Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hokuszpk #7827 üzenetére
Nem a hűtéssel van gond, és most kicsit nyers leszek, de előre mondom semmi személyes.
Szóval itt van pár teszt, de a produkciód után csak remélni tudom, hogy sikerül értelmezni.
Szóval látsz single drive, valamint 2 és 3 lemezes raid 0 eredményeket, és az látszik, milyen szépen skálázódik a raid0 teljesítménye a single drive-hoz képest, és mennyire nem hozza a 4K írás/olvasás sebességet a raid a single drivehoz mérten.Itt szintén látszik hogy sequential írás / olvasás rendben van, de 4K random alatt a single drive sebességét sem hozza. Kicsit kedvezek S_x96x_S-nek, mert itt külön van olyan teszt, ahol a chipseten vannak az ssd-k és ahol a cpu-hoz vannak bekötve.
Ezeket az eredményeket én is meg tudom erősíteni, sajnos.
Folytatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest