Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollUr
csendes tag
válasz
dergander
üzenetére
3 adik coolermaster táp volt 550 600 és most 500 as 2 künbözö lap egy intel masik amd direkt ezért lett amd mert hogy az intel volt elöször és az ugyanezt csinálta és 100% hogy a cpu-bol jön 3d mark vantage alatt mikor betölti a teszteket akkor nagyon durva a hangja.... szabályszerüen nyikorog!!!!
-
válasz
TrollUr
üzenetére
Az úgy szokták mondani "ha nem szoltál vollna, bölcs maradtál volna" (finomabban
)
(sorry telefonról vagyok)
deg.: bármelyik alkatrész csinálhatja amin van konndi kb.

(én grafikus kártyától észlelem ezt a hangot! - Oldallapot levéve jobban érzékelhető a jelenség!)
terhelésnél nem adja a hangot pl. Game vagy erős fps progi
L
-
dergander
addikt
a Ciripelést általában a tekercs váltja ki,lehet alaplap videokártya,alaplapon a RAMoknál , vagy TÁP inkább a táp szokott ilyet csinálni...perpill nekem a tápom csinálja
-
TrollUr
csendes tag
-
asvald
senior tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Ugyan ez a gépem van mint haverodnak kivéve vga-t meg a tápot ,nálam ilyen nincsen .
Ez alaplap hiba lesz, és nem proci , mert nálam asrockál csinálta ugyan ezt , ahogy lapot cseréltem egyből megszűntek az ilyen gondok.Egyébként itt bekarikáztam a "Fekete dobozt" ami produkálta ezt a hangot, ideiglenesen lehet tompítani ,ha megmasszírozod kicsit , megcsavargatod , vagy enyhén megnyomod a tetejét mindegyiknek , vagy megtalálod , melyik a ludas ,vagy nem
Azt is tudom , hogy olyan mintha a procinál jönne a hang,de nem ...
-
Picturemaker
őstag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Nálam most az asztalon van az FX6300 és a táp közvetlen mellette van, én abból hallottam. Rohadtul zavaró. De holnap megnézem, illetve meghallgatom úgy, hogy a tápot messzebb rakom, van 80 centis kábele.
ASUS lap, Corsair táp, tehát a minőséggel szerintem ezeknél sincs baj. -
Sanyi19
őstag
Terhelve nem csinálja.
Haver most rakott össze egy gépet és ő mondta nekem, hogy hallgassam már meg és hát nekem is csinálja.
Az ő gépe:Coolermaster 500w táp
Gigabyte 990xa-ud3 alaplap
FX6300 proci
ASUS R7 260X videokrártyaminden teljesen új.
Az az érdekes, hogy kipróbáltuk egy I5-650-el egy 1156-os lappal és azzal is csinálta. Akkor most a táp lenne szar, de abból is hozott már egy másikat mert elromlott a kapcsolója 15 lekapcsolás után.
A prociból jön a hang és mikor már üdvözlő képernyő bejön a windows-nál akkor kezdődik meg erősödik be és 3d mark vantage alatt mikor vált a tesztek között akkor hallik jól na meg a chrome böngészö alatt. Havernál hangosabb jóval mint nálam... Mi lehet ez? Táp széria hiba?
TrollUr: látom beregeltél, így jobb lesz

luimapeiz: jelenleg két videokártya is van nálam: Sapphire HD7750, Gigabyte HD7770, mindkettővel ugyanolyan a hang koppra.
-
TrollUr
csendes tag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
Kezdödött egy Gigabyte GA-P55-USB3 (rev. 2.0)
lappal és hozzá egy i5 650 el gigabyte ati 7770OC 1gb al ugyanezt csinálta vissza vittem a coolermaster 600w tápot hogy szar..... kicserélték csinálta...... kicseréltem lapot gigabyte 990fxa-ud3 fx-6300 csinálja ugyanazt....... emelett van Asus R7 260X 2GB DDR5 R7260X-DC2OC-2GD5 vga és 2xcorsair 4gb 1600mhz ram
Akkor mi is a gyenge minöség ????? és szerinted milyen configgal nem csinálná???? -
válasz
Sanyi19
üzenetére
Szerintem az a VGA lesz (nálam onnan jön az a hang és a gyártóval is kitárgyaltam már ezt a jelenséget)
működési problémát nem okoz így nem hibás ez miatt ! (normális dolog)
nálad is chrome alatt csinálja?
(ha tálcára lerakva / megvan nyitva akkor csinálja... érdekes jelenség az bbiztos) van is róla cikk itt PH!-n , ajánlom figyelmedbe (én olvastam) most nem gépről vagyok így nem tudom linkelni, de "cicergés" címszó alatt megtalálod ! 
L
-
Sanyi19
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Hát onnan hallik, mintha a prociból jönne. Nekem i5-750-em volt előtte, az is csinálta, de ott, ha a c1 c6 state-et enabled-re raktam auto-ról akkor abbahagyta.
-
dergander
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Elhiszem,nekem is 1.35volt körül volt stabil a 8350esem,de ez alatt szerintem nem reális,bár biztos vannak jó példányok.
-
Sanyi19
őstag
Másoknak is ciripel a procija halkan, ha megy a chorme böngésző? Vagy csak nekem(FX6100) és haveromnak (FX6300)?

-
Pancsermeste
őstag
válasz
csibukaaa
üzenetére
Ha már megvan a lap, és mindenképpen akarsz 8320-at, akkor azért előbb próbáld bele, aztán ha nem megy, még vehetsz hozzá másik lapot.
Alap beállításokkal, turbo core bekapcsolva valóban lehetnek problémák, de a lapot jól hűtve és BIOS ügyesen beállítva mehet 4,0-4,2GHz a 8 magra stabilan. -
Nemt0m12
tag
Nem volt hozzá csak 1 azért is kérdeztem próbálok keresni de eddig semmi ha valaki esetleg tud azt megköszönném ilyen mini 2pin potméteres kéne vagy csak a kis mini2 pin

-
Nemt0m12
tag
Na nekem az a kis potméter kéne mert csak az egyik ventillátorhoz van

-
Exelsior
őstag
-
Nemt0m12
tag
Esetleg akinek ilyenje van tud hozzá egy olyan tekergetős vezérlőt linkelni megköszönném.
-
Nemt0m12
tag
A frio neked is olyan, hogy nem vezérli az alaplap illetve nem is lehet állítani a fordulatát addig amig azt tekergethető izét rá nem dugod?
csak mert anélkül próbáltam de akkor fix 1300on forgott 
-
->Raizen<-
veterán
válasz
miskolcelado
üzenetére
Alulfeszeléssel próbálkoznék. Túl sok feszt ad a procinak a TC. 1,42v Azt ki kellene kapcsolni első körben.
Ja és a gyári hűtője egy rakás..... a procinak. -
miskolcelado
csendes tag
sziasztok.
az normális, hogy Crysis3 alatt az fx8350 73 fokra felmegy?
Arctic Freezer Extreme rev2 hűtő van rajta...
A vga is 81 fokra emelkedett. A mafia II alatt is felmegy a proci 64 fokra, a vga pedig 71 fokra.
Biosban állítsak át valamit?
VGA-hoz is lehetne célhőmérsékletet állítani - írja a catalystban - , de nem találom azt a beállítást sehol.... -
csibukaaa
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hát akkor veszek sztem másik lapot kár volt anno megvenni nem gondoltam volna h ennyire belemerülök a játékokba
ha jól rémlik 2 tipus volt ajánlott az asus m5a97 meg a gigabyta nek volt. -
csibukaaa
csendes tag
Valaki tudna abba segíteni h az ASRock 970 Extreme3 R2.0 lapba a 8320fx et érdemes venni? ha csak alapon akarom járatni elég olcsón 28 körül tudnék hozzájutni újonnan. 6300fx as van most. Mennyire bírná hozzútávon az a lap tuning nélkül?
-
Maotun
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
mert ennyit tud
a tuning és a stabilitás antagonisztikus ellentét 
a stabil tuningnak ára van erre adták ki a 9xxx szériát
küzdöttem én is 8350 -el 4,5-4,7 Ghz.-en de sok volt a kék, fekete halál alkalmazások közbe -
marquuard
veterán
Sziasztok.
FX6300-hoz általában mekkora fesz kell 4,5GHz-n? Nem akarom steppenként próbálkozni, ha hibázna a megadott értéken, akkor állítok a feszen.
-
válasz
atomanti19
üzenetére
Igen, 4.5 megy szépen (azon is használom) a 5GHz -hez meg a vízes cucc kéne, de jelenleg nincs rá 80-90k HUF -om...
mostanába nem is lesz így marad a szép 4.5-n
(bőven jó és elég!)L
-
atomanti19
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Továbbra sem értem, miért mérvadó egy ilyen üresjáratban mért értékhalmaz.
Nem tudhatod hogy stabil e. 1.5V al elindíthatod 5.4Ghz en is. De terhelés alatt az sem biztos hogy a 4.7-4.8Ghz et birni foglya. Az utolso ertek amit eggyütt mértünk 4.5Ghz4.6Ghz körül volt, ha jól emlékszem. Szerezz rà egy baró vizet, utána próbáld meg 1.44V on az 5 Ghz et. Na persze Prime vagy játék alatt.
Ennek igy semmi értelme, remélem ezzel nem vagyok egyedül.
Lassan ez már telejósda.
-
asvald
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
aha , közben próbáltam megnyitni, és valami miatt "Működés leáll"

Akkor ez reinstall? -
asvald
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Heló!
Valaki tudna segíteni , hogy hol tudom beállítani azt , hogy visszavegye a gép terheletlenül a CPU órajelet?
A lap 990xa ud3 proc fx6300, op: win7Előre is köszi
-
Habugi
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Láttam listáztad magad!

Tervezed hogy megtolod majd 4.7-en is?
Szerk.: bahh látom megtoldottad a hsz-ed a 4.7-es tesztel, thx! Nagyon úgy néz ki hogy igen, azaz 1.35V durva! Btw, valamiért nekem 4.6ra több physict pontot adott.
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
& (#38749) dergander 4.5-ön simán lement a prime95 , de 5GHz-n nem engedném rá... oda már komoly víz kéne rá (2 pumpás épített...) ilyen 80 ezres ! pff.
(ha visszanézel párszáz h.sz-t láthatod, mert linkelve volt a teljes prime95 és hőfok 4.5GHz-n) 
L
-
dergander
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ezek csak ilyen betölt a windows és gyors fotók,ilyet nem nehéz csinálni,anno asszem nekem is 4.5Ghz elfutott 1.312volton,de csak annyi h betöltött a win csináltam egy képet aztán megnyitottam a böngészőt és megpusztult

-
->Raizen<-
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Biztos nem prime stabil. Nem mered ráengedni ibt linx stb társait mi?

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
köszi !
, ahoz a CPU-hoz erős lap+táp szükséges már (meg vagy megy vagy nem....) 8xxx-es proci a kiindulópontja mindnek ami felette van (elvileg) van amit tudtak húzni és beállítani az megkapta a nagyobb plecsnit kb. nem?
- igen ! -
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
nekemis az a legkisebb fesz amin megy szépen (1.332v) , de terhelés alatt ingadozik 2 értéken (mármint a fesz) és ezért adtam rá kis + feszt !

L
-
vakond5
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Terhelésen max mennyire megy fel a fesz? Mert egy dolog hogy dropolja mondjuk a képen látható 1332mV-ig, mert nekem is pont úgy van, csak épp LLC miatt (direkt ahogy beállítottam), ha kell, felmegy 1368-ra.

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Igen. 100 %-os eselyel indulsz te is !

-
Maotun
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
fx 9590 5,1 Ghz megy szépen ha húzva van 8 magon

ja 1,4408 mV melett
Ja léggel Phanteks hűtök
De!!!!! 8350 JOBB mint a 9590!!! a 9590 csak fogysztásba előzi meg
fix 5,1 Ghz melett olvad az alaplap 
-
Taifa Díaz
őstag

Pályázhatnék én is a kitiltásra?
-
Ribi
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Na jó, de ha egy szar 8350-et fogsz ki akkor cseszheted az 5G-t. Jobban sikerületeket berakják a 9xxx szériába.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ki fogunk tiltani !!! Csak azzal a feltetelel johetsz majd ide be, hogyha csak max 3 GHz-en jaratod majd a processzorodat
.Maskulonben igaz amit irtal. Pedig remenykedtem hogy a 9xxx-es megy majd 5.5-5.7 GHz-eket...
-
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Azon a véleményen vagyok, hogy jobban megéri egy 8350 -es mint pl. a 9xxx -es széria (TOP) aminél a 8 magból csak fele megy 5GHz-n (Turbo) , mert itt mindegyik mag 5GHz-n megy szépen (ha húzva van..)

am. Mugen 4 is remek kis hűtő (nem sokban marad el a TOP légesektől...
) 2 ventivel meg mégjobb ! 4.5-re tökéletes, de 5GHz -hez mindenképp vizes kell ! 
(#38736) Ribi:
inkább lelkesítek ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#38738) miklosss2012: köszi !
, ahoz a CPU-hoz erős lap+táp szükséges már (meg vagy megy vagy nem....) 8xxx-es proci a kiindulópontja mindnek ami felette van (elvileg) van amit tudtak húzni és beállítani az megkapta a nagyobb plecsnit kb. nem? 
L
-
Ribi
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ki fogunk tiltani, mert bomlasztod a jókedvet

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szereted a kest forgatni a verzo sebben, ugye ?
.Maskulonben nagyon jo processzor, szerintem a forum legjobbja a tied. A huto meg amit te megfelelonek tartasz az egy kalap xar. En a 8350-et az istenek hutojevel kezeltem.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ne linkelj tobbe ilyen kepet. Azt hittem hogy en vagyok a kiraly a 8350-el ami megy 5.1 GHz-et 1.51 V-al. Ugylatszik sulyedek.......

-
-
Ribi
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát ennyivel nekem nem megy 4.5-ön

Csak 1.4 felett. -
-
-
colker
tag
Sikerült jobb méréseket elérnem.A tegnap említett hűtő tőlem 1 méterre van így méréskor hallottam volna ha a kompresszor megy de nem ment.Még is ezek szerint van valami alap fogyasztása így meg is látszik a múltkori méréshez képest mennyivel kisebbek lettek az eredményeim.
115Watt 1405mhz/0,8V(epu max power saving profil) idle
127watt 1405mhz/0,8V(epu max power saving profil) idle full venti
133watt prime 1405mhz/0,8V(epu max power saving profil) full venti.
200watt prime 3512mgz/1,176V(epu hight performance profil)full venti
És ebben még benne van a monitorom amire 35watt fogyasztást írnak de nem tudom hogy az a max. vagy kb. annyit is fogyaszt-e.
Ha azt nézzük a (#38718) Ribi hozzászólásában a 8350 fogyaszt 80-90 watt környékén böngészve akkor kb. a 6300 is (115watt-35watt monitor=80watt) annyit fogyaszt.
Pedig azt hittem egy 8magos biztos többet eszik de ezek szerint nem sok különbség van . -
Az én gépem mennyit ehet ? (erre lennék kiváncsi) Megfelelő topikba nem kaptam választ a kérdésemre... (2x is feltettem)
4.5GHz -n megy CPU NB/HT 2400-on , RAM: 2400MHz -n
gépbe van minden jó (aláírásba) + PCI-E WiFi kártya és USB-s Bluetooth kártya (ami signature-ba nem szerepel)
meg vennék egy mérőműszert is , hogy pontosabb képet kapjak a fogyasztásról.. 2db 6-os elosztó van fullon elektronikai kütyükkel + 2db fali csati (minden full) kiváncsi lennék az összfogyasztásra
L
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nah, kipróbáltam, ha a vinyókat lekapcsolom, akkor kb. 5-6W-al csökken a fogyi, tehát kb. 120W Idle, csak így netezés közben.
Na de ez mind semmi! Ha rajta van minden cucc, amit netezés közben használok, tehát gép + 5.1 erősítő + monitor + router + nyomtató stby-ban + kislámpa, akkor már 210W!
és ekkor még csak idle megy a gép. 
-
Picturemaker
őstag
Meglepő, de a fesz. keveset számít.
FX6300-nál mértem (4830-as VGA nem tudom mennyit eszik), alapfeszültség (1,26V), Prime (Small FFT) 3500-on 185W környéke, 3800-on 210W körül, 4000-n 230W körül.
3800-on felemeltem a feszültséget 1.31-re, ettől 5w-ot nőtt csak a fogyasztás.
Sokkal jobban emelkedik a fogyasztás a frekvencia emelésével. -
Ribi
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Szerintem kb ennyit, mert akkor kevesebb feszt kap, akkor cpuz 1.308-at utat. Most meg 1.38-1.4 között ugrál.
-
Pancsermeste
őstag
Én is soknak tartottam az olvasott tesztek alapján.
Azt gondoltam, hogy talán a fogyimérőm csal sokat, de ha bedugok még egy 60W-os izzót, akkor 57W-al megnövekszik a fogyasztás, tehát kb. hitelesnek mondható...
Mondjuk, ha a 125W-ból levonom a PSU veszteségét, akkor ugye kb. 100W az össz idle fogyasztás.
Öööö, amit elfelejtettem említeni, hogy van még a gépben egy kis nV 7300SE VGA (5W?) és egy PCI-E x1 hangkari (2W?) ezen kívül 2 vinyó, melyek mindig pörögnek, nem állítom le soha (mindjárt megnézem mennyit számít, ha lekapcsolom) valamint 5 venti.
Feszelve semmi sincs, vagyis be van kapcsolva (a vinyó lekapcsoláson kívül) minden energiagazdálkodási cucc, proci 0,9V 1400MHz. A lap sem melegszik, éppen csak langyosak a bordák.
Load pedig 1,35V-ot kap a proci 4,2GHz-en. -
Ribi
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Most be van kapcsolva a turbo 4.3-ra, de prime alatt olyan mint a bolondóra. 2-3 mag 4.1-en megy, de néha leesik 1-2 mag 1.4G-re.
De ha nincs turbo stabilan megy 4G-n. Ha meghajtom turbo nélkül stabil 4.5G-n. Turbo nélkül meg jön a 2x indulás. -
Picturemaker
őstag
-
Ribi
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Kiváncsi voltam mi a szitu, így bedugtam a mérőt.
Furi, mert boot után 87Wra állt be, mikor nem csináltam semmit.
Majd elindítottam a chromeot, megnyitottam az indexet és lement 80-ra
Mondom mi a szösz, becsuktam és lement 73Wra. Gondolom nem vette még vissza teljesen a procit először. Netezés közben most 80Wot mutat, de ablakok nyitogatása közben felmegy 110Wra néha, de aztán vissza 90 alá. Most hogy ezt írom és az index flash vackai a háttérben mennek, 79-82 között ugrál.
Prime alatt 217W.betegphiu: Jó az, csak esetenként lehet, hogy instabil a rendszer tőle. Habár ez mostanában már nem jellemző. Régi szép időkben szinte kötelező volt kikapcsolni, mostmár nem kell.
-
Ribi
nagyúr
válasz
colker
üzenetére
+Pancsermeste
Furi értékek jönnek ki nektek.
Nekem mérővel 80W körül eszik ha nem csinálok semmit.
Még régen C2D túlfeszelve minden energiatakarék nélkül 80% alatti hatásfokú táppal, 4850 (idle min 30-40W) fogyasztott a gép 130Wot ha jól emlékszem, és az cefet sok volt. Mostani gépek mind 100W alatt esznek idle, hacsak nincs kikapcsolva minden energia gazdi cucc, vagy brutál dolgok vannak benne.Pancsermeste te mennyire feszelted szét a rendszert? Mert én max 320W körül csikartam ki belőle tuning nélkül.
-
-
Pancsermeste
őstag
-
dudu5130
őstag
válasz
Whysperer
üzenetére
Az AMD fejleszti a konzolokat, ahol ugye már a több szálas cuccok futnak. Ezért is jobbak és szebbek a konzolon a játékok és szenvednek a pc-s megoldással. Hardver lenne de szoftver ami meghajtsa nincs. De ezt egy nálam sokkal jobban hozzá értő tudná pontosan elmagyarázni. Az tudásom is ebben csak felületes.
-
Habugi
veterán
-
dudu5130
őstag
válasz
Whysperer
üzenetére
Nem 1-2 szál, hanem 1 szál. A játékok és a programok 1 szálas feldolgozásra vannak írva, tehát 1 szálon dolgozik. Az AMD meg inkább a több szálas feldolgozás felé nyitna, de még nincs olyan program. erre lesz orvoslás a Mantle, de még az is csak gyerek cipő lesz, viszont AMD-s konfigoknak jelentős előre lépés.
-
Whysperer
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Jó cask érted 45 ezres i5 meg egy 20 ezres alaplap érted FX meg 8320 38 meg 26 egy giga alaplap és máris 4,5-n megy azért nem hiszem el komolyan ,hogy egy i5 sima 3,6-n annyival erősebb enne akár 1-2 szálon is mint egy Fx 4,5-n mármint annyival vagy úgy ,hogy az FX ne tudjon meghajtani egy VGA-t. Vagy most fogjuk fel úgy ,hogy addig üljünk türelmesen még el nem kezdik kőkeményen a consolera írnia gamekat és több magra? Bocsi csak unokaöcsémnek meg az egyik barátomnak rakom össze a gépet és Én FX 8320-at néztem ki mind a két gépbe!
(#38703) dudu5130 Köszi akkro egy 6300 is elég egy 280x-hez rendben!
-
colker
tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Kikapcsoltam mindent a hűtőt is

A monitor a 150 watt felett van tehát azt már levontam.
Végül is te 114-et mértél akkor a 150 se valami feltűnően nagy érték.
Kíváncsi voltam mennyi lehet kb. a fogyasztás ilyen konfignál és ezt tőled megtudtam
Majd beszerzek én is egy mérőeszközt ha lesz pénzem kíváncsi vagyok mennyi eltérés jelentkezik majd a mostani számolt fogyasztáshoz képest.
Köszönöm az adatokat! -
Picturemaker
őstag
válasz
Whysperer
üzenetére
A játékok nagy része a mai napig nem használja ki a "sok" magot. Az említett Intel proci 1 szálon (persze tesztje válogatja) van, hogy 60%-kal erősebb [link].
Persze ez az érték lehet kissé tulzó, de mindenképp nagy az Intel előnye.
Tehát ha a játék csak két magot dolgoztat meg, akkor hiába a 8 mag (ami nem is 8, csak 4 modul).
A BF4-et szokták "jó" példának írni, ami jól megy az AMD-n, de még ott sincs igazából előnyben, csak hozza a sokkal drágább proci szintjét. Ami azért szép teljesítmény (persze itt a fogyasztás is szép
).Amúgy meg FHD felbontáson, magas részletességgel szinte tök mindegy a proci, mert a VGA hamarabb elfogy.
-
Whysperer
addikt
bocsi srácok tudom progrma függő ,de valaki magyarázza már el nekem ,hogy mit magyaráznak össze vissza ,hogy egy 4570-hez ajánlják a GTX 770-et ami 3,3 -3,6 ,de egy fx 8320 4,2-re húzva nem hajt ki vagy éppen elég emberek szerint egy 280x vagy 290-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

mert ennyit tud
em tudom engedélyezni az OverDrivot.

fix 5,1 Ghz melett olvad az alaplap

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és ekkor még csak idle megy a gép.