- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
> Alapvetően egyébként én is szoftverfejlesztői szemmel nézem
> a dolgokat, de tény, hogy nem adatfeldolgozási területről.alapvetően I/O mániás vagyok .. és adatokat dolgozok fel ..
de újabban rámjött a CPU optimalizálhatnék is..
és mivel linuxra tudok fordítani ..
tesztelgetem a fordítókat ..
hamarosan jönnek a "x86-64-v3" -ra optimalizált ( ~AVX2) binárisok ..
de az "x86-64-v4" se elképzelhetetlen
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=LLVM-Clang-12-Microarch-LevelsSzóval szerintem az AVX-512/AMX -nek lehet jövője ..
és még a BOLT van a bakkancslistámon.
"BOLT is designed to work with large and complex applications/services. BOLT is already in use for large, production workloads within Facebook for squeezing out greater performance. In a 2019 paper they reported a 7% performance speed-up for their data-center applications on top of the gains already achieved by feedback-directed optimizations (FDO) and LTO. In some cases can even speed up binaries by ~20% or up to 50% if not using FDO/LTO."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest