- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
A 13. generáció raptor lake már 8 nagy 16 kis maggal fog piacra kerülni.
De úgy olvastam az intel 8 nagy 32 kis magig nővekedni fog az évek folyamán.Azért kíváncsi lennék egy ilyen 40 magos"Hibrid" szörny cpu-ra.
A energia hatákony magok szerintem sokkal gazdaságosabban gyárthatóak.Kevesebb helyen elférne, én például belépő szintre el tudok képzelni egy 8 magos "E-Core Celeront. De ez még a távoli jövő zenéje, túl távoli.
Azért én elismertem a 12. generáció valóban nagy fejlődés volt, de akkár hogy is a Zen 3 lassan másfél éves. A Zen 4 ha valóban fejlődik 30-40%-ot meg fogja tudni verni a 12.-13. generációt is ha minden jól megy.
Meg arra leszek kíváncsi az AMD hol fogja kimaxolni Mainstream fronton a magok számát.
A Zen 4 utodja már hasonló hibrid kialakításban fog megjeleni mint a intel. Szóval a Big.Little a jövő, csak az intel hamarabb kezdte.
Az alkalmazáson meg szép úgy is elkezdenek majd rájuk is portolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest