- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Köszönöm az építő jellegű jó tanácsokat!
Mint leírtam a rendszer ment stabilan, csak én csináltam egy BIOS resetet, és nem tudtam vissza állítani.
Aztán eszembe jutott hogy még alapon próbáltam az ASUS AI SUIT automata tuningját.
Ráeresztettem megint. Állított egy csomó mindent, majd felvitte 229x17 re a procit, hogy ott stabil!Intettől kezdve már gyerekjáték volt tovább hangolnom.
19.5x225 (4380 Mhz)-re állt be. A RAM-ok 1800-on mennek.
A HT lin és az NB 2550 kör szaladgálnak.Lassacskán majd még játszom velük!
Igen, utána olvastam a témának, csak hát a "profi" tuningosok tudása kimerül abban, hogy megemeltem a szorzót, és adtam neki egy kis feszt, meg letiltottam a fél BIOS-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest