Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nos az első mondat okán már el is terveztem, hogy amennyiben sikerrel jársz, vendégem vagy egy sörre.
Utána azonban hamar nyilvánvalóvá vált, még örülhetek, hogy nem téped le a fejem és h*nysz bele a tüdőmbe. A LGTFY link nélkül nem is lett volna az igazi, szerintem =WiNTeR=-el együtt üldözünk majd a "hálánkal" egy ideig..
Mondanom sem kell gondolom, már egy ideje kigúgliztam azóta, le is töltöttem stb, kb azután, hogy elküldtem a postot. Bevallom nem mindig olvasok vissza, van hogy napi 70+ hozzászólás termelődik itt, agyhalott állapotban hazaérve átfutok rajtuk és kb ennyi.
Igen, lusta vagyok, most lebuktam.Rákerestem, sajnos nem ide hanem az OFF-osba postoltam anno, hogyha a lustaságnak lenne szobra rólam mintázták volna, magam is utálok 80x leírt dolgokat ismételgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest