Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
joysefke #3158 üzenetére
Ez nem kifejezetten ide való, de ...
Szerintem lehet értelme. A legtöbb AMD vs Intel vitában a 9900K és most majd a 10900K melletti érv az, hogy "nekem a maximum teljesítmény kell, az ár nem számít" Az ilyen hozzáállású jellemzően gamer felhasználók tábora szerintem azért elég népes, és elég vastag pénztárcával rendelkezik, hogy hajlandók legyenek megfizetni a prémiumot és összességében ne legyen veszteséges.Itt esetleg az a kérdés vetődhet fel, hogy amikor ennek eljön az ideje, akkor a a "maximum teljesítmény" az intelnél lesz-e.
Ha nem a legcsúcsabb csúcs gamer proci mellé veszed a borzalmasan drága DDR5-öt, mert az egy előremutató, jövőálló platform, akkor milyen előnyöd származhat belőle?
- megduplázódhat a magok száma - de ez azért inkább a MT teljesítményen dobhat
- megduplázódhat az IGP
- bekerülhet-e valamilyen olyan részegység (ML) a következő években az asztali procikba, ami nagy fizetőképességű felhasználóknak jelent sokat és feltétele a DDR5 által kínált nagyobb sávszélesség (olyasmire gondolok, mint amit az Adobe-val kapcsolatban mutattak be)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest