Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokissütis
kezdő
Sziasztok, én az X3D procikat várom, csak jó lett volna karira az új gép. Olyan régi gépről cserélnék, hogy le se merem írni nektek XD. Lakás, gyerek, autó, és most talán én jövök!
Szerintetek, mit tesz hozzá egy 7800X-hez egy X3D? Annyit lehet várni, mint az ötezreseknél, vagy még valamit hozhat az új zen4 magokkal?
Aztán még azt sem döntöttem el teljesen, kell e nekem egy olyan. Biztos hogy hosszú ideig be kell érnem az új vassal, szóval nem tervezem, hogy évente két évente cserélgetek benne valamit. A vgat szoktam kicserélni, mikor már nagyon gáz a szitu, azzal szoktam nyerni 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest