at, amit jelenleg 4,5ghz-n hajtok.
Viszont elég sokat játszok BF3-mal és 4-gyel, Assetto Corsával. Ezeknél azt veszem észre, hogy nagyon kevés ehhez az FX 6300-am, főleg, ha azt nézzük, hogy R9 280 van mellette. Számítottam rá, hogy nem fogja kihajtani teljesen, de arra nem, hogy 60% körül fog menni BF3-ban a kártya.
És itt jön a kérdés: mivel ennyire cpu igényes játékokat játszok, akkor érdemes lenne i5-re fejleszteni?
Konkrétan itt valamelyik belépő i5-re gondolok (4440,4460). Vagy ezek annyira terhelik a cpu-t, hogy a ''kék cuccal'' sem lennék előrébb?
Miután sikeresen leküzdöttétek a kérdés utáni sokkot/agyvérzést/szívinfarktust, szívesen várom tanácsaitokat.
Kicsit így feleslegesnek érzem azt, hogy megvettem a 280-at, mert nem tudom kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8