- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #5799 üzenetére
- szerintem csak a közös fix tesztelési alap miatt;
hogy könnyebb legyen kimérni a különbséget.- szerintem lehetséges más pozitív meglepetés is. pl. az I/O die tunningolása ...
kérdés, hogy
- ez mire lesz elég ? ( az ALD-ellen )
- mekkora teljesítmény növekedést ad ?
- mikor jön ki ? ( a 3 hónapos hátrány alapból meglesz az ALD-hez képest ; és az év végére igérték, de csúszás lesz ... )
- és milyen árazással ?Jövőre az Intelnek mobil fronton P, U,H) - lesz 6C+8A+96EU-s konfigja is
És erre az AMD nem sok mindent tud válaszolni ; persze ez csak egy piac a sok közül.Amúgy rövid távú trendből ne jósoljunk,
mert stratégiai döntés is lehet mögötte
( pl. ZEN3D újratervezés ; és ZEN4-re fókuszálás )
meglátjuk mi "sül" ki belőle ...Mert Az Intel is vertnek tünt ..kihagyott 1-2 termékszériát
de a háttérben közben szinte minden erőforrást betoltak az ALD-re -
és ez mintha egy picit meglepte volna az AMD-t is.
(persze a covid-ellátási lánc zavar is bekavart)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest