- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Az a "baj", hogy szerintem ez kétféleképpen valósulhat meg:
1.) Egy gyártó kvázi ingyen ad a CPU mellé egy olyan számottevő számítási kapacitást (közös memóriacímteret használó és nem.pcie sávon kommunikáló kapacitást.), ami az eladási értékben csak igen kis mértékben számít bele.
Ugye kábé ezt vártuk még a kaveritől, csak épp az volt a baj, hogy a nagyon alacsony penetráció miatt nem lett belőle semmi.Az Intel ugyan kábé ingyen adta az igpt és az nagyon sok gépben ott szunnyadt, viszont ha jól tudom, se közös címtér, se jelentős számítási teljesítményt nem jelentett.
Jelenleg úgy tűnik, hogy az AMD sem lát a HSAban akkora potenciált, hogy érdemesnek lásson minden ryzen CPU mellé egy radeon igp-t, amihez 2-3-4 éven belül Lehetne olyan software.stacket adni, amivel jelentős előnyre tehet szert.
Egyébként jelen állás szerint egy ilyen harcot elveszítene - se a penetrációja, se a szofterkörnyezet támogatására a pénzügyi háttere nincs meg ahhoz, hogy egy ilyen harcba belefogjon.
(Pedig egyébként már az is elég Lehetne, ha a radeon driver így működne. De mondjuk Mit nyerne vele? Ugyanahhoz a dgpuhoz egy olcsóbb ryzen is elég. Biztos megérné.)
Ennélfogva én igen kevés esélyét látom bármi ilyesminek.
Bár ott.HSA.nem.került szóba, de a fenghuang raven egy big apu volt. Kár, hogy kereskedelmi forgalomba nem került.
2.) Ha semicustom megrendelésre készítik el. Pl ha Apple, Sony vagy MS így kéri és ők ott akkor a saját szoftverkörnyezetükben ennek direkt hasznát is veszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED monitor topic
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest